25 / 04 / 2024

Loca Beşiktaş fiyat!

Loca Beşiktaş fiyat!

Kütan İnşaat'ın Beşiktaş'ta hayata geçirdiği Loca Beşiktaş projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Loca Beşiktaş'ın fiyatı ne olacak? İşte Loca Beşiktaş'ın fiyat bilgisi...



Kütan İnşaat imzasıyla hayata geçen Loca Beşiktaş'ın detayları belli oldu. Peki Loca Beşiktaş'ın fiyat bilgisi ne olacak? Loca Beşiktaş'ın fiyat bilgisini paylaşmadan önce sizlere söz konusu proje hakında bilgi verelim. 

Kütan İnşaat tarafından hayata geçirilen Loca Beşiktaş projesi'nde toplam 36 bağımsız alan bulunuyor. 2 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olacak projede toplam 36 bağımsız alan yer alacak.  Loca Beşiktaş projesi 2 farklı konut tipiyle satışa sunulacak. Projede ki konutlar, 1 oda 1 salo 55 metrekare, 3 oda 1 salon 130 metrekareye kadar çıkıyor. Projedeki yapıların içinde; Asansör,  jeneratör, kombi,hidrofor su deposu ve birinci sınıf malzemeler bulunuyor.

Loca Beşiktaş fiyat!

Loca Beşiktaş Fiyat!

Kütan İnşaat imzasıyla hayata geçen Loca Beşiktaş'ın detayları belli oldu. Peki Loca Beşiktaş'ın fiyat bilgisi ne olacak? Loca Beşiktaş'ın fiyat bilgisini paylaşmadan önce sizlere söz konusu projenin konum bilgisi hakkında bilgi verelim.

Beşiktaş Ihlamurdere caddesi üzerinde ve evlendirme dairesine komşu olan Loca Beşiktaş, Nişantaşı’na, Teşvikiye’ye, Beşiktaş sahile, E-5 boğaz köprüsü girişine ve Barbaros bulvarına 5 dakikalık mesafede yer alıyor.

Loca Beşiktaş konum olarak , Türkali mahallesi. Ihlamurdere caddesi no:121 Beşiktaş'ta yükselecek. 10 Kasım 2021 tarihinde başlayan projenin teslim tarihi ise 30 Ekim 2022 olarak belirlendi.

Loca Beşiktaş fiyat!

Loca Beşiktaş fiyat! 

İşte Loca Beşiktaş'ın fiyat bilgisi...

Loca Beşiktaş projesine peşin ve 3-6-9 ay taksitli ödeme seçenekleri ile ev sahibi olma imkanı sunuyor. Loca Beşiktaş'ın fiyat aralığı ise 1 milyon 700 bin TL ile 3 milyon 750 bin TL arasında farklılık gösteriyor.

Loca Beşiktaş Geliyor! Yeni proje!


Geri Dön