25 / 04 / 2024

Beşli Yapı Restorasyon iletişim

Beşli Yapı Restorasyon iletişim

Beşli Yapı Restorasyon ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Beşli tarafından kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: Depreme dirençli yapılar yapmak bizlerin elinde! Vatandaş dönüşüm için ne diyor?

Ak Parti Trabzon Milletvekili ve Ulaştırma ve Altyapı eski Bakanı Adil Karaismailoğlu, X sosyal medya hesabından, kentsel dönüşüm ile ilgili bir video yayınladı. Peki Adil Karaismailoğlu'nun bu açıklamasına vatandaşlardan hangi yorumlar geldi? 

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, Ata, gremse ve Ata beşli altın fiyatları kaç TL? 4 Aralık Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı bugün 2086 dolar oldu. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 4 Aralık 2023 altın fiyatları. 

‘Kentsel dönüşümün olmazsa olmazı bina tamamlama sigortası!’

İkinci Uluslararası Sigorta Fuarı’nda gerçekleştirilen “Afet Yönetiminde Kentsel Dönüşümün Rolü” konulu panelde bilinçli yapılaşma konusunda yapılması gerekenler ve sigorta sektörünün bu süreçteki rolü konuşuldu.

Kuday Restorasyon İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Kuday Restorasyon İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuday Restorasyon İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

18 Mart Cumartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Ata beşli ve gremse altın kaç TL?

18 Mart Cumartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 1986 dolara kadar yükseldi. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Ata beşli ve gremse altın kaç TL? 18 Mart altın fiyatları ne kadar?

Reşat Lira’dan sonra Reşat Beşli de geliyor! Piyasada olacağı tarih açıklandı

İstanbul Kuyumcular Odası, Reşat Beşli’nin, Darphane tarafından 7 Aralık Çarşamba gününden itibaren piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Care Yapı Mimarlık Mühendislik Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Care Yapı Mimarlık Mühendislik Restorasyon Limited Şirketi Beşiktaş'ta Cihan Bakırhan tarafından kuruldu.

Reform Harita Mühendislik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Reform Harita Mühendislik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Çağrı Beşli ve Tufan Üçüncü ortaklığında kuruldu!

İkinci el prefabrik alınır mı? İşte detaylar!

Prefabrik evler, hem görüntüsü hem de maliyeti ile beğenilen yapılar arasında yer alıyor. Vatandaşlar, ikinci el prefabrik alınır mı merak ediyorlar. İşte detaylar!

Revzenbia Yapı Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Revzenbia Yapı Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Rabia Aydın tarafından kuruldu.

'Beşli çete' ifadesine hapis geliyor haberi yanlış çıktı! O kanunla kastedilen şirketler bakın kimmiş?

TBMM'ye sunulan Hazine'ye Ait Taşınmaz Malların Değerlendirilmesi ve Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun görüşmeleri devam ediyor. Kanunda yer alan bir madde kamuoyunda yanlış algıya sebep oldu. İşin doğrusu bakın ne?

Asmed İnşaat Restorasyon Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Asmed İnşaat Restorasyon Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Asmed İnşaat Restorasyon Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Nun Restorasyon Yapı Ve Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nun Restorasyon Yapı Ve Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Yusuf Çakır ve Zeyneti Uluadam ortaklığında kuruldu.

Beşli Yapı Restorasyon iletişim Haberi

Beşli Yapı Restorasyon iletişim

Beşli Yapı Restorasyon ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Beşli tarafından kuruldu.

Beşli Yapı Restorasyon ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi konusu: 

YAPI RESTORASYON Faaliyet konusu ile ilgili her nevi mevcut ikamet amaçlı olan veya ikamet amaçlı olmayan bina ve yapıların yeniden düzenlenmesi,restore edilmesi ve yenilenmesi ,inşaat, tesisat, tamir, tadilat restorasyon ve taahhüt işleri, yurt içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından ihaleye çıkarılacak her türlü dış cephe restorasyon,inşaat restorasyonu,mekanik, elektrik,tesisat ve inşaat işlerini, bunlarla ilgili bütün ekipman malzeme alımı, satımı ve anahtar teslimi taahhüt etmek, yaptırmak veya emaneten yapımcı olarak bu işleri üstlenmek,tüm bu konularda restorasyon, mimarlık mühendislik ve müteahhitlik hizmetlerinde bulunmak, yurt içinde ve yurt dışında turistik tesisler,...