24 / 04 / 2024

BESOB Sanayi Sitesinin inşaatı devam ediyor mu

BESOB Sanayi Sitesinin inşaatı devam ediyor mu

Bursa’da faaliyet gösteren küçük esnafın bir çatı altında toplanmasını amaçlayan ve temeli 29 Mayıs 2011’de Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından törenle atılan BESOB Sanayi Sitesi’nde inşaat yeniden başladı.

Hatay'da 4 sanayi sitesinin inşaatı tam gaz! Kente 379 adet yeni iş yeri kazandırılacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da çalışmaları devam eden 4 sanayi sitesini en kısa sürede tamamlayarak 379 yeni iş yerini kente kazandıracaklarını bildirdi.

Konya Yeni Sanayi Sitesi 2023 yılına kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın desteğiyle TOKİ tarafından Konya'da inşa edilen Yeni Sanayi Sitesi’nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Dev sanayi sitesinin 2023'e kadar hazır olması hedefleniyor.

Düzce Küçük Sanayi Sitesi ihalesi 4 Ekim'de!

Düzce'de ses ve görüntü kirliliğine neden olan Küçük Sanayi Sitesi şehir dışına taşınıyor. 266 dükkanın inşa edileceği sanayi sitesinin ihalesi 4 Ekim'de yapılacak. 

Mersin Mezitli sanayi sitesi inşaatı yeniden gündemde!

Mersin Mezitli'de yapılacak sanayi sitesinin inşaatı meclis toplantısında yeniden gündeme alındı. 

Kırıkkale Keskin'e yeni çarşı inşa edilecek!

Geçtiğimiz yıllarda yeni sanayi sitesinin yapılması nedeniyle boşaltılan Keskin çarşı merkezi yeniden canlanıyor. 2 bin 490 metrekare alana inşa edilen proje ihaleye çıkmaya hazırlanıyor. 

TOKİ'den Samsun'a modern sanayi sitesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir TOKİ tarafından Samsun'a Türkiye'nin en modern sanayi sitesinin yapılacağını söyledi.

Karabük Eskipazar'daki 30 dükkanlı sanayi sitesinin projesi hazır!

Karabük Eskipazar'da 30 dükkanlı sanayi sitesi yapılması planlanıyor. Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, sanayi sitesi için projenin hazırlandığını belirtti...

Beypazarı Azmak Sanayi Sitesi kuruluyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 104 İşyerlik Beypazarı azmak Sanayi Sitesi'nin proje çalışmalarının da devam ettiğini aktardı. Yatırım Programı'na 2019 yılı sonu itibarıyla "Yeni Proje" olarak dahil edilen sanayi sitesinin 500 kişilik istihdam sağlanmasını bekleniyor...

Kahramanmaraş'taki küçük sanayi sitesinin tamamlanması mecliste!

Kahramanmaraş ilindeki küçük sanayi sitesinin yapımının tamamlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Öztunç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Neşet Tarhan'dan 'sanayi sitesi taşınsın' çağrısı!

Mersin’de Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, sanayi sitesinin ilçe dışına çıkartılması gerektiği önerisinde bulundu.

Tokat sanayi sitesinde kentsel dönüşüm başlayacak!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, yeni sanayi sitesinin yeni yerine taşındığını ve tapusunu aldıklarını belirterek "Mevcut sanayi alanını da kentsel dönüşüm alanı olarak değerlendireceğiz" diye konuştu. 

Çorum'da küçük sanayi sitesinin istinat duvarı çöktü!

Çorum'da küçük sanayinin etrafında bulunan istinat duvarı çöktü. Olay sonucunda ölen ya da yaralanan olmadığı açıklandı.

Şemdinli sanayi sitesine kavuşacak!

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yapılan ve ilk olma özelliğine sahip sanayi sitesinin esnafın yüzünü güldürmesi planlanıyor. Yaklaşık 8 milyon lira maliyetle 16 bin metrekare alan üzerinde yükselen site 50 iş yerinden oluşacak.

BESOB Sanayi Sitesinin inşaatı devam ediyor mu Haberi

BESOB Sanayi Sitesinin inşaatı devam ediyor mu

Bursa’da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan ve temeli 29 Mayıs 2011’de Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından törenle atılan BESOB Sanayi Sitesi’nde inşaat çalışmaları yeniden başladı.


Yaklaşık 307 hektar üzerine kurulu, içinde 21 sektörde toplam 3 bin esnaf ve sanatkarı barındıracak olan, sosyal donatılarıyla büyük bir kampüs niteliğindeki Sanayi Sitesi’nin alt yapı ihalesinden sonra üst yapı ihalesinin de tamamlanmasının ardından 2 yıl içinde bitirilip hizmete açılması bekleniyor. Temeli 29 Mayıs 2011 tarihinde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından atılan ve o dönemde en geç 2 yıl içinde bitmesi planlanıyordu. Bursa tarihinin yaklaşık 1 milyar lira maliyetli en büyük ve en kapsamlı, Türkiye’ye örnek teşkil edecek olan kentsel dönüşüm projesi, belirlenen yerin kamuoyunda...