27 / 04 / 2024

Kırıkkale Keskin'e yeni çarşı inşa edilecek!

Kırıkkale Keskin'e yeni çarşı inşa edilecek!

Geçtiğimiz yıllarda yeni sanayi sitesinin yapılması nedeniyle boşaltılan Keskin çarşı merkezi yeniden canlanıyor. 2 bin 490 metrekare alana inşa edilen proje ihaleye çıkmaya hazırlanıyor. 



Kırıkkale Keskin'e çarşı merkezi projesi için düğmeye basıldı. Sabah'tan Hakan Gökkaya'nın haberine göre; 3 bloktan oluşacak proje Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkmaya hazırlanıyor. 

Geçtiğimiz senelerde Keskin'e yeni bir sanayi çarşısının yapılmasıyla tahliye edilen  alanın yeniden sosyal hayata kazandırılması için başlatılan çalışma son aşamaya geldi.

Kırıkkale Keskin e yeni çarşı inşa edilecek!

İHALE AŞAMASINA GELDİ 

Projeyle ilgili kurumun sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kırıkkale Çevre Şehircilik İl Müdürü Uğur Atar "Valimizin talimatı ile müdürlüğümüz tarafından yapılan Keskin Sokak Sağlıklaştırması projesi ihale aşamasına geldi. 3 bloktan oluşan projede bir blok yıkılıp yeniden yapılırken diğer iki blokta da cephe yenilemesi yapılacak. Keskinimizin geleneksel mimari tarzında yapılacak olan projenin inşaat alanı 2.490 metrekaredir" ifadelerine yer verdi.
 

TOKİ Kırıkkale Keskin projesi bugün ihaleye çıkıyor!


Geri Dön