17 / 04 / 2024

Best Global Yapı Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Best Global Yapı Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Best Global Yapı Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rahmetullah Zengin tarafından, 10 Eylül' de İstanbul İl 'i, Avrupa Yakası Eyüp İlçe' sinde kuruldu.

Antalya Arasta'da teslimler yılın ilk çeyreğinde yapılacak!

ADERAN GLOBAL tarafından Antalya Korkuteli'de hayata geçirilen ve Osmanlı mimarisinin izlerini taşıyan Arasta projesinin teslimleri yılın ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Terim Global Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terim Global Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Terim tarafından kuruldu.

Merta Global Teknik Yapı Anonim Şirketi kuruldu! 

Merta Global Teknik Yapı Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Yılmaz tarafından kuruldu.

Global Housıng Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Global Housıng Yapı Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sezgin Turan, Cevdet Tanrıkulu ve Mehmet Emin Akkaya ortaklığında kuruldu.

Toyota, ‘Dünyanın En Değerli Otomotiv Markası’ seçildi

Interbrand tarafından açıklanan ‘Dünyanın En Değerli Markaları (Best Global Brands)’ araştırmasının 2023 sonuçları kapsamında Toyota, bir kez daha dünyanın en değerli otomotiv markası olarak seçildi. Toyota'nın marka değeri, 59 milyar 757 milyon dolardan 64 milyar 504 milyon dolara kadar yükseldi. İ

Sakarya Best Town Residence satışta! Yeni proje

Asmolen Yapı İnşaat tarafından inşa edilen "Best Town Residence" projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 164 daire ve 7 işyeri inşa ediliyor.

Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Akgroup Global Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgroup Global Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile ile Beyhan Kırboğa tarafından kuruldu. 

Eurofins Dr Global Gıda Analiz Laboratuvarı Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eurofins Dr Global Gıda Analiz Laboratuvarı Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eurofins Dr Global Gıda Analiz Laboratuvarı Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

Birge Global Yapı Ve Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Birge Global Yapı Ve Gıda Sanayi Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Numan Sabit Emek tarafından kuruldu.

Asl Global Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asl Global Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aslan tarafından kuruldu.

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Teoman Uluçakır tarafından kuruldu.

Sm Global Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sm Global Yapı İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Tatlı tarafından kuruldu.

Best Global Yapı Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Best Global Yapı Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Best Global Yapı Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rahmetullah Zengin tarafından  10 Eylül'de İstanbul Avrupa Yakası Eyüp'te kuruldu. 


Best Global Yapı Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.  İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini,  fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve  üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. 2   Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. 3. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak...