16 / 04 / 2024

Best On Yapı adresi

Best On Yapı adresi

Best On Yapı Harfiyat Petrol Ürünleri Elektrik Mobilya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Barış Seçen tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Avcılar, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Sakarya Best Town Residence satışta! Yeni proje

Asmolen Yapı İnşaat tarafından inşa edilen "Best Town Residence" projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 164 daire ve 7 işyeri inşa ediliyor.

Fırat Constructıon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Fırat Constructıon Yapı Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Çelebi, Celal Özdemir, Muhammet Özdemir ve Vedat Çelebi ortaklığında kuruldu.

Talay Constructıon Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Talay Constructıon Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Harun Talay tarafından kuruldu.

Mhf Constructıon Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhf Constructıon Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şehitoğlu, Mahmut Şehitoğlu, Mehmet Şehitoğlu ve Muhammed Furkan Şehitoğlu ortaklığında kuruldu.

Arm Constructıon Yapı Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Arm Constructıon Yapı Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Armağan tarafından kuruldu.

Araç sahipleri dikkat! O ödeme yapılacak! Bu parayı hemen alabileceksiniz!

Kahramanmaraş’taki depremler sonrası on binlerce bina yıkılırken, enkazın altında kalan çok sayıda araç da zarar gördü. Hurdaya dönen yaklaşık 2 bin araç, belediyeye ait asfalt işleme tesislerinin bulunduğu alana geldi ve burada hasar tespiti yapılacak. Bulunamayan araçlar içinse ‘hırsızlık teminatı

Başvuru ekranı açıldı! KPSS'siz işçi alımı yapılıyor

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) çeşitli meslekler üzerinden personel alımı sürüyor. İŞKUR üzerinden 8 bin 500 TL maaşla eleman aranmakta. KPSS’siz on binlerce kadın ve erkek istihdam edilecek. Alım yapılacak meslekler ve başvuru şartları da netleşti. İşte ayrıntılar...

Manesh Constructıon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manesh Constructıon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Baratı Manesh tarafından kuruldu.

Master Constructıon Enterprıses İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Master Constructıon Enterprıses İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi Şişli'de Ercan Engin tarafından kuruldu.

Onçi Yapı Malzemeleri Lojistik Mobilya Otomotiv Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onçi Yapı Malzemeleri Lojistik Mobilya Otomotiv Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Onur Çiçek tarafından kuruldu.

Mest Constructıon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mest Constructıon Yapı Anonim Şirketi Sarıyer’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih    İnmez tarafından kuruldu.

Türk yapı malzemelerinden yılın ilk on ayında 25,9 milyar dolarlık ihracat!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türk yapı malzemeleri sektörü yılın ilk on ayında 25,9 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi.

Orıon Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Orıon Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Orıon Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kağıthane’de yapıldı. 

Best On Yapı adresi Haberi

Best On Yapı adresi

Best On Yapı Harfiyat Petrol Ürünleri Elektrik Mobilya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Barış Seçen tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Avcılar, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde kuruldu.


Best On Yapı Harfiyat Petrol Ürünleri Elektrik Mobilya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır...