26 / 04 / 2024

Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat Beşyıldız Novella teslim tarihi

Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat Beşyıldız Novella teslim tarihi

Beşyıldız Novella Kurtköy fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 109 adet konuttan meydana gelen Beşyıldız Novella Kurtköy projesinden konut sahibi olmak isteyenlere banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor...

Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat Beşyıldız Novella teslim tarihi!

Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat Beşyıldız Novella teslim tarihi haberimizin içerisinde bulunuyor. Beşyıldız Novella projesinde otopark, güvenlik, fitness, sauna, yüzme havuzu, buhar odası, çocuk oyun alanı, spor alanları yer alıyor...

Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat Beşyıldız Novella fiyat!

Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat Beşyıldız Novella fiyat listesine göre 2 oda 1 salon dairelern fiyatları 320 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Projede yer alan daireler Mayıs 2016'da teslim edilecek...

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedel ile A. Khaleel M. Abuarafah ve Uğur Oruç ortaklığında kuruldu.

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız ve Yunus Emre Yıldız ortaklığında kuruldu.

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Yıldız Malzeme Dekorasyon Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi Kuruldu!

Yıldız Malzeme Dekorasyon Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi Ve Limited Şirket Maltepe'de  Ali Berk Yıldız tarafından kuruldu!

Taç Yıldız Hırdavat Nakliyat İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taç Yıldız Hırdavat Nakliyat İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Algur tarafından kuruldu.

Üç Yıldız Fsm Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Yıldız Fsm Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Yakar tarafından kuruldu.

Ali Osman Yıldız Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ali Osman Yıldız Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece’de 400 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Osman Yıldız tarafından kuruldu.

Hme İnvestor Ekşioğlu İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hme İnvestor Ekşioğlu İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Ber Ege Ekşioğlu İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ber Ege Ekşioğlu İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli Ahmet Ekşi tarafından kuruldu. 

HDE Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HDE Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ekşi ve Halil İbrahim Ekşi ortaklığında kuruldu. 

Yıldız Mozaik Mermer Granit İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat İthalat İhracat San. Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Mozaik Mermer Granit İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat İthalat İhracat San. Ve Tic.Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Yıldız tarafından kuruldu. 

Adem Ekşioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Ekşioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Adem Ekşioğlu tarafından kuruldu. 

Yektaş Yapı Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Yektaş Yapı Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat Beşyıldız Novella teslim tarihi Haberi

Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat Beşyıldız Novella teslim tarihi

İstanbul Anadolu yakasında Pendik'e bağlı Kurtköy'de hayata geçirilen Beşyıldız Novella Kurtköy fiyatlarına geçmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat imzası taşıyan Novella Kurtköy projesi toplam 109 adet konuttan meydana geliyor. Novella Kurtköy projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Projede güvenlik, otopark, fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, sauna, buhar odası, spor alanları bulunuyor.


Beşyıldız Novella Kurtköy projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2,4 kilometre, İstanbul Park'a 6 kilometre, Viaport AVM'ye 3,8 kilometre ve Pendik Marina'ya 8 kilometre mesafede konumlanıyor.


Beşyıldız Novella Kurtköy ödemeleri kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor. Ayrıca projede kişiye özel ödeme seçenekleri de bulunuyor. Novella Kurtköy projesi 8 bin 170 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Beşyıldız Novella Kurtköy fiyatları!

Beşyıldız Novella Kurtköy...