26 / 04 / 2024

beton ve çimento

beton ve çimento

İnşaat sektöründe maliyetler her geçen sene artıyor. 2022 senesinde maliyet artışları yüzde 106,60 yükseldi. Peki demir, beton, çimento ve kum fiyatları ne kadar oldu? İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi...

İnşaat sektöründe rüzgar tersine dönecek! Demir fiyatlarına indirim geldi! Çimento fiyatlarına zam bekleniyor!

İnşaat sektörü 2022 senesine zamlarla giriş yaptı. Gelen zam haberleri yerini yavaş yavaş indirim haberlerine bıraktı. Demir fiyatlarına bugün tekrar indirim geldi. Çimento fiyatlarına ise zam bekleniyor. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? Çimento fiyatlarına ne kadar zam gelecek?

İnşaat sektörü yasta, müteahhitler iflas eşiğinde! Son dakika beton ve çimento fiyatlarına zam geldi!

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan hazır beton ve çimento fiyatlarına zam geldi. İnşaat sektörünü yas tutturan zam haberleri müteahhitleri çileden çıkardı. Peki hazır betona ne kadar zam geldi? Çimento fiyatları ne kadar oldu? İşte beton ve çimento 2022 fiyat listesi...

Çimentonun konut maliyetlerine etkisi yüzde 4,5! İşte Nisan 2022 çimento fiyat listesi...

İnşaat maliyelerindeki artışın önüne geçilmiyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yayımlanan verilerine göre inşaat maliyet endeksi  ocak ayında yüzde 79,91 yükselerek rekor kırdı.

Ekonominin lokomotifinde kriz ortamı: 12 Liralık çimento, 62 Lira oldu! Çimento fiyatları yüzde 516 arttı! 

İnşaat maliyetlerindeki fahiş yükseliş, inşaat sektörünün gündeminde yer almaya devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Ayhan Barut Kaynak inşaat malzemelerindeki yüksek fiyat artışına dikkat çekti...

İnşaat malzemelerindeki zam yağmuru durmuyor! Çimento, beton, tuğla ve çakıl fiyatları kaç lira?

İnşaat sektöründe maliyetler her geçen gün yükseliyor. Bu yükselişin altında son zamanlarda çimento, beton tuğla ve çakıl fiyatlarına yapılan fahiş zamlar yer alıyor. Peki çimento, tuğla, beton ve çakıl bugün kaç lira? İşte 7 Nisan 2022 inşaat malzemesi fiyatları...

Kömür fiyatlarındaki 100 dolarlık artış çimentoya 15 dolar yansıyor!

Türkiye Çimento Sanayicileri Birliği (TÜRKÇİMENTO) Ukrayna ve Rusya arasındaki gerilimin sektörüne olan etkisini değerlendirdi. Kömür fiyatlarındaki 100 dolarlık artış çimentoya 15 dolar olarak yansıyor. İşte ayrıntılar...

İnşaat sektörüne kötü haber! Çimento fiyatlarına ikinci zam sinyali!

Çimento fiyatlarına geçtiğimiz hafta gelen zamlar Bakanlık kararı ile askıya alınmıştı. Pazartesi günü ise zamlar fiyatlara yansıtılırken inşaat sektörü yıkıma uğradı. Sektörden gelen bilgilere göre bayramdan sonra çimento fiyatlarına bir zam daha gelmesi bekleniyor.

İnşaat sektörü zam haberleri ile yıkıma uğradı! Çimento ve beton fiyatlarında rekor artış!

İnşaat sektörünün en önemli alt kolu olan çimento ve beton fiyatlarında görülmemiş rekor seviyeler görülüyor. Geçen hafta çimentoya gelen zamlar Bakanlık Kararı ile askıya alınıp inceleme başlatılmıştı. Peki bugün çimento fiyatları ne oldu? Çimentoya zam geldi mi?

Deprem bölgesindeki hazır beton ve çimento firmalarına 37,8 milyon TL ceza!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremlerin gerçekleştiği bölgede hazır beton ve çimento sektöründe faaliyet gösteren firmalara 37,8 milyon TL ceza uygulandığını belirtti.

Beton ve demir maliyetlerindeki artış o binaları da vurdu! Spor tesis binalarında prefabrik konteyner dönemi başladı! 

Beton ve çimento maliyetlerindeki artışlar, spor tesis binası yatırımlarını da değiştirdi.  Spor tesis binaları artık prefabrik konteyner olarak inşa edilecek.

İstanbul'da 1 ton inşaat demir fiyatı 22 bin 100 TL oldu! Müteahhitler çileden çıktı!

İnşaat malzeme fiyatlarına gelen zamlar sektörün gündeminden düşmüyor. Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın özellikle beton ve çimento fiyatlarına yönelik yaptırımları sonrası gözler inşaat malzemesi fiyatlara çevrilirken demir fiyatlarına fahiş zam geldi. Peki demir fiyatların ne kadar oldu?

Ticaret Bakanlığı'ndan 16 beton ve çimento firmasına 33,7 milyon lira ceza!

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, Bakanlık 16 beton ve çimento üreticisi firmaya, fahiş fiyat uygulamaları sebebiyle 33 milyon 791 bin lira ceza kesildiğini açıkladı.

Drm Demir Beton Ve Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Drm Demir Beton Ve Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Limited Şirketi İçerenköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yesevi Delikaya ve Ebru Darman ortaklığında kuruldu. 

Mineral Beton Ve Yapı Kimyasalları Limited Şirketi kuruldu!

Mineral Beton Ve Yapı Kimyasalları Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Dengiz Özcan tarafından kuruldu.

İnşaat sektörüne fahiş fiyat darbesi! 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? 18 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son zamanlarda inşaat malzemesi fiyatlarına fahiş zam geldi. Beton ve çimento başta olmak üzere demir fiyatları rekor seviyelere ulaştı. Peki bugün 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? İnşaa demir fiyatları kaç lira? 18 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan çimentoculara son uyarı: Yol yakınken yanlıştan dönün, fiyatları düşürün!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, hazır beton ve çimento üzerindeki şikayetlerin artması üzerine denetimlerin artırıldığını açıkladı. Yanlış yapanlarla ilgili son uyarısını yapan Bakan Bolat ''Yol yakınken yanlıştan dönsünler, fiyatları düşürsünler" çağrısında bulundu.

Yılın en önemli sektörel buluşması: İnşaat, hazır beton ve çimento sektörleri tek çatı altında toplanıyor!

Türkiye'nin en önemli sektörlerinden inşaat, hazır beton, çimento ve agrega sektörleri 'Hazır Beton Kongresi ve Fuarı'nda' buluşmaya hazırlanıyor.

İnşaatta maliyet bel büktü! Çimento fiyatları ikiye katlandı! 10 Ekim 2023 çimentonun tonu ne kadar oldu?

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan "İnşaat Maliyet Endeksi"ne göre; inşaat maliyetleri son 1 yılda adeta rekor kırdı. Enflasyonla birlikte hazır beton, demir ve çimento fiyatları tarihi zirveyi gördü.

Yka Beton Ve Pompa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yka Beton Ve Pompa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Yusuf Karaahmetli tarafından kuruldu.

DEÜ'den yeni rapor: Hasarlı binalarda beton ve donatı malzeme kalitesi ile işçilik son derece yetersiz!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerle ilgili raporlar peş peşe hazırlanıyor. DEÜ'den yeni rapor: Hasarlı binalarda beton ve donatı malzeme kalitesi ile işçilik son derece yetersiz!

Beton ve çimento fiyatlarına gelen zamlar müteahhitleri çıldırttı! 26 Kasım 2022 güncel beton ve çimento fiyat listesi

Çimento sektöründe fiyat oynaklığı devam ediyor. Beton ve çimento fiyatlarına gelen zamlar müteahhitleri çıldırttı. Peki güncel çimento ve beton fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel çimento ve beton fiyat listesi...

beton ve çimento Haberi

beton ve çimento

İnşaat sektöründe maliyet artışları 2022 yılında arttı. Bu artış ile birlikte malzeme fiyatları da yükseldi. Bir önceki aya göre malzeme endeksi yüzde 7,47 artış gösterdi. Hal böyle olunca yüz binlerce kişi inşaatın en temel yapı malzemeleri olan demir, çimento ve beton fiyatlarını merak etmeye başladı.

Peki demir, çimento, beton ve kum fiyatları ne kadar? Güncel çimento fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? İşte beton, çimento, demir ve kum 14 Haziran 2022 fiyat listesi...

DEMİR FİYATLARI 2022 NE KADAR?

Demir fiyatlarına haziran ayı içerisinde üst üste indirimler gelmeye başladı. Peki güncel demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir kaç lira? İşte güncel demir fiyatları 14 Haziran 2022...

İNCE DEMİR 14 HAZİRAN 2022 FİYAT LİSTESİ 


İstanbul ince inşaat demiri satış...