20 / 04 / 2024

İnşaat sektörüne kötü haber! Çimento fiyatlarına ikinci zam sinyali!

İnşaat sektörüne kötü haber! Çimento fiyatlarına ikinci zam sinyali!

Çimento fiyatlarına geçtiğimiz hafta gelen zamlar Bakanlık kararı ile askıya alınmıştı. Pazartesi günü ise zamlar fiyatlara yansıtılırken inşaat sektörü yıkıma uğradı. Sektörden gelen bilgilere göre bayramdan sonra çimento fiyatlarına bir zam daha gelmesi bekleniyor.



Çimento, inşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinden biri iken, son zamanlarda fahiş fiyatlarla gündemde fazlasıyla yer almaya başladı. Çimento fiyatlarında geçen hafta içerisinde yapılacak olan yüzde 20 zam haberlerinden sonra Ticaret Bakanlığı harekete geçerek inceleme başlattı. Gelen zamlar askıya alınarak fiyatlara yansıtılmadı. Pazartesi gelen son dakika bilgilere göre çimento ve beton fiyatlarına yapılan zam devreye girdi. 

İnşaat sektörüne kötü haber! Çimento fiyatlarına ikinci zam sinyali!

Çimento ve beton fiyatlarına gelen zamlar karşısında inşaat sektörü yıkıma uğrarken, sektörden gelen son dakika bilgilere göre Ramazan Bayramı'ndan sonra tekrar bir zam gelmesi bekleniyor. Öte yandan dün gaz betonun m3 fiyatına 100 lira zam yapıldı.

Peki çimento ve beton fiyatları bugün ne kadar? Çimento fiyatları 2022 ne oldu? Çimento fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte güncel çimento fiyatları 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön