25 / 04 / 2024

Beton yol uygulamasıyla 10 senede 12 milyar tasarruf yapılabilir!

Beton yol uygulamasıyla 10 senede 12 milyar tasarruf yapılabilir!

TÜRKÇİMENTO; düşük bakım ve onarım gerekliliği ve uzun ömrüyle dünyada tercih edilen beton yolların Türkiye’de de yaygın olarak kullanılmaya başlanmasının, teknik ve ekonomik açıdan pek çok fayda sağlayacağını vurguladı.

Kredi kartıyla taksitli alışveriş bitiyor mu? Ünlü ekonomist işte o tarihi işaret etti

Milyonlarca kişi kredi kartlarında taksit uygulamasıyla ilgili açıklanacak kararı merakla bekliyor. Son günlerde ekonomi dünyasının gündeminde olan konuyla ilgili açıklama ve tarih Ziraat Bankası eski yöneticisi, ekonomist Şenol Babuşçu'dan geldi.

Artık hesabınızda para olmasa da kiranızı ödeyebilirsiniz! Yapı Kredi'den 'Kiram Hesabımda' uygulaması geldi!

Yapı Kredi 'Kiram Hesabımda' uygulamasıyla kiracılara büyük kolaylıklar sunuluyor. Hesapta para olmasa da kira ödemesi yapılıyor. İşte Türkiye'de ilk olan o uygulamanın detayları... 

Koçtaş, toptan müşteri uygulamasıyla profesyonellere hizmet veriyor!

‘Toptan Müşteri’ uygulamasını devreye sokan Koçtaş, yapı ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren profesyonellere geniş ürün yelpazesinin yanı sıra danışmanlık hizmeti ve özel fiyat teklifleri gibi pek çok avantaj sunmaya başladı.

Apple, iOS 17 ile iPhone'larda günlük tutma uygulaması sunacak!

Apple'ın WWDC 2023 etkinliğinde duyurulacak olan iOS 17, yeni bir günlük tutma uygulamasıyla birlikte gelecek. İşte detaylar...

Tarım Kredi sabit fiyat uygulamasında başı çekiyor! Bu uygulama herkes tarafından takdir edildi!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif marketleri, son dönemlerde sabit fiyat uygulamasıyla büyük bir ilgi görmekte. Tarım Kredi Grubu, üreticilerin ve tüketicilerin yanında olmaya devam edeceğini belirtti..

Düğün sigortasıyla evlenecek çiftler masraflarını geri alıyor!

Yeni evlenecek çiftleri en çok etkileyen konulardan biri hayat pahalılığı oldu. Son iki yılda düğün yapma ve ev kurma maliyetleri en az iki kat arttı. Ancak TUSKO'nun yeni uygulamasıyla birlikte bu harcamalar geri ödenecek. İşte daha fazla bilgi...

İspanya'da Altın Vize uygulamasıyla son 10 senede yabancılar 5 bin 419 emlak satın aldı!

Aktarılan detaylara göre, İspanya'da yabancı yatırımcıları çekmek ve ekonomiye katkı sağlamak için 2013 yılında yürürlüğe giren "Altın Vize" uygulamasıyla yabancıların 5 bin 419 emlak satın aldığı kaydedildi.

 Airfryer, kahve makinesi, ısıtıcı soba…  Bu aletler artık gözetim uygulamasıyla Türkiye’ye girecek!

Ticaret Bakanlığı’nın hazırladığı tebliğe göre, ücreti belli miktarın altındaki bazı ev aletlerinin ithalatında gözetim uygulaması başlatılıyor. Peki hangi cihazlar gözetime tabi olacak, neden gözetim getiriliyor?

Beton yol uygulamasıyla 10 senede 12 milyar tasarruf yapılabilir!

TÜRKÇİMENTO; düşük bakım ve onarım gerekliliği ve uzun ömrüyle dünyada tercih edilen beton yolların Türkiye’de de yaygın olarak kullanılmaya başlanmasının, teknik ve ekonomik açıdan pek çok fayda sağlayacağını vurguladı.

Kemal Kılıçdaroğlu Burdur'daki imar mağdurlarıyla bir araya geldi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Burdur Belediyesi tarafından Bağlar Mahallesi'nde başlatılan imar uygulamasıyla mağdur olduğunu iddia eden bir grup mülk sahibiyle bir araya geldi.

Yeni Nesil Teşvik Uygulaması'yla yaklaşık 12 milyar lira destek sağlandı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, Yeni Nesil Teşvik Uygulaması'na ilişkin, "Ocak 2018-Haziran 2020 tarihleri arasında yaklaşık 12 milyar lira sigorta prim teşviki aktardık." dedi.

Bölgesel girişim sermayesi uygulaması geliyor!

Kalkınma ajansları, "bölgesel girişim sermayesi" uygulamasıyla büyüme potansiyeli taşıyan şirketlere sermaye katkısında bulunarak bölgelerin gelişmesine destek olacak.

Komisyon kazanmanın kolay yolu, IWG Gayrimenkul uygulaması!

Gayrimenkul satın alma, kiralama, kiraya verme ve satış süreçleri gelişmelere ayak uydurarak dijitalleşmeye devam ediyor. Grup çatısı altında Regus’u da bulunduran IWG, duyurduğu “IWG Broker Komisyonu Uygulaması”yla komisyon kazanmak daha kolay hale geliyor...

Beton yol uygulamasıyla 10 senede 12 milyar tasarruf yapılabilir! Haberi

Beton yol uygulamasıyla 10 senede 12 milyar tasarruf yapılabilir!

TÜRKÇİMENTO; düşük bakım ve onarım gerekliliği ve uzun ömrüyle dünyada tercih edilen beton yolların Türkiye’de de yaygın olarak kullanılmaya başlanmasının, teknik ve ekonomik açıdan pek çok fayda sağlayacağını vurguladı. Konuyla hakkında görüşlerini paylaşan TÜRKÇİMENTO CEO’su Volkan Bozay, “Uzun ömürlü, yaşam-döngü maliyeti düşük, yerli ve milli beton yolların bir alternatif olarak kullanılmaya başlanması milli bir mesele olarak değerlendirilmelidir. Beton yolların bağlayıcısı yani ana malzemesi, üretimi tamamen yerli kaynaklara dayanan çimentodur. Bu nedenle, beton yolların daha yaygın kullanımıyla ekonomi desteklenecek, ülkemizin mali kaynakları dışarıya gitmeyecektir” şeklinde konuştu. 

Türkiye’de beton yolların yaygın kullanımıyla sağlanacak ekonomik kazanımların büyüklüğüne işaret eden Bozay, “Ülkemizde, otoyolların ve devlet yollarının yüzde 50’si, il yollarının yüzde 10’u ve yerel yönetim yol ağının yüzde 40’ının beton yol olmasıyla; ilk yapım...