25 / 04 / 2024

BETONART okulu

BETONART okulu

Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencilerini bir araya getiren BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisine katılan 30 öğrenci kapanışta eserlerini sergiledi...

Ankara'da BETONART Mimarlık Yaz Okulu başladı! 

Türkiye'nin dört bir yanından gelen mimarlık öğrencileri BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisi için TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde buluştu.

Betonart Mimarlık Yaz Okulu 27 Temmuz'da başlayacak! 

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından hayata geçirilen Betonart Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisi TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek. 

BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 17’ncisi gerçekleşti!

TÇMB tarafından, BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 17’ncisi gerçekleşti. Çimsa’nın ana sponsorluğuyla gerçekleştirilen proje Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencilerini buluşturdu.

Betonart Mimarlık Yaz Okulu AGÜ'de başladı!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından, bu yıl Çimsa’nın ana sponsorluğuyla düzenlenen ve Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencilerini bir araya getiren BETONART Mimarlık Yaz Okulu AGÜ'de başladı..

BETONART Mimarlık Yaz Okulu 15. yılını kutladı!

TÇMB’nin 2002 yılından beri “BETONART” markası altında mimarlık öğrencilerine yönelik düzenlediği uygulama ağırlıklı atölye çalışması, OYAK Çimento ve Adana Çimento Fabrikası’nın desteğiyle gerçekleşti.

15. BETONART Mimarlık Yaz Okulu açılıyor!

TÇMB'nin (Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği) 2002 yılından bu yana “BETONART” markası altında hayata geçirdiği mimarlık öğrencilerine yönelik uygulama ağırlıklı atölye çalışması, bu yıl 5 Ağustos-13 Ağustos 2016 tarihleri arasında Adana'da gerçekleşecek.

Ünye 14. BETONART Mimarlık Okulu sona erdi!

TÇMB’nin 2002 yılından beri “BETONART” markası altında mimarlık öğrencilerine yönelik düzenlediği uygulama ağırlıklı atölye çalışması, OYAK Çimento Grubu, Ünye Çimento Fabrikası’nın desteğiyle gerçekleşti.

14. BETONART Mimarlık Okulu Ordu'da başlıyor!

TÇMB’nin 2002 yılından beri “BETONART” markası altında mimarlık öğrencilerine yönelik düzenlediği uygulama ağırlıklı atölye çalışması, OYAK Çimento, Ünye Çimento Fabrikası’nın desteğiyle gerçekleşecek.

Çorum Polis Okulu projesinde sona yaklaşıldı!

50. hükümet döneminde ihale edilen, 1994 yılında yapımına başlanan Polis Okulu süreci bitirilmiş olmasına rağmen 19 yıldır eğitime başlayamamıştı. Çorum Polis Okulu’nun proje çalışmaları sürüyor...

Özyurtlar İlköğretim Okulu’nun temeli atıldı!

Esenyurt halkının hizmetine sunulacak olan Özyurtlar İlköğretim Okulu’ nun temeli Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve de Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt tarafından atıldı.

TOKİ İstanbul Çekmeköy'de ilköğretim okulu yaptıracak!

İstanbul İli Çekmeköy İlçesi Hamidiye Mah 1 Adet 29 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

51 yıllık Uludağ İlköğretim Okulu’nun yerine yenisi yapılacak!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Osmangazi İlçesi Küplüpınar Mahallesi’nde bulunan 51 yıllık emektar Uludağ İlköğretim Okulu’nun yerine yapılacak olan modern ilköğretim okulunun temel atma törenine katıldı...

Otakçılar Fatma Mehpare Buluğ İlköğretim Okulu açıldı!

Eyüp'te eğitim ve öğretime yapılan yatırımlar devam ediyor. Hayırsever bir ailenin bağışlarıyla yıkılıp, modern ve depreme dayanıklı olarak yapılan Otakçılar Fatma Mehpare Buluğ İlköğretim Okulu'nun açılışı gerçekleştirildi.

BETONART okulu Haberi

BETONART okulu

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından, Baştaş & Konya Çimento / Hazır Beton ana desteğiyle gerçekleştirilen BETONART Mimarlık Yaz Okulu, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde “Standartlaştırma” temasıyla 27 Temmuz - 5 Ağustos 2019 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Sektör profesyonellerinin, akademisyenlerin ve alanında lider kurumların desteğiyle hayata geçirilen Yaz Okulu’na bugüne kadar 500’e yakın genç katıldı.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirilen BETONART Mimarlık Yaz Okulu, 6 atölyede 30 öğrencinin eserlerinin yer aldığı sergiyle tamamlandı. BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun kapanışında, TÇMB CEO’su İsmail Bulut, Baştaş ve Konya Çimento Genel Müdürü Burak Akın, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nur Çağlar ve Yaz Okulu Küratörü Selda Bancı kapanış konuşması yaptı.

Kapanış töreninde ilk konuşmayı gerçekleştiren TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi...