26 / 04 / 2024

beyaz inşaat bakırköy city satış ofisi

beyaz inşaat bakırköy city satış ofisi

Beyaz İnşaat Bakırköy City satış ofisi irtibat telefonu 0212 542 41 11 olarak belirtiliyor. İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa edilen projenin 2017 yılının ikinci çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

Bakırköy City Beyaz İnşaat satılık!

Bakırköy City Beyaz İnşaat satılık daire fiyatları 1 milyon 187 bin TL'den başlıyor. 36 aya varan vade avantajı sunan proje 200 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Bakırköy City Evleri ödeme planı!

Bakırköy City Evleri ödeme planı kapsamında 36 ay 0 faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Beyaz İnşaat projesi Bakırköy City Evleri'nde teslimler Haziran 2017 yılında gerçekleştiriliyor...

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye'ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinde 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Marq Proje İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy’de kuruldu!

Marq Proje İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy’de Emrah Dalkaya ve Salih Ezgü ortaklığında  kuruldu.

Bakırköy Belediyesi 27 milyon TL'ye kültür merkezi inşa ettirecek! İşte ihale detayları...

İstanbul İli Bakırköy Belediye Başkanlığı kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 2 milyon 500bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çoşut tarafından açıldı.

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı?

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı? Mimar Sinan Genim, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakırköy İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Gedik tarafından kuruldu.

Bakırköy İDO-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun inşaatında son durum!

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın inşaatı hızla devam ediyor. Kirazlı-Bakırköy arasını 13,5 dakikaya düşürmesi planlanan metro hattının önümüzdeki yıl açılması planlanıyor.

Bakırköy İDO-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun inşaatı hızlandı!

9 kilometre uzunluğa sahip olacak Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun yapımında çalışmalar hızlandı. 8 istasyondan meydana gelecek proje ile Bakırköy ile Kirazlı arası 13,5 dakikaya düşecek.

İBB Bakırköy Özgürlük Meydanı için tasarım yarışması açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

Yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin kaba inşaatının yüzde 85’i tamamlandı!

10 Şubat’ta temeli atılan yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin inşaatı devam ediyor. Genel inşaatının yüzde 25’i, kaba inşaatının ise yüzde 85’i tamamlandığı Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız tarafından açıklandı.

Random Suit Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Organizasyon Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Random Suit Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Organizasyon Limited Şirketi Bakırköy Şubesi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Tuncer tarafından kuruldu.

Bakırköy Kadın Hastalıkları Hastanesi için yeni imar planı!

Bakırköy’deki eski Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi için 3'üncü kez yeni imar planı hazırlandı. Plan kapsamında “turizm” fonksiyonu iptal edilerek yerine “ofis” fonksiyonu getirildi.

Besuş İnşaat Taahhüt Dekorasyon Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!    

Besuş İnşaat Taahhüt Dekorasyon Limited Şirketi'nin yeni şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de açıldı.

beyaz inşaat bakırköy city satış ofisi Haberi

beyaz inşaat bakırköy city satış ofisi

Bakırköy City Konutları 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Toplamda 163 daire ve 33 mağazanın yer aldığı proje Beyaz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


Beyaz İnşaat Bakırköy City satış ofisi ile iletişime geçmek için 0212 542 41 11 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projenin 2017 yılı Haziran ayında tamamlanması öngörülüyor. 


Bakırköy City Evleri kar odası, tenis kortu, fıtness salonu, basketbol sahası, hobi odaları, Türk hamamı, otopark, çocuk oyun alanları, buhar odası, sauna, açık - kapalı dört mevsim yüzme havuzu gibi ortak yaşam alanlarına sahip. 


İstanbul Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'nde, 200 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen Bakırköy City Rezidans'ta konutların büyüklükleri 87 metrekare ile 217 metrekare arasında değişiyor. Proje 9 bin 933 metrekarelik alan üzerine yayılıyor. 

Bakırköy City Kartaltepe...