24 / 04 / 2024

Beyaz İnşaat Beyaz Park fiyat

Beyaz İnşaat Beyaz Park fiyat

Toplam 100 milyon TL yatırımla yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Beyaz İnşaat Beyaz Park fiyat listesi kapsamında 1+1 daireler 400 bin TL'den başlıyor.

Beyaz İnşaat Beyaz Park satılık!

Toplam 370 adet dairenin yer aldığı projede İstanbul Zeytinburnu - Topkapı bölgesinde yükseliyor. Beyaz İnşaat Beyaz Park satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Alparslan Ekşi ve Hatice Altunışık ortaklığında kuruldu.

Beyaz İnşaat Etiler konut projesi satışta! Yeni Proje!

Beyaz İnşaat tarafından Etiler'de inşa edilen "Etiler" konut projesi satışa çıktı. Projede 4 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

Yb Beyaz İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yb Beyaz İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Yener Beyaz tarafından kuruldu.

Beyaz Piramitler Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyaz Piramitler Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Yiğit Oğuzhan Civelek tarafından kuruldu.

Beyaz Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Beyaz Group İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Aslan Özkan tarafından kuruldu.

Beyaz Kale Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Kale Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Göker tarafından kuruldu.

Florya Beyaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Beyaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Daş tarafından kuruldu.

Beyazıt Gayrimenkul Gıda İnşaat Hayvancılık Oto.Teks.Telekom.Ve Ve Kafeterya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Beyazıt Gayrimenkul Gıda İnşaat Hayvancılık Oto.Teks.Telekom.Ve Ve Kafeterya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Oruç tarafından kuruldu.

Beyaz İnci Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz İnci Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Taşkın tarafından kuruldu.

Ra-Ge Oto Aksesur Beyaz Eşya İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ra-Ge Oto Aksesur Beyaz Eşya İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Çetin tarafından kuruldu.

KMB Kömür Elektrik Beyaz Eşya İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KMB Kömür Elektrik Beyaz Eşya İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldırım tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Göktürk Beyaz Saray İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Beyaz Saray İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Eyüpsultan'da İsmet Santalu ve Ayşe Yeğin ortaklığında kuruldu.

Beyaz İnşaat Beyaz Park fiyat Haberi

Beyaz İnşaat Beyaz Park fiyat

Toplam 15 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede daire büyüklükleri minimum 70 metrekare, maksimum 210 metrekare olarak dizayn edildi.


Ulaşım bilgisi kapsamında proje Eski Akşam Gazetesi ve Skytürk binasının olduğu arazi ile karşısındaki Atlı Zincir'e ait fabrika arazisi üzerinde inşa edilecek.  


100 milyon TL'lik yatırımla Çukurova arsasında yükselen projede daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Sosyal seçenekleri arasında projede yeşil alanlar ve çocuk havuzu, spor salonu, hamam, açık ve kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı otopark, sauna bulunuyor.  


İstanbul Zeytinburnu - Topkapı bölgesinde inşa edilen proje toplam 370 adet daireden meydana geliyor. Proje 3 blok şeklinde inşa ediliyor.


Beyaz İnşaat Beyaz Park fiyat listesi...