28 / 03 / 2024

Beyaz İnşaat Beyaz Park Topkapı fiyatları

Beyaz İnşaat Beyaz Park Topkapı fiyatları

Beyaz İnşaat Beyaz Park Topkapı fiyatları 468 bin TL'den başlıyor. Arsa alanı 15 bin 500 metrekareden oluşan projede 371 adet konut ve 9 adet ticari ünite yer alıyor.

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Alparslan Ekşi ve Hatice Altunışık ortaklığında kuruldu.

Beyaz İnşaat Etiler konut projesi satışta! Yeni Proje!

Beyaz İnşaat tarafından Etiler'de inşa edilen "Etiler" konut projesi satışa çıktı. Projede 4 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

Yb Beyaz İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yb Beyaz İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Yener Beyaz tarafından kuruldu.

Beyaz Piramitler Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyaz Piramitler Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Yiğit Oğuzhan Civelek tarafından kuruldu.

Beyaz Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Beyaz Group İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Aslan Özkan tarafından kuruldu.

Beyaz Kale Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Kale Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Göker tarafından kuruldu.

Florya Beyaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Beyaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Daş tarafından kuruldu.

Beyazıt Gayrimenkul Gıda İnşaat Hayvancılık Oto.Teks.Telekom.Ve Ve Kafeterya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Beyazıt Gayrimenkul Gıda İnşaat Hayvancılık Oto.Teks.Telekom.Ve Ve Kafeterya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Oruç tarafından kuruldu.

Beyaz İnci Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz İnci Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Taşkın tarafından kuruldu.

Ra-Ge Oto Aksesur Beyaz Eşya İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ra-Ge Oto Aksesur Beyaz Eşya İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Çetin tarafından kuruldu.

KMB Kömür Elektrik Beyaz Eşya İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KMB Kömür Elektrik Beyaz Eşya İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldırım tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Göktürk Beyaz Saray İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Beyaz Saray İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Eyüpsultan'da İsmet Santalu ve Ayşe Yeğin ortaklığında kuruldu.

Beyaz İnşaat Beyaz Park Topkapı fiyatları Haberi

Beyaz İnşaat Beyaz Park Topkapı fiyatları

Beyaz Park Topkapı Evleri İstanbul Topkapı - Davutpaşa'da hayata geçiriliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. 


Beyaz İnşaat Beyaz Park Topkapı fiyatları konutların kat ve cephelerine göre değişiyor.  Projede banka kredisiyle veya 30 ay vade şeklinde ödeme yapılabiliyor. 


Dairelerin minimum 70 metrekare, maksimum 210 metrekare büyüklükte tasarlandığı Topkapı Beyaz Park'ta teslimlerin 2017 yılının Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor. 


5 bloktan meydana gelen Davutpaşa Beyaz Park'ta 371 tane daire ve 9 tane ticari birim mevcut. Proje Beyaz İnşaat imzası ile yükseliyor. 


Beyaz İnşaat Beyaz Park Topkapı fiyatları 468 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Adres : Maltepe Mah. Davutpaşa Cad. No:34 Topkapı/İstanbul


Tel :...