26 / 04 / 2024

Beyaz İnşaat Davutpaşa projesi

Beyaz İnşaat Davutpaşa projesi

Beyazpark Topkapı satılık daire fiyatları 468 bin liradan başlayarak değişiyor. Beyaz İnşaat projesi Beyaz Park Topkapı'da daireler Aralık 2017 yılında teslim ediliyor...

Beyaz İnşaat Topkapı projesi için ön talep topluyor!

Çukurova arsasında 3 blok, Atlı Zincir arsasında 2 blok halinde yükselecek olan Beyaz İnşaat Topkapı projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alacak...

Topkapı Beyaz İnşaat projesi satış ofisi!

Topkapı Beyaz İnşaat projesi satış ofisi telefon numarası 481 24 24 olarak belirlendi. Ön talep toplayan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.

Beyaz İnşaat Davutpaşa Projesi!

Beyaz İnşaat Davutpaşa Projesi 5 blok halinde hayata geçirilecek. Toplam 370 adet konuttan meydana gelen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Beyaz İnşaat Topkapı'da Çukurova Holding arsasında proje yapacak!

Beyaz İnşaat Topkapı Davutpaşa'daki Akşam Gazetesi ,Skytürk ve Atlı Zincir Fabrikası'nın yer aldığı arsada yeni bir projeye başlıyor. Beyaz İnşaat Davutpaşa projesi için Çukurova Holding'le anlaşma yapıp, binanın kapısına tabelayı astı bile...

Renar Turizm Otomotiv İnşaat Rent A Car Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Renar Turizm Otomotiv İnşaat Rent A Car Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Renar Turizm Otomotiv İnşaat Rent A Car Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bayramapaşa'da yapıldı.

Beyaz İnşaat Etiler konut projesi satışta! Yeni Proje!

Beyaz İnşaat tarafından Etiler'de inşa edilen "Etiler" konut projesi satışa çıktı. Projede 4 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı! Dev projeyi Yıldızlar İnşaat inşa edecek!

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı. Dev projeyi 2 milyar 264 milyon 600 bin TL sözleşme bedeliyle Yıldızlar İnşaat inşa edecek. 

Yb Beyaz İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yb Beyaz İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Yener Beyaz tarafından kuruldu.

Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Malık Imran Hassan tarafından kuruldu.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Florya Beyaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Beyaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Daş tarafından kuruldu.

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi açıldı!

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi bugün Beyoğlu'nda 75 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Fta Turizm İnşaat Rent A Car Danışmanlık Ve Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Fta Turizm İnşaat Rent A Car Danışmanlık Ve Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Beyaz İnşaat'tan Zeytinburnu'na ticari proje geliyor!

Beyaz İnşaat, Zeytinburnu Merkezefendi'de ticari birimlerin de yer alacağı yeni otel projesine imza atacak. Proje 30 ayda tamamlanacak..

Polat İnşaat Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi!

Polat İnşaat Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi 755 bin 400 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin özel sektör tarafından yapılan en büyük kentsel dönüşüm projesi olacak...

Emay İnşaat Ayazağa projesinde 1.500 konut yapacak!

Emay İnşaat Ayazağa projesine hazırlanıyor. Emay İnşaat Ayazağa projesinde 1.500 konut ve ticari birimler olacak...

Beyaz İnşaat'tan 3 yeni proje!

Emlakkulisi.com olarak inşaat sektöründe 44 yıldan bu yana faaliyet gösteren Beyaz İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Beyaz'la 2017 hedeflerini konuştuk. İşte o röportaj...

Beyaz İnşaat Davutpaşa projesi Haberi

Beyaz İnşaat Davutpaşa projesi


Beyaz Park konut projesi İstanbul Topkapı Davutpaşa bölgesinde yükseliyor. Beyaz İnşaat imzasını taşıyan Beyaz Park Evleri Aralık 2017 yılında teslim ediliyor.


Beyaz Park Evleri Topkapı projesinde 30 ay vade farkı olmadan taksitli ödeme olanağı sunuluyor. Topkapı Beyaz Park projesi 15 bin 500 metrekare alanda yükseliyor.



Beyazpark Topkapı satılık daire!


Beyazpark Topkapı satılık daire fiyatları 468 bin liradan başlayarak değişiyor. Topkapı Beyaz Park projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tiplerine yer verililiyor.


Beyaz Park projesinde diare alanları 70 metrekare ile 210 metrekare arasına belirlendi. Beyaz Park Topkapı'da 371 konut ve 9 ticari birim yer alıyor.




Adres : Maltepe Mah. Davutpaşa Cad. No:34 Topkapı/İstanbul


Tel : 0212 481 24 24

Web : http://beyazparktopkapi.com/

Gülcihan...