23 / 04 / 2024

beyaz keleş inşaat topkapı projesi

beyaz keleş inşaat topkapı projesi

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat Topkapı’da öğrenci yurdu yapmaya hazırlanıyor. Firma bir iki ay içeresinde yapımına başlamayı düşündüğü Topkapı öğrenci yurdu projesini tamamladığında yurtlara kiralayacak…

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Alparslan Ekşi ve Hatice Altunışık ortaklığında kuruldu.

Kayseri Melikgazi'de 25.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri ili Melikgazi ilçesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 25.9 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. 

Kayseri'de 33.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 22.4 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Kayseri'de 33.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 33.4 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Ala Keleş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Keleş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500  bin TL sermaye bedeli  Ali Mustafa Keleş tarafından kuruldu.

İnşaat maliyetlerindeki artış durdurulamıyor!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, inşaat maliyetlerindeki artışın pandemi ile birlikte yükselen arsa fiyatlarıyla birleşince iç piyasada konut geliştiricilerinin frene basmak zorunda kaldığını değerlendirdi...

Beyaz Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Beyaz Group İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Aslan Özkan tarafından kuruldu.

İnşaat maliyetleri konut fiyatlarını yükseltiyor!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, son iki senedir hızla yükselen inşaat maliyetlerinin konut fiyatları üzerine olan etkisini değerlendirdi...

Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor.

İnşaat firmalarının tercihi: Afyon beyaz mermeri!

Efesus Stone, doğal taşları işleyerek farklı projelere değer katıyor. En kaliteli mermerlerinden biri olan Afyon beyaz mermeri, inşaat firmaları tarafından tercih ediliyor.

Atila Menevşe: Kredi paketi inşaat sektörünü canlandıracak!

Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Atila Menevşe yaptığı açıklamada, inşaat, otomotiv, beyaz eşya, mobilya ve turizm gibi sektörlerde direkt, diğer sektörlerde ise dolaylı olarak canlılık sağlanacağını söyledi.

İndemir İnşaat'ın acı günü! Murat Keleş vefat etti!

Kocaeli'nin tanınmış iş insanlarından, İndemir İnşaat firmasının sahibi Murat Keleş vefat etti. Evli ve 4 çocuk babası olan Murat Keleş’in cenazesi Başiskele Yeşilyurt Mahallesi Osman Kuru Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

İnşaat sektörü için çanlar çalıyor!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mete Gündoğan, bugünkü yazısında inşaat sektöründe oluşan sorunlara değindi.

beyaz keleş inşaat topkapı projesi Haberi

beyaz keleş inşaat topkapı projesi




Güneşli Corner Life projesinin satışlarına devam eden Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat ortaklığı Topkapı’da yeni bir proje için kolları sıvadı. Topkapı’da E-5 üzerinde öğrenci yurdu hayata geçirmek için hazırlık yapan ortaklık, projeyi tamamladıktan sonra yurtlara kiralayacak.


VIP odaları da olacak

4 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselecek olan yurt projesi 4-5 katlı olarak tasarlanacak. Yeni Yüzyıl Üniversitesinin karşısında konumlanan Keleş İnşaat Topkapı yurt projesinde VIP odaları da bulunacak. Projede ayrıca sosyal imkanlar da yer alacak. Keleş-Beyaz İnşaat Topkapı Öğrenci yurdu projesi şu anda projelendirme aşamasında. Firma birkaç ay içinde ruhsatı alıp inşaata başlamayı...