19 / 04 / 2024

beyaz melek projesi

beyaz melek projesi

Gelir vergisinde genel beyan ve verginin ilk taksidini ödeme dönemi, 1 Mart'ın hafta sonuna rastlaması nedeniyle 3 Mart Pazartesi günü başlıyor. Gayrimenkul ve kira gelirinde kim? Ne ödeyecek?

Beyaz İnşaat Etiler konut projesi satışta! Yeni Proje!

Beyaz İnşaat tarafından Etiler'de inşa edilen "Etiler" konut projesi satışa çıktı. Projede 4 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

Salda Gölü Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile korunuyor!

Bilimsel değerinin yanı sıra beyaz kumsalı, turkuaz rengi berrak suyuyla eşsiz doğa güzelliğiyle dikkat çeken Burdur Salda Gölü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile her açıdan korunuyor.

Salda Gölü'ne yapılacak millet bahçesinin projesi onaylandı!

Burdur Yeşilova'daki beyaz kumsalı ve turkuaz suyunun güzelliğiyle 'Türkiye'nin Maldivleri' olarak ünlenen Salda Gölü yakınına yapılacak millet bahçesinin projesi onaylandı... 

Beyazıt Meydanı, Turgut Cansever'in ödüllü projesi temel alınarak düzenlenecek!

İstanbul'un simge meydanlarından Beyazıt, Türkiye'nin yetiştirdiği önemli mimarlardan Turgut Cansever'in 1960 yıllarında düzenlenen yarışmada kendisine birincilik getiren proje temel alınarak düzenlenecek.

Tabanlıoğlu Mimarlık Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renevasyonu ödül aldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın imza attığı Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renovasyonu ödül aldı.Tabanlıoğlu projesi, LEAF Awards 2017’de de yarışma jürisi tarafından Yılın Yenileme Çalışmas dalında birinci seçildi.

Aydın 1. Etap Beyaz Melek Sağlık-Sen Evleri mağdurlarından eylem!

Aydın 1. Etap Beyaz Melek Sağlık-Sen Evleri'nden ev alanlar mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor. Mağdurlar eylem yaparak evlerinin tamamlanmasını istedi.

İstanbul'un beyaz yakalıları semt değiştiriyor!

Mahallem İstanbul Projesi'nin sonuçlarına göre, yüksek eğitime sahip beyaz yakalılar semtlerini değiştirmeye başladı.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Kütüphanesi ile World Interior News ödülü aldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renovasyon Projesi ile World Interior News Awards 2017’de 'Kamu Yapıları' kategorisinde ödül aldı.

Beyazıt Kütüphanesi Yenileme Projesi 40 çağdaş yapı arasında!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Mies Van Der Rohe Ödülü 2017'de yüzlerce projeyi geride bıraktı. Tabanlıoğlu, Beyazıt Kütüphanesi Yenileme Projesi ile 40 çağdaş yapı arasında gösterildi.

Bakırköy City Beyaz İnşaat fiyatları 2017!

Toplam 200 milyon lira yatırımla yükselen Bakırköy City projesi İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de inşa ediliyor. İşte Bakırköy City Beyaz İnşaat fiyatları 2017...

Bakırköy City projesi fiyat listesi 2017!

Toplam 163 daire ve 33 cadde mağazasından oluşan Bakırköy City projesi Beyaz İnşaat ve Göktaşlar İş Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. İşte Bakırköy City projesi fiyat listesi 2017...

Beyaz İnşaat Bakırköy City fiyat!

Beyaz İnşaat Bakırköy City projesinde metrekare birim fiyatı 10 bin TL'den başlıyor. Bakırköy City projesi bu yıl Haziran'da teslim ediliyor...

Beyaz Park Topkapı'da faiz oranları yüzde 0.69'a çekildi!

İstanbul’un en değerli bölgesi Topkapı’da nitelikli konut projesine imza atan Beyaz İnşaat’ın Beyaz Park Topkapı projesi yatırımcıların çoğunlukla tercih ettiği proje olurken, firma talebi karşılamaya yönelik avantajlı ödeme planları sunuyor.

beyaz melek projesi Haberi

beyaz melek projesi

Gelir İdaresi Başkanlığı, beyan döneminde vatandaşlara aralarında "Beyaz Melek Projesi"nin de bulunduğu çeşitli uygulamalarla yardımcı olacak.

Gelir Vergisi Kanunu uyarınca 2007 yılında elde edilen gayrimenkul sermaye iratları, ticari, zirai ve serbest meslek kazançları ile menkul sermaye iradı gelirleri için 25 Mart Salı akşamı mesai saati bitimine kadar gelir vergisi beyannamesi verilecek.

Verginin ilk taksidi de 31 Mart akşamına kadar ödenecek. İkinci taksit ise Temmuz ayı içinde yatırılacak.

-KİRA GELİRLERİ-

Mevcut düzenlemeler uyarınca 2007 yılı konut kira gelirlerinde istisna tutarı 2 bin 300 YTL olacak. Bu tutarın üzerinde kira geliri elde edenler, beyan kapsamında bulunacak. Ancak toplam kira gelirinin 2 bin 300 YTL'si yine vergiden istisna tutulacak.

Mükelleflerce bir takvim yılı içinde o yıla ve veya geçmiş...