20 / 04 / 2024

Beyazıd Saray Danışmanlık ve İnşaat

Beyazıd Saray Danışmanlık ve İnşaat

Beyazıd Saray Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi, İrfan Aydoğdu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Mart tarihinde Beşiktaş, Levent Mahallesi'nde kuruldu.

Pak Delta Dış Ticaret Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pak Delta Dış Ticaret Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Khan ve Taj Muhammad ortaklığında kuruldu.

Turkısh Emıratı Dış Ticaret Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Turkısh Emıratı Dış Ticaret Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Üsküdar'da Özgür Nacar tarafından kuruldu.

Ster Dış Ticaret Danışmanlık İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ster Dış Ticaret Danışmanlık İnşaat Sanayi Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Akbulut, Şevval Şahin ve Tacettin Elhüseyni ortaklığında kuruldu.

Titan Group Dış Ticaret Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Titan Group Dış Ticaret Danışmanlık Limited Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile  Asawır Elsadıg Badawı Alı, Ragda Elsadıg Badwı Alı, Samah Alı  Albala Alfakı tarafından kuruldu.

İstanbul Saray Danışmanlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Saray Danışmanlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret  Limited Şirketi Fatih’te  10 milyon TL sermaye bedeli ile Munır Kaek  ve Abdullah Chahın tarafından kuruldu.

Sultan Saray Danışmanlık ve Gayrimenkul İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Saray Danışmanlık ve Gayrimenkul İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkader Nahhas, Mosaab Amen M. Mostafa ve Mustafa Najim A. Al Mashhadani tarafından kuruldu.

HTM Dış Ticaret Danışmanlık Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HTM Dış Ticaret Danışmanlık Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fahriye Nermin Terzi ve Nejla Gülcemal tarafından kuruldu. 

Rekaz Emlak ve Dış Ticaret Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Rekaz Emlak ve Dış Ticaret Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Afshar tarafından kuruldu.

Axess Unıted İnşaat Yatırım Danışmanlık Yönetim İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axess Unıted İnşaat Yatırım Danışmanlık Yönetim İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Ammar Aswad tarafından kuruldu.

Mimar Hasan Mühendislik Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Hasan Mühendislik Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Abu Rajab tarafından kuruldu.

Cemas Global İnşaat Turizm Ve Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cemas Global İnşaat Turizm Ve Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemalettin Yılmaz tarafından kuruldu. 

Fimtaş İnşaat Gıda Tekstil Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fimtaş İnşaat Gıda Tekstil Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Güngör tarafından kuruldu.

Ajyad İnvestment Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ajyad İnvestment Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Saber tarafından kuruldu. 

Beyazıd Saray Danışmanlık ve İnşaat Haberi

Beyazıd Saray Danışmanlık ve İnşaat

Beyazıd Saray Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi, İrfan Aydoğdu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart tarihinde kuruldu. 

Beyazıd Saray Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi iş konusu: 1. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde  parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. 2. Gayrimenkul acentelerin faaliyeti ( Gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması ve kiralanmasında aracılılık yapabilir.  Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa...