25 / 04 / 2024

Beyda Turizm eyüpte nerede

Beyda Turizm eyüpte nerede

Beyda Bir Turizm Bozüyük, Kütahya, Polatlı ve Kayseri'den sonra bir şubesini de İstanbul'a açtı. İstanbul'un güzide semtlerinden Eyüp'te yapılan ve çok sayıda bürokrat ile davetlinin katılımıyla İstanbul şubesi açıldı.

Bakkah Turizm Seyahat Limited Şirketi Kuruldu!

Bakkah Turizm Seyahat Limited Şirketi Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed M. Sultanseyyid ve Neslihan Genç tarafından kuruldu.

Turuncu Konaklama Turizm Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turuncu Konaklama Turizm Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tatıana Öztürk tarafından kuruldu.

Mskare Turizm Seyahat Ve Kargo Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mskare Turizm Seyahat Ve Kargo Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Memiş Demirci ve Murat Kazmacı ortaklığında kuruldu.

Sandıkçı Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sandıkçı Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sandıkçı ve Yusuf Sandıkçı ortaklığında kuruldu.

Vestin Kastamonu Turizm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Vestin Kastamonu Turizm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şengül tarafından kuruldu.

Sly Turizm Danışmanlık Emlak Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sly Turizm Danışmanlık Emlak Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Özay Akbaş tarafından kuruldu.

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tatlı tarafından kuruldu.

Huhu Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huhu Turizm Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Keleş tarafından kuruldu.

Uveys Turizm Hac Umre Seyahat Acentelik Hizmetleri Limited Şirketi Kuruldu!

Uveys Turizm Hac Umre Seyahat Acentelik Hizmetleri Limited Şirketi Sultangazi’de 300.000.00 TL sermaye bedeli ile Abdulaziz Şahin ve Eyüp Erçel ortaklığıyla kuruldu.

Hüma Araç Kiralama İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hüma Araç Kiralama İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Eyüp Güloğlu tarafından kuruldu.

4b İstanbul Port Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

4b İstanbul Port Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Üzümcü tarafından kuruldu.

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Aycraft İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aycraft İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüphan Aycibin tarafından kuruldu.

Beyda Turizm eyüpte nerede Haberi

Beyda Turizm eyüpte nerede


Beyda Bir Turizm Bozüyük, Kütahya, Polatlı ve Kayseri'den sonra bir şubesini de İstanbul'a açtı. İstanbul'un güzide semtlerinden Eyüp'te yapılan ve çok sayıda bürokrat ile davetlinin katıldığı İstanbul şubesi açılışında, Beyda Bir Turizm Genel Müdürü Abdulkerim Tuncer ve İstanbul Şube Müdürü Mesut Çoban; firmalarının müşterilerine sundukları kaliteli hizmetlerin yanı sıra ülke ekonomisi ve tanıtımına da katkı sağlamalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi. 


YENİ BULUŞMA NOKTASI EYÜP'TE 

İstanbul şube açılışı ile Hac-Umre ve inanç turizminde hedeflerine daha güçlü adımlarla yürüyeceklerini dile getiren firma yetkilileri, önümüzdeki dönemle ilgili olarak da bir dizi müjdeyi de duyurdu. 


İLK 50 MÜŞTERİYE ÖZEL İNDİRİM 

Beyda Bir Turizm Genel Müdürü Abdulkerim Tuncer ve İstanbul Şube Müdürü Mesut Çoban yaptıkları açıklamada İstanbul Şubesi açılışına özel 2014-2015 umre dönemi için Ağustos ayı sonuna kadar...