25 / 04 / 2024

Beyda Turizm artık İstanbul'da!

Beyda Turizm artık İstanbul'da!

Beyda Bir Turizm Bozüyük, Kütahya, Polatlı ve Kayseri'den sonra bir şubesini de İstanbul'a açtı. İstanbul'un güzide semtlerinden Eyüp'te yapılan ve çok sayıda bürokrat ile davetlinin katılımıyla İstanbul şubesi açıldı.




Beyda Bir Turizm Bozüyük, Kütahya, Polatlı ve Kayseri'den sonra bir şubesini de İstanbul'a açtı. İstanbul'un güzide semtlerinden Eyüp'te yapılan ve çok sayıda bürokrat ile davetlinin katıldığı İstanbul şubesi açılışında, Beyda Bir Turizm Genel Müdürü Abdulkerim Tuncer ve İstanbul Şube Müdürü Mesut Çoban; firmalarının müşterilerine sundukları kaliteli hizmetlerin yanı sıra ülke ekonomisi ve tanıtımına da katkı sağlamalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi. 


YENİ BULUŞMA NOKTASI EYÜP'TE 

İstanbul şube açılışı ile Hac-Umre ve inanç turizminde hedeflerine daha güçlü adımlarla yürüyeceklerini dile getiren firma yetkilileri, önümüzdeki dönemle ilgili olarak da bir dizi müjdeyi de duyurdu. 


İLK 50 MÜŞTERİYE ÖZEL İNDİRİM 

Beyda Bir Turizm Genel Müdürü Abdulkerim Tuncer ve İstanbul Şube Müdürü Mesut Çoban yaptıkları açıklamada İstanbul Şubesi açılışına özel 2014-2015 umre dönemi için Ağustos ayı sonuna kadar erken kayıt yaptıran ilk 50 Umre yolcusuna sürpriz özel indirimler yapacaklarını duyurdular. 


Beyda Bir turizm artık uzmanlaştığı ve alanında bir marka haline geldiği Hac ve Umre turlarının yanı sıra. Balkanlar, Kudüs, Mısır, Karadeniz, Kapadokya, Şanlıurfa gibi manevi, doğal ve kültürel değerlerimizi yansıtan destinasyonlara da bir dizi kültür turları düzenlemeye devam ediyor. Şirketten yapılan açıklamada İstanbul şubesinin açılışıyla birlikte şirketin çok önemli bir atılımı başardığı ve turizme katkı payının büyüyeceğine dikkat çekildi. 


Büyükçekmece Gazetesi 


Geri Dön