26 / 04 / 2024

Beyda Turizm istanbul şubesi

Beyda Turizm istanbul şubesi

Beyda Bir Turizm Bozüyük, Kütahya, Polatlı ve Kayseri'den sonra bir şubesini de İstanbul'a açtı. İstanbul'un güzide semtlerinden Eyüp'te yapılan ve çok sayıda bürokrat ile davetlinin katılımıyla İstanbul şubesi açıldı.

Beydağı Turizm Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Beydağı Turizm Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bayrampaşa’da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Mutlu tarafından açıldı.

Hayde Nakliyat Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hayde Nakliyat Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Özgür Ekici Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Güngören, Ahmet Kutsi Tecer Caddesi'nde açıldı.

Olimtur Seyahat Acentaları Otomotiv Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Pendik Şb. açıldı!

Olimtur Seyahat Acentaları Otomotiv Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Pendik Şubesi, Çağlar Kodet Şube Müdürlüğü'nde 25 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Pendik'te kuruldu.

Arkem Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 2 Şubesi açıldı!

Arkem Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 2 Şubesi, Kemal Koyaş Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 3 Temmuz'da Maltepe'de kuruldu.

Gezze Seyahat Turizm İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Gezze Seyahat Turizm İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 50 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da açıldı.

Afro İstanbul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afro İstanbul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gökhan Mısırlı 100 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.

İstanbul Seyahat Turizm Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

İstanbul Seyahat Turizm Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi 2 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta kuruldu.

S Lımousıne İstanbul Vale Ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Lımousıne İstanbul Vale Ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gürcan Çarkçı tarafından 100 bin TL sermaye ile 24 Haziran 2015 tarihinde Esenyurt'ta kuruldu.

Erak Peyzaj Petrol Taşımacılık Turizm İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Erak Peyzaj Petrol Taşımacılık Turizm İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi 2 milyon 500 bin TL sermaye ile 24 Haziran 2015 tarihinde Avcılar'da açıldı.

Uç Git Turizm Callcenter Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Uç Git Turizm Callcenter Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Mehmet Tercan Şube Müdürlüğü'nde 80 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Beylikdüzü'nde açıldı.

Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Derviş Coşkun Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Fatih'te açıldı.

İstanbul Metropolitan Tours Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Metropolitan Tours Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Demircan tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Küçükçekmece' de kuruldu.

Öke Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Öke Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Yunus Alan tarafından Şube Müdürlüğü'nde 150 bin TL sermaye ile 15 Haziran'da Yeşilköy'de açıldı.

Beyda Turizm istanbul şubesi Haberi

Beyda Turizm istanbul şubesi


Beyda Bir Turizm Bozüyük, Kütahya, Polatlı ve Kayseri'den sonra bir şubesini de İstanbul'a açtı. İstanbul'un güzide semtlerinden Eyüp'te yapılan ve çok sayıda bürokrat ile davetlinin katıldığı İstanbul şubesi açılışında, Beyda Bir Turizm Genel Müdürü Abdulkerim Tuncer ve İstanbul Şube Müdürü Mesut Çoban; firmalarının müşterilerine sundukları kaliteli hizmetlerin yanı sıra ülke ekonomisi ve tanıtımına da katkı sağlamalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi. 


YENİ BULUŞMA NOKTASI EYÜP'TE 

İstanbul şube açılışı ile Hac-Umre ve inanç turizminde hedeflerine daha güçlü adımlarla yürüyeceklerini dile getiren firma yetkilileri, önümüzdeki dönemle ilgili olarak da bir dizi müjdeyi de duyurdu. 


İLK 50 MÜŞTERİYE ÖZEL İNDİRİM 

Beyda Bir Turizm Genel Müdürü Abdulkerim Tuncer ve İstanbul Şube Müdürü Mesut Çoban yaptıkları açıklamada İstanbul Şubesi açılışına özel 2014-2015 umre dönemi için Ağustos ayı sonuna kadar...