20 / 04 / 2024

Beykent Nevsa Konakları teslim tarihi

Beykent Nevsa Konakları teslim tarihi

Nevsa Konakları Beylikdüzü satış ofisi ile iletişime geçmek için 0212 855 60 60 telefon numarasını arayabilirsiniz. 114 konut ve 12 ticari üniteden oluşan proje metrobüse yakın bir konumda bulunuyor.

Nevsa Konakları'nda satışlar sınırlı sayıdaki konutlar için devam ediyor!

Nevsa inşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen ve bölgenin yeni yaşam merkezi olan Nevsa Konakları'nda sınırlı sayıda konutlar için satışlar devam ediyor..

Marmara Konakları Beykent fiyat listesi 2017!

Toplam 124 adet konut ve 4 ticari birimden meydana Marmara Konakları projesi Marmara Yapı tarafından inşa ediliyor. İşte Marmara Konakları Beykent fiyat listesi 2017...

Beykent Marmara Konakları satışları!

Toplam 124 konut ve 4 dükkandan meydana gelen Beykent Marmara Konakları projesi Marmara Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Beykent Marmara Konakları satışları...

Marmara Konakları Beykent fiyatları! İşte ödeme planı!

Toplam 124 adet daire ve 4 dükkandan meydana gelen Marmara Konakları Beykent fiyatları ve ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor.

Beylikdüzü Nevsa Konakları iletişim!

Beylikdüzü Nevsa Konakları iletişim için 0212 855 60 60 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatlarının 352 bin TL'den başladığı proje 24 bin metrekarelik inşaat alanından oluşuyor.

Nevsa Konakları Beykent fiyat!

Nevsa Konakları Beykent fiyat listesi dairelerin cephelerine göre değişiyor. Paradise AVM'ye yakın mesafede hayata geçirilen proje 24 bin metrekarelik inşaat alanından oluşuyor.

Beylikdüzü Nevsa Konakları teslim tarihi!

Beylikdüzü Nevsa Konakları teslim tarihi 2016 yılı Haziran ayı olarak belirtiliyor. 114 daire ve 12 ticari üniteden meydana gelen proje 8 bin 257 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Nevsa Konakları Beylikdüzü satış ofisi!

Nevsa Konakları Beylikdüzü satış ofisi ile iletişime geçmek için 0212 855 60 60 telefon numarasını arayabilirsiniz. 114 konut ve 12 ticari üniteden oluşan proje metrobüse yakın bir konumda bulunuyor.

Beykent Nevsa Konakları nerede?

Nevsa Konakları 12 blok halinde inşa ediliyor. Dairelerin 2+1, 3+1 ve dubleks şeklinde dizayn edildiği projede satışlar başladı. Peki Beykent Nevsa Konakları nerede?

Nevsa Konakları fiyatları!

Nevsa Konakları fiyatları daire alternatiflerine bağlı olarak değişiyor. Nevsa İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 24 bin metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor.

Beylikdüzü Nevsa Konakları satışa çıktı!

Yeni projeler ile değeri her geçen gün katlanarak artan Beylikdüzü'nde özel projelere imza atan Nevsa İnşaat, bölgenin modernleşen yüzünden katkı sahibi olan kurumların başında geliyor.

Aydınlı Konakları Beylikdüzü'nde 150 bin liraya 1+1!

Gülsever İnşaat İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Beykent caddesi üzerinde yeni bir konut projesi inşa ediyor. Aydınlı Konakları Beylikdüzü' nde daire fiyatları 150 bin liradan başlıyor...

Vista Konakları'nın havadan son görüntüleri!

10 blok halinde hayata geçirilen Vista Konakları projesi 8 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Gül İnşaat imzası ile inşa edilen Vista Konakları Beykent'te yer alıyor. Vista Konakları'nda toplam 106 konut bulunuyor

Beykent Nevsa Konakları teslim tarihi Haberi

Beykent Nevsa Konakları teslim tarihi

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde yükselen Nevsa Konakları'nda daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks şeklinde tasarlandı. Proje 8 bin 257 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Beylikdüzü Nevsa Konutları Paradise AVM'ye, Yeşilvadi Park projesine ve metrobüs durağına yakın konumda yer alıyor. Proje 24 bin metrekalik inşaat alanından meydana geliyor. 


Nevsa Konakları Beylikdüzü satış ofisi irtibat numarası 0212 855 60 60 olarak belirlendi. Proje, Nevsa İnşaat tarafından 12 blok halinde hayata geçiriliyor. 


Beykent Nevsa Konakları hamam, açık yüzme havuzu, sauna, kapalı otopark çocuk havuzu, yürüyüş yolları, fitness salonu, yeşil alanları ve süs havuzu gibi sosyal imkanlara sahip. 


Toplamda 114 adet daire ve 12 adet ticari birime yer verilen Nevsa Evleri Beylikdüzü'nde dairelerin alanları 108 ile 217 metrekare arasında değişiyor. Projede fiyatlar 352...