20 / 04 / 2024

beykoz da 2b tapuları ne zaman verilecek

beykoz da 2b tapuları ne zaman verilecek

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “Beykozlunun refahını yükseltmek, Beykoz’u ileriye taşımak ve Beykoz’un gelişmesine katkıda bulunmak için çalışıyoruz. Özel Proje Alanı Beykoz için bir devrimdir" dedi...

Artı İstanbul Konakları ön talep topluyor! Beykoz'da 16 villalık yeni proje!

Artı İstanbul Konakları İstanbul Beykoz'da hayata geçiliyor. 16 özel aile için tasarlanan proje ön talep topluyor.

Beykoz'da 9 bin metrekarelik gayrimenkul satılıyor! 108 bin liraya megakentte büyük fırsat! 

Beykoz Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Baklacı Mahallesinde yer alan gayrimenkulü satıyor. Peki Beykoz Baklacı'da yer alan gayrimenkulün fiyatı ve büyüklüğü ne kadar?

Beykoz’da bir mahalle daha kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla İstanbul Beykoz’da bir mahalle daha kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

Beykoz'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Beykoz Belediyesi'ne ziyarette bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Beykoz'da devam eden imar çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Beykoz'da imar sürecinde önemli adım!

Beykoz’da Çavuşbaşı Bölgesi ve Görele Mahallesi’nin imar planı çalışmaları için gerekli olan “Sit Derecelendirmesi” Resmî Gazete’de yayımlandı. 

Beykoz'da imar affı yeniden başlamalı!

Beykoz'da birçok vatandaş imar barışından faydalanamadı. Yapı Kayıt Belgesi çıkaramayan vatandaşların binası yok hükmünde olduğundan hiçbir işlem yapamıyor. Vatandaşlar imar affının yeniden başlatılmasını istiyor...

Beykoz'da gayrimenkul danışmanını öldürten emlakçı davasında şüpheliler tutuklandı!

Beykoz'da gayrimenkul danışmanlığı yapan Selçuk Özdemir'in (47) alacak verecek meselesi olduğu emlakçı tarafından öldürtülmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Beykoz'da koronavirüs mezarlığı tartışması!

Koronavirüs salgınında yaşamını yitirenlerin defni için İstanbul'da Beykoz'daki Baklaca Mezarlığı belirlendi. Mahalle sakinleri mezarlığın yerleşim yerlerine yakın olmasından şikayet etti.

Ali Kahyaoğlu Beykoz'da 10 dönümlük bir çiftlik kurdu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Başkanlığı da yapan Ali Kahyaoğlu, Atatürk'ün göçmenler için kurduğu Beykoz Cumhuriyet Köyü'nde 10 dönümlük bir çiftliğe imza attı. Buraya büyük dedelerinin ve babasının ortak ismi olan Esat Bey Çiftliği adını verdi.

Beykoz'da konutlar üst gelir seviyesine hitap ediyor!

Beykoz'da konut satışlarının azalmasının nedeni hep üst düzey gelir seviyesine göre konut üretiliyor olması olarak açıklandı.

Beykoz’da imar çözüm yoluna giriliyor!

Beykoz Belediyesi son dönemlerde ‘yıkım’ tartışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, Beykoz'da imar çözüm yoluna girildiği ifade edildi.

Beykoz'da yıkım tartışması!

Tekrarlanan İBB Seçimlerinin arifesinde Beykoz’da başlayan kaçak yapı yıkımlarıyla ilgili tartışmalar devam ediyor.

beykoz da 2b tapuları ne zaman verilecek Haberi

beykoz da 2b tapuları ne zaman verilecek


2B arazileri ve yapılan çalışmalarla ilgili kamuoyunu bilgilendirmek için yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek:


“Beykozlunun refahını yükseltmek, Beykoz’u ileriye taşımak ve Beykoz’un gelişmesine katkıda bulunmak için çalışıyoruz. Özel Proje Alanı Beykoz için bir devrimdir. Özel proje alanı çalışmaları tamamlandığında ilçede 2B sorunu kalmayacak” dedi.


Beykoz halkını mutlu etmek ve halkın rahatı için özel proje alanı noktasında elini  taşın altına koyduğunu ifade eden Başkan Çelikbilek: “Devlet insanları hak sahibi yapmak ve onların gelişmesine katkı yapmak suretiyle 30 yıllık bir serüveni olan bir konuyu sonuçlandırmaya karar verdi. 2009 yılında çıkan yasayla arazi tespit komisyonları kuruldu ve çalışmalar başladı. 1981’den önce orman vasfını yitiren araziler 2/B kapsamına alındı ve üzerinde yaşayanlara hak sahipliği verildi. Biz de Beykoz halkının...