25 / 04 / 2024

beykoz gayrimenkul

beykoz gayrimenkul

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kamil Yanıkömeroğlu, Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi Murat Özgümüş ve Rönesans Holding Genel Müdürü Zafer Akçasu bugün 273.5 milyon TL sermayeyle yeni şirketlerini kurdu.

Beykoz Belediyesi 16 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Beykoz Belediyesi Beykoz, Çubuklu, Göksu ve Paşabahçe'de yer alan 16 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin bedelleri 1 milyon 649 bin lira ile 18 milyon 777 bin lira arasında değişiyor...

Rönesans Tower için İş Bankası'ndan 70 milyon euro kredi çekildi!

Rönesans Gayrimenkul'ün bağlı ortaklıklarından Beykoz Gayrimenkul, Rönesans Tower projesi için bugün İş Bankası ile 70 milyon euro proje finansmanı anlaşması yaptı...

Sisur Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sisur Gayrimenkul Anonim Şirketi Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karslioğlu tarafından kuruldu.

Zeos Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Zeos Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Limited Şirketi Beykoz'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Osman Gökçek ve Zehra Gökçek ortaklığında kuruldu.

Teddy Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teddy Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Altınsoy tarafından kuruldu.

Acel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Acel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün beykoz'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Sırrı Kardeş tarafından kuruldu.

Mılton Cambrıdge Capıtal Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mılton Cambrıdge Capıtal Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 55 milyon TL sermaye bedeli ile Hansjürg Szadrowsky tarafından kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 4 yeni projesi 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Ankara Çankaya'da, Bodrum Gündoğan'da, İstanbul Ataşehir ve Beykoz'da hayata geçireceği yeni projelerin lansmanını 3 Ekim'de gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

Promise Group İnşaat Turizm Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Promise Group İnşaat Turizm Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Ergün Peker tarafından kuruldu.

46 karede Envoy Beykoz projeleri! 

Envoy Gayrimenkul'den İstanbul'un gözde lokasyonu Beykoz'da 4 yeni proje geliyor. İşte 46 karede Envoy Beykoz projeleri! 

Envoy Gayrimenkul'den Beykoz'a 4 yeni proje! 

5 yıllı aşan gayrimenkul tecrübesiyle dikkatleri çeken Envoy Gayrimenkul'den Beykoz'a 4 yeni proje geliyor. İşte ayrıntılar...

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz, Ahmet Sağlam ve Sinan Çevik ortaklığında kuruldu.

Beykoz Belediyesi'nden dev gayrimenkul satışı! 86.1 milyon TL'lik bedel dudak uçuklattı!

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı, Beykoz Baklacı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satışa çıkarılan gayrimenkul 9 bin 66 metrekare alana sahip.

Aye Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aye Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Kocaman tarafından kuruldu.

Mesna Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesna Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Talat Şahin ve Tayfur Şahin ortaklığında kuruldu.

beykoz gayrimenkul Haberi

beykoz gayrimenkul

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kamil Yanıkömeroğlu, Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi Murat Özgümüş ve Rönesans Holding Genel Müdürü Zafer Akçasu yeni şirketi Beykoz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ni bugün kurdu. 


Kamil Yanıkömeroğlu kimdir, tıklayınız!


Murat Özgümüş kimdir, tıklayınız!


Zafer Akçasu kimdir, tıklayınız!



273 milyon 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile kurulan Beykoz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir, Küçükbakkalköy'de kuruldu. 


Beykoz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Bir ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak gayrimenkulün yönetilmesi olarak belirlendi. 


Beykoz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi için...