19 / 04 / 2024

beykoz Riva arazi satışı

beykoz Riva arazi satışı

1 milyon 157 bin metrekarelik büyüklüğü ve değeri ile uzun yıllar sürekli gündeme gelen ve geçtiğimiz yaz ihalesi yapılarak satılan Galatasaray arazisinin ardından fiyatların artışa geçtiği Riva bölgesinde İstanbul’un en büyük arazisi satışa sunuldu.

Beykoz Riva Deresi çevresindeki 6 mahallenin imar planları askıya çıkarıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından tamamlanan Riva Deresi çevresindeki toplam 6 mahallenin imar planları askıya çıkarıldı. İşte detaylar...

Riva Beykoz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Riva Beykoz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Düşler Vadisi'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Düşler Vadisi) kapsamındaki, Villa Bloklar ile bu bloklara ait altyapı ve çevre düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Emlak Konut GYO'nun Beykoz Riva'daki toplam geliri 1.2 milyar TL'ye yükseltildi!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı'nın Yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye Ek-7 No.lu Protokol ile asgari şirket payı toplam geliri 1 milyar 254 milyon 834 TL'ye yükseldi.

Beykoz Riva 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı hüküm değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Riva Mahallesi 238 Parsele (Yeni 3209,3210,3211 Parseller) İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Plan Hükümleri ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Plan Hükümleri Değişikliği askıya çıktı.

Elmasburnu Tabiat Parkı için yeni ihale!

İstanbul Beykoz Riva'daki Elmasburnu Tabiat Parkı işletmesi için yeniden kiralama ihalesine çıkarıldı. Tabiat Parkı için geçtiğimiz Ocak ayında yapılan ihaleye katılım gerçekleşmemişti.

Galatasaray ile Emlak Konut resmen yollarını ayırdı! 

Beykoz Riva ve Bakırköy Florya'daki arsalar üzerinde proje geliştirmek amacıyla Galatasaray Spor Kulübü Derneği ile Emlak Konut GYO arasında 2016 yılında imzalanan protokoller feshedildi....

Beykoz Riva’ya iki yeni okul!

Türkiye Futbol Federasyonu Riva İlkokulu ve Türkiye Spor Toto Teşkilat Başkanlığı Riva Ortaokulu açıldı.

Düşler Vadisi Riva'da ilk etap 3 yılda teslim!

Düşler Vadisi Riva'da ilk etap 3 yılda teslim edilecek. Tamamı 6 yılda bitecek proje  İstanbul Anadolu Yakası Beykoz-Riva'da yükseliyor. 

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi!

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Beykoz-Riva'da Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen projede satışlar başladı.

Düşler Vadisi Riva ne zaman teslim?

Düşler Vadisi Riva projesi Beykoz-Riva'da Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa ediliyor. Peki Düşler Vadisi Riva ne zaman teslim edilecek?

ÖİB’den Riva’da arazi satışı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), İstanbul’un Beykoz ilçesi Çayağzı (Riva) Mahallesi’nde yer alan bazı taşınmazları özelleştirme kapsamında ihaleye çıkaracak. 

Riva'ya Galatasaray dopingi!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz Riva'da yer alan arsalar Emlak Konut Galatasaray projesi ile değer kazandı. Galatasaray projesine komşu değerli araziler satışa çıkarılmaya başlandı. 

beykoz Riva arazi satışı Haberi

beykoz Riva arazi satışı

Yeni Şafak Gazetesi yazarlarından Ömer Faruk Aktaş bugünkü köşesinde ''İstanbul’un en büyük arazisi sessiz sedasız satışa çıktı: Bir ilçesinin yarısı kadar'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte, o yazı..

4 milyon metrekarelik büyüklüğü ile Galatasaray'ın Riva arazisinin 4 katı büyüklüğündeki arazi için istenen rakam da dudak uçuklatacak seviyelerde. İsmi verilmeyen gizemli bir iş adamına ait olduğu öğrenilen arazi için 3 milyar liranın üzerinde bir rakam telaffuz ediliyor. Arazinin büyüklüğü kıyaslama yapıldığında ise İstanbul’un en küçük ilçesi olarak bilinen Güngören’in yarısına denk geliyor.

Vakti zamanında 100 bin TL’ye alınmıştı
Galatasaray’ın eski başkanlarından Selahattin Beyazıt’ın 1971 yılında 100 bin lira karşılığında aldığı Riva arazisi 15 Haziran tarihinde satılmıştı. 1 milyon 157 bin metrekarelik arazinin ihalesini en yüksek teklifi veren Fema İnşaat ve KLV İnşaat ortaklığı...