26 / 04 / 2024

beykoz tekne park

beykoz tekne park

İSPARK, Beykoz ve Paşabahçe'de deniz trafiğindeki düzensizliği yok etmek amacıyla tekne park inşa edecek...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçüksu Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçüksu Parkı Şubesi bugün Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Dedeoğlu Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Dedeoğlu Parkı Şubesi Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

Elmasburnu Tabiat Parkı için yeni ihale!

İstanbul Beykoz Riva'daki Elmasburnu Tabiat Parkı işletmesi için yeniden kiralama ihalesine çıkarıldı. Tabiat Parkı için geçtiğimiz Ocak ayında yapılan ihaleye katılım gerçekleşmemişti.

Kumkapı Tekne Parkı Projesi 12 ayda inşa edilecek!

Fatih’teki Kumkapı Balıkçı barınağı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından, 30 milyon liralık yatırımla yenileniyor.

Beykoz Sultaniye Parkı ve Karlıtepe arasına teleferik geliyor!

İBB Meclisinde Sultaniye Parkı ve Karlıtepe arasında teleferik yapılmasına ilişkin imar plan değişikliği teklifi kabul edildi

Beykoz İshaklı Niyazi Yaşar Parkı açıldı!

İlçe sakinlerine yeni sosyal donatı alanları sunan Beykoz Belediyesi, yapımı tamamlanan İshaklı Niyazi Yaşar Parkı’nın açılışını gerçekleştirdi.

Beykoz Belediyesi'nden yeni park!

Beykoz Belediyesi Paşamandıra’da 18 bin 600 m2 arazi üzerinde Meyve Bahçesi kuruyor. Meyve Bahçesi’nde ağaçların arasında piknik ve oturma alanları, çocuk parkları, spor ve aktivite alanları yer alacak.

Beykoz Tokatköy'e yeni park inşa ediliyor!

Beykoz Belediyesi tarafından yürütülen çalışmayla Sakin Sokak’taki boş alan çocuk parkı olarak düzenlenerek mahalle sakinlerinin hizmetine sunuluyor. Beykoz Belediyesi’nin çalışması tamamlandığında ilçe genelindeki parkların sayısı 123’e ulaşacak.

Beykoz'da Kanuni Sultan Süleyman Kent Ormanı projesi başlıyor!

Beykoz, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından hazırlanan Kanuni Sultan Süleyman Kent Ormanı Projesi ile 8 milyon metrekarelik devasa bir park alanı kazanacak.

Beykoz'da Kanuni Sultan Süleyman Kent Ormanı kuruluyor!

Beykoz, Kanuni Sultan Süleyman Kent Ormanı (Elmalı Kent Ormanı)' yla, İstanbulluların şehrin merkezinde nefes alıp dinlenebilecekleri 8 milyon m2’lik devasa park alanına ev sahipliği yapacak.

Viaport Marina 750 tekne kapasiteli marinasıyla açılacak!

İstanbul'un Tuzla sahilinde denizin üzerinde konumlanan adacıklarda alışveriş merkezi, dünyanın en hızlı roller coaster'larına sahip tema parkı ile 750 tekne kapasiteli marinasıyla hizmet vermeye başlayacak Viaport Marina 29 Mayıs'ta açılıyor.

Bebek Tekne Park projesinde son durum ne?

İstanbul’a yapılan ‘çılgın projeler’in sonu gelmiyor. Emirgan sahili dev kazıklarla doldurulurken Tarabya, İstinye, Bebek, Kuruçeşme, Beykoz ve Paşabahçe’ye 15 tonluk betonlar atılarak yüzer tekne parklar kuruluyor.

beykoz tekne park Haberi

beykoz tekne park

24 milyon TL yatırımla hayata geçirilen tekne park projesi İSPARK'ın Beykoz ve Paşabahçe'deki düzensiz şekilde yapılan tekne panklanmalarını ortadan kaldırmak için inşa ediliyor. Maksimum 30 metreye kadar teknelerin yer alabileceği tekne park projesi 400 - 450 tekne kapasitesine sahip. İSPARK Çengelköy, Anadoluhisarı, Kanlıca, Çubuklu ve Arnavutköy'e de tekne park inşa...