25 / 04 / 2024

Beykoz Toya Yapı

Beykoz Toya Yapı

Beykoz Toya Yapı projesi için çalışmalar devam ediyor. Lüks konseptte dizayn edilen proje boğaz manzarasına hakim. 

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Toya Park Topkapı ön talep topluyor! Yeni proje!

Toya Park projesi, Toya Yapı imzasıyla , şehrin yeni karma yaşam projesi olarak, İstanbul’un yeni merkezi lokasyonu Topkapı’da yükselecek.

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Ederay İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ederay İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ederay İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı. 

Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Detaş Konut İmar İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Detaş Konut İmar İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Detaş Konut İmar İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Asyıl Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Asyıl Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Asyıl Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Beykoz'un imar ve mülkiyet sorunu çözülüyor!

Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı, Temmuz ayı basın toplantısını gerçekleştirdi. Beykoz’da yapılan basın toplantısında İstanbul’un birçok yerindeki imar sorunları konuşuldu. 

İmar Barışı'na en çok başvuru Beykoz'dan yapıldı!

İstanbul’da imar Barışı'na en çok başvuru yapılan ilçe Beykoz oldu. Beykoz’da 35 binin üzerinde kişi başvuruda bulundu.

Beykoz’a yapılacak 553 villa için ağaç kesme izni istendi!

İstanbul Beykoz’daki Kuzey ve Güney Kirazlı ormanlarına yapılması planlanan 553 villa için ağaç kesme izni istendi.

Toya Vista'daki okul neden yapılmadı?

Toya Yapı'nın Avcılar'da hayata geçirdiği Toya Vista projesi yaklaşık 2 yıl önce tamamlandı ve yaşam başladı. Proje planında dairelerin dışında bir de okul bulunuyordu ancak okul hala yapılmadı.

Beykoz TOYA Yapı Korubaşı projesi!

Beykoz Gümüşsuyu Karlıtepe'de konumlandırılacak olan Beykoz TOYA Yapı Korubaşı projesi Beykoz Belediyesi'nin 2 kilometre yukarısında inşa edilecek. Projede dairelerin tümü boğaz manzarasını görecek. 

Beykoz Toya Yapı Haberi

Beykoz Toya Yapı

Beykoz Toya Yapı projesi konut ve ticari alanlardan meydana gelecek. Beykoz Korubaşı projesi yaklaşık olarak 30 ile 45 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilecek. 

2018 yılına kadar ruhsatın alınacağı Toya Yapı Beykoz Korubaşı projesi konum olarak Beykoz Belediyesi'nin 2 kilometre yukarısında yer alıyor.

Beykoz Gümüşsuyu Karlıtepe'de inşa edilecek projesinde fiyat ve ödeme planı henüz netleşmedi. Beykoz Toya Yapı projesi hakkında detaylı bilgi almak için 444 86 92 satış ofisi telefon numarasıyla irtibata geçebilirsiniz.


Tel: 444 86 92
Web: http://www.toyayapi.com
Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com