20 / 04 / 2024

beykoz yeni imar planları

beykoz yeni imar planları

Beykoz'da  “Halk Meclisi” programlarının 3.sü İncirköy Mahallesi’nde gerçekleştirildi.  Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve ekibinin, mahalle sakinlerinin sorularını cevapladı. 

Beykoz Boğaziçi Alanı İmar Planları kabul edildi!

Beykoz’da devam eden mülkiyet sorunu sona erdirecek bir çalışma daha tamamlandı. “Beykoz Boğaziçi Alanı Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgeleri Koruma Amaçlı 1/1000’lik ve 1/5000’lik Revizyon İmar Planları” belediye meclisince kabul edildi

Beykoz'daki 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Beykoz'da 9 bin 162 hektar alanda, tam 23 mahallenin yeni imar planlarının onaylandığını söyledi.

Beykoz'un yeni imar planı Türkiye’ye örnek olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Beykoz’un imar çalışmaları ve kentsel dönüşüm projeleri hakkında Ankara'da çıkarma yaptı.

Kıbrıs'ın yeni imar planı hızla hazırlanacak!

Kıbrıs İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, yeni imar planının hazırlanması için sürecin hızlanacağını söyledi. Baybars, imar planının nasıl hazırlanacağına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kıbrıs'ta yeni imar taslağı hazırlanacak mı?

Mağusa, İskele, Yeniboğaziçi emirnamesinden sonra 3 Belediye başkanı inşaat sektörünün önemli temsilcileriyle de bir araya gelerek "emirnameye hayır, imar planına evet" dedi. Başkanların yeni imar taslağı hazırlaması bekleniyor.

Isparta'da yeni imar alanları oluşturuldu!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yine Emre, Sülübey, Gülcü ve Karaağaç Mahalleleri gibi eski yerleşim yerlerinde yeni imar alanları oluşturuldu.

Isparta'da yeni imar alanları açılıyor!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yeni sanayi sitesindeki esnaflarla buluştu. Günaydın, ''Isparta’mız büyüdü, yeni imar alanları açılıyor, yeni şehirler kuruluyor'' diye konuştu.

Tokat'ta yeni imar alanları açılacak!

Tokat Belediye Başkanı Eroğlu, şehrin en önemli probleminin arsa olduğunu vurgulayarak, "Bir çok proje arsa yüzünden gecikebiliyor. Yeni imar alanlarının açılması için yeni dönemde çalışma yapacağız" diye konuştu. 

Yeni imar planı teklifi TBMM'den geçti!

TBMM Genel Kurulunda, Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edildi. 1 Haziran 2019'dan itibaren yeni imar planları 'nazım' ve 'uygulama' olarak bölünecek.

İzmir ve Manisa’nın yeni imar planları onaylandı!

İzmir ve Manisa’nın geleceğini belirleyecek 1/100.000’lik Çevre Düzeni Planları değişikliği onay gördü. Yeni imar planları İzmir ve Manisa’nın yatırım potansiyelini artıracak. 

Yeni imar planlarında bisiklet yolları zorunlu olacak!

TBMM Çevre Komisyonunda kabul edilen Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne göre;1 Haziran 2019'dan itibaren yeni imar planlarında bisiklet yolları ve bisiklet park istasyonları zorunlu olacak...

Haliçport'un yeni imar planı askıya çıktı!

Haliçport projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yeni imar planı hazırlanarak askıya çıkarıldı. Yeni planda binaların maksimum yüksekliği 24.50 metre olarak belirtildi...

Bakırköy Kadın Hastalıkları Hastanesi'nin yeni imar planı askıda!

Emlak Konut, Bakırköy Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi'nin arazisi için yeni imar planı hazırlandı. Askıya çıkarılan yeni imar planlanın "ticaret" olan imar fonksiyonuna "turizm" de eklendi.

Bitlis'te yeni imar yolları açıldı!

Bitlis'in Hizan Belediyesi tarafından ilçede 70 yıldır yapılmaya hizmetler hayata geçirildi. Bölgede, yeni imar yolları açılırken, 2 okul ve yurt binası yapılacak.

beykoz yeni imar planları Haberi

beykoz yeni imar planları

Beykoz'da  “Halk Meclisi” programlarının 3.sü İncirköy Mahallesi’nde gerçekleştirildi.  Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve ekibinin, mahalle sakinlerinin sorularını cevapladı. 

Bölge sakinleri ile bir araya gelen Yücel Çelikbilek; “Mahallemizde 29 sokağa asfalt çalışması yapmışız. 78 sokağa merpen, yağmur suyu alt yapı çalışmaları yapmışız. Bu bir emektir. Bizim amacımız sizlere hizmet etmek. 2009’da göreve geldiğimde 1. problem mülkiyetti. Yasa çıktıktan sonra mülkiyetin % 80’ini bitirdik. Biz Beykoz halkının cebinde 1 trilyon para bıraktık. Belediye kasamıza da para girdi. Bunu da sizlere hizmet için kullandık. Biz Kentsel Dönüşümün arkasına sığınmıyoruz. Yerinde dönüşümü yaparak,  Beykozlunun Beykoz’da kalmasını sağlayacağız” dedi.  


Beykoz'da yeni imar planlarının önemine dikkat çeken Başkan Çelikbilek sözlerine şöyle devam etti:

Bizler halkımızın hakkını korumak için her türlü gayreti sarf ediyoruz. Beykoz, 1982’de...