26 / 04 / 2024

beylerbeyi güzellik merkezi

beylerbeyi güzellik merkezi

Minik Serçe Sezen Aksu, İstiklal Marşı'nın yazarı Mehmet Akif Ersoy'un Beylerbeyi'nde bir dönem yaşadığı evini satın alarak güzellik merkezi işletmeciliği yapan Safiye Turan’a kiralamıştı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Güzellik merkezi olmasına müsaade edemeyiz” diye konuştu.

Merry Clınıc Güzellik Bakım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Merry Clınıc Güzellik Bakım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Karabiber tarafından kuruldu.

Meshe Grup Mimarlık İnşaat Güzellik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meshe Grup Mimarlık İnşaat Güzellik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Enes Meşe tarafından kuruldu.

Gratis'te makyaj, cilt bakım ve saç bakım ürünleri tek fiyat 33 TL! Acele edin! Sadece 3 gün geçerli!

Güzellik ve bakım rutininizi daha da özel hale getirmek için Gratis'in harika bir kampanyası var!

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Margarıta Mayorova ve Temurı Robakıdze ortaklığında kuruldu.

Tam 47 bin tl'ye 1+1 prefabrik eve sahip olabilirsiniz! İşte o üretici öyle bir güzellik yaptı ki! Başvuru bakın nereden

Son dönemde müstakil ev sahibi olmak isteyen birçok vatandaş, prefabrik evlerin avantajlarından yararlanmak istiyor. Özellikle son zamanlarda yaşanan depremler sonrasında prefabrik evlerin güvenliği ve dayanıklılığı artık daha çok tercih sebebi haline gelmiştir. Ayrıca maddi açıdan uygun fiyatları d

Berber, kuaför ve güzellik salonları için yeni karar! 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak!

Berber, kuaför ve güzellik salonları için alınan yeni düzenleme kararı açıklandı. Buna göre; 1 Ocak'tan itibaren berber, kuaför ve güzellik salonları haftanın bir günü kapalı olacak. Alınan kararda bugünün Pazar olacağı da açıklandı. İşte detaylar...

Aile destek, promosyon derken kampanya furyası! Bir güzellik de Yapı Kredi bankasından geldi

Aile deste programları ve emekli promosyonları derken bankalar tarafından vatandaşlara güzellik yapılmaya devam ediyor. Son kampanyayı duyuran banka Yapı Kredi oldu.

Emekli promosyonunda güzellik yapan bol keseden dağıtan İş Bankası bir iyilik daha yaptı

Emekli promosyonları konusunda elini bol tutan ve en yüksek promosyonu veren bankalar arasında yer alan İş Bankası, sürekli benzin alan vatandaşlarla ilgili güzel bir gelişmeyi de duyurdu.

Güzelliğine düşkün olanlar dikkat! Ziraat Bankası Bankkart kampanyası hız kesmeden devam ediyor!

Ziraat Bankası Bankkart kampanyası özellikle kadınları sevindirecek türden. Bankkart’ın  yeni kampanyası kozmetik dünyasıyla ilgili.  Kuaför ve güzellik salonlarında yapacağınız 250 TL ve üzeri her harcamanızda 25 Türk Lirası olmak üzere toplamda 100 TL değerinde Bankkart lira kazanabilirsiniz. 

2022’ye damgasını vuran bir güzellik! Citroën C3 3 Eylül 2022 fiyat listesi..

Citroën C3 modeli ile 2022 yılına damgasını vurdu. Estetik açıdan hoş bir görünüme sahip olan model, performansı ile de oldukça başarılı. İşte uygun fiyatıyla herkesi memnun eden Citroën’ 3 Eylül 2022 fiyat listesi..

Başaran Güzellik Hizmetleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başaran Güzellik Hizmetleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  50 bin  TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Başaran  ve Sümeyye Başaran Tosun tarafından kuruldu.

Aspendos Arena Gösteri Merkezi mühürlendi!

Antalya'da, Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun gösterilerinin sahnelendiği Aspendos Arena Gösteri Merkezi, belediye tarafından mühürlendi.

Büyük Gölbaşı Merkezi projesi 9 etapta bitirilecek!

Gölbaşı Belediyesi 2020 ve 2021 planlamalarını anlatan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Büyük Gölbaşı Merkezi projesinin detaylarını paylaştı.

beylerbeyi güzellik merkezi Haberi

beylerbeyi güzellik merkezi

Sezen Aksu, İstiklal Marşı’nın yazarı Mehmet Akif Ersoy’un Beylerbeyi’nde bir dönem yaşadığı evi 9 yıl önce satın almıştı. Evinin içerisinde tadilat yaptıran Aksu, ardından evi güzellik salonu işleten Safiye Turan’a kiralamıştı. Olayın sosyal medya üzerinde yer almasıyla güzellik merkezi olarak işletilen ev, Üsküdar Belediyesi zabıta ekiplerince mühürlendi.

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen konu hakkındaki açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Orası Mehmet Akif Ersoy’un belli bir süre kaldığı ev. Dolayısıyla bu ev tapuda da bellidir, bugüne kadar ev olarak kullanılmıştır. Burası mesken yani, burada ticari faaliyet olmaz. Ticari anlamda ruhsat asla veremeyiz ve ruhsatsız çalıştırdığı için de mühürlenmiştir. Bilgimiz yoktu sonradan öğrendik ve mühürledik. Ruhsat yok zaten bunu halen kiracı olan şahıs da kabul ediyor. Güzellik salonu...