28 / 03 / 2024

Beylikdüzü belediyesi yeni okul

Beylikdüzü belediyesi yeni okul

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun geçtiğimiz aylarda Beylikdüzü’ne 2 yeni okul kazandıracaklarını müjdelediği Yakuplu ve Gürpınar’a yapılmaya başlanan okul projeleri hızla devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde kentsel dönüşüm çıkmazı!

Beylikdüzü'nün Gürpınar ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde görüşüldü. Mecliste  Gürpınar Mahallesi’ndeki riskli yapılara yönelik plan notu değişikliği teklifine AKP’li Meclis üyeleri ‘hayır’ dedi.

Beylikdüzü Gülseren Yapı Kooperatifi'nde tapu sorunu: 13 dava açıldı!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından verilen sözlerin Beylikdüzü Belediyesi döneminde bozulduğunu belirten aileler 13 ayrı dava açtı. Aileler 250 bin-450 bin TL arası yüksek ipotek ücretiyle karşı karşıya kaldıklarını dile getirdi.

Beylikdüzü Gürpınar Polis Merkez Amirliği'nin yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Polis Merkez Amirliği'nin yeni hizmet binasının temel atma törenini gerçekleştirdi. Yeni hizmet binasının 8 ay içerisinde bitirilmesi bekleniyor.

KİPTAŞ'tan Beylikdüzü'ne kentsel dönüşüm müjdesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar’daki Siteler Bölgesi’nde kentsel dönüşüm için harekete geçti. Bölgede yapılacak dönüşüm için ilk adım Beylikdüzü Belediyesi ve KİPTAŞ arasında yapılan görüşmelerle atıldı.

Ekrem İmamoğlu'na Beylikdüzü başkanlığı dönemi için 27 soruşturma!

İBB Başkanı İmamoğlu hakkında, Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu döneme ilişkin 27 soruşturmaya izin verildi. Beylikdüzü Belediyesi’nde 5.033 ruhsat, 2.893 iskan belgesi, 685 ihale dosyası olmak üzere 10 bin 451 iş ve işlemi incelendi...

Beylikdüzü'ne yeni okul müjdesi!

Beylikdüzü Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı'nın 1. Oturumu, belediye meclis salonunda yapıldı. Toplantıda ilçede Şubat ayı içerisinde hayata geçirilecek önemli projelerin de müjdesini verdi.  

Beylikdüzü'ne yeni Anadolu Lisesi inşa ediliyor!

İlçedeki eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü'ne yeni bir Anadolu Lisesi daha inşa ediyor.

Beylikdüzü'nde her mahalleye bir kreş projesinde temel atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi, mutlu bir gelecek için Kavaklı Mutlu Çocuk Merkezi’nin temelini attı. 

Beylikdüzü Kavaklı'ya kreş inşa edilecek!

Beylikdüzü Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı'nıda Kavaklı Mahallesi'nde bin 367 metrekarelik belediye hizmet alanının İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne kreş yapılmak üzere 25 yıllığına bedelsiz tahsisi oy çokluğuyla kabul edildi. 

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm çağrısı!

Beylikdüzü Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nın ilk oturumunda konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2.etap 23 Nisan'da açılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. Yıldönümü için dört gün sürecek bir Çocuk Şenliği hazırlıyor. Şenlikte Yaşam Vadisi'nin 2. etabının açılışı da yapılacak.

Beylikdüzü Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam den Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin dört bir yanında hizmete girecek 25 eserden 20. si olan Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu’nu hizmete açtı.

Beylikdüzü İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe halkına daha kaliteli, erişilebilir ve nezih ortamlar sunmak amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda  “İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi” ve “Spor Tesisleri”nin toplu açılış töreni de yapıldı.

Beylikdüzü belediyesi yeni okul Haberi

Beylikdüzü belediyesi yeni okul


Önce eğitim diyen ve ilçedeki okulların daima yanında olan Beylikdüzü Belediyesi, iki yeni okulu Beylikdüzü’ne kazandırmak için hızla çalışıyor. Yakuplu’da inşaasına başlanan ve çalışmaları hızla devam eden Yakuplu Cevat Güleç Ortaokulu 6 bin 500 m2 alana sahip, 24 derslikli bir okul olacak. Zemin kazma işlemleri tamamlanan okulun şu an %15'lik kısmı bitmiş durumda.


Türkiye’de ilk olma özelliğine sahip okul Beylikdüzü’nde yükseliyor


Aynı noktada otizmli bireyler için hem yetişkin iş okulu, hem anaokulu, hem de ilkokul ve ortaokulun yer almasından ötürü Türkiye’de ilk olma özelliğine sahip olacak diğer bir okul olan Gürpınar Özel Eğitim Ortaokulu ise Gürpınar’da yükseliyor. Otizmli yetişkinlere hitap eden Beylikdüzü Özel Eğitim İş Okulu’nun hemen yanında 3bin 500 m2‘lik bir alana konumlandırılan 12 derslikli Gürpınar Özel Eğitim İlk ve...