19 / 04 / 2024

beylikdüzü beylik konakları örnek daire

beylikdüzü beylik konakları örnek daire

Beylikdüzü Beylik Konakları örnek daire resimlerini haberimizde inceleyebilirsiniz. Beylik Konakları' nda daire fiyatları 105 bin TL' den başlayarak artış gösteriyor. Proje Osmanlı İnşaat imzasıyla yükseliyor...

Beylikdüzü Beylik Pazarı eski yerine taşınacak!

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylik Pazarı’nın eski yerine taşınacağını müjdeledi.

Beylikdüzü Marmara Konakları konut fiyatları!

Beylikdüzü Marmara Konakları konut fiyatları 424 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

Beylikdüzü Marmara Konakları fiyatları!

Beylikdüzü Marmara Konakları'nda metrekare satış fiyatı 4 bin liradan başlıyor. Marmara Konakları projesinde lansmana özel yüzde 20 indirim avantajı sağlanıyor...

Beylikdüzü Marmara Konakları satış ofisi!

Beylikdüzü Marmara Konakları satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Marmara Konakları'nın lansmanı 8 Ekim'de yapılacak...

Beylikdüzü Beylik Pazarı hizmete açıldı!

Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi’nde haftanın iki günü binlerce misafiri ağırlayan “Beylik Pazarı” yeni ve modern görüntüsüne kavuştu. Pazarın resmi açılışını Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Beylikdüzü sakinleri yaptı.

Beylikdüzü Nevsa Konakları iletişim!

Beylikdüzü Nevsa Konakları iletişim için 0212 855 60 60 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatlarının 352 bin TL'den başladığı proje 24 bin metrekarelik inşaat alanından oluşuyor.

Beylikdüzü Nevsa Konakları teslim tarihi!

Beylikdüzü Nevsa Konakları teslim tarihi 2016 yılı Haziran ayı olarak belirtiliyor. 114 daire ve 12 ticari üniteden meydana gelen proje 8 bin 257 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Beylikdüzü Nevsa Konakları satışa çıktı!

Yeni projeler ile değeri her geçen gün katlanarak artan Beylikdüzü'nde özel projelere imza atan Nevsa İnşaat, bölgenin modernleşen yüzünden katkı sahibi olan kurumların başında geliyor.

Beylikdüzü Nursan Konakları fiyat listesi!

Gül İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselen Beylikdüzü Nursan Konakları fiyat listesi kapsamında fiyatlar 230 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Beylikdüzü Nursan Konakları satışta!

Toplam 172 adet daire ve 8 dükkandan meydana gelen Beylikdüzü Nursan Konakları'nda 230 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olunabiliyor.

Beylikdüzü Kavaklı Konakları görselleri!

Gül İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü' nde inşa edilen Beylikdüzü Kavaklı Konakları görselleri haberimizde yer alıyor. 67 mağazanın da olduğu Beylikdüzü Kavaklı Konakları'nda 285 konut bulunuyor.

Beylikdüzü Vista Konakları projesi!

Beylikdüzü Vista Konakları projesi, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde inşa ediliyor. Projede, 3 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon konut tipleri yer alıyor...

Beylikdüzü Vista Konakları ödeme planı!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Beylikdüzü Vista Konakları ödeme planı kapsamında projede banka kredisi kullanılabiliyor. Projede; 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

beylikdüzü beylik konakları örnek daire Haberi

beylikdüzü beylik konakları örnek daire


Beylik Konakları projesi Osmanlı İnşaat tarafından İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Beylikdüzü'nde hayata geçirildi. Beylikdüzü Beylik Konakları projesinde konut fiyatları 105 bin liradan başlayarak yükseliyor.


Beylikdüzü Beylik Konakları 9 bloktan meydana geliyor ve içerisinde toplam 1.086 adet daire yer alıyor. Osmanlı İnşaat Yapı Beylik Konakları'nda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde tasarlanan konut alternatifleri bulunuyor. 


Beylikdüzü Beylik Konakları'nda 1+1 daireler 60 - 80 metrekare, 2+1 daireler 85 - 135 metrekare, 3+1 daireler ise 135 metrekare alanlara sahip olacak şekilde inşa edildi. Osmanlı İnşaat Yapı Beylik Konakları'nda daire ödemeleri için konut bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak veriliyor ve kalan tutar için banka kredisi kullanılabiliyor. 

Beylikdüzü Beylik Konakları'nda ayrıca 60 ay vadelendirme olanağı da sunuluyor.


Osmanlı İnşaat...