29 / 03 / 2024

Beylikdüzü Kalekent ne zaman teslim

Beylikdüzü Kalekent ne zaman teslim

Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa edilen projede 1. etap 2015 yılı Aralık ayında teslim edilecek. Beylikdüzü Kalekent satış ofisi telefon numarası 444 38 07 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Kalekent ödemeleri!

Daire tiplerinin 1+1 'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul 'un Beylikdüzü ilçesinde yükseliyor. Beylikdüzü Kalekent ödemeleri kapsamında 48 aya kadar faizsiz taksit imkanı sağlanıyor.

Beylikdüzü Kalekent’te metrekare fiyatları 3 bin 500 TL’den başlıyor!

İstanbul’un planlı yapılaşması, yeşil alanları, metrobüs ve gelişen ulaşım projeleriyle öne çıkan yatırım bölgesi Beylikdüzü, az katlı 1471 konuttan oluşan KaleKent projesi ile daha da değer kazandı.

Beylikdüzü Kalekent fiyat listesi!

100 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede daireleirn tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Beylikdüzü Kalekent fiyat listesi kapsamında proje 210 bin TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Kalekent ne zaman teslim?

Kalekent Beylikdüzü'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen daireler yer alıyor. Proje 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Beylikdüzü Kalekent ne zaman teslim edilecek?

Violet Diamond projesi resmen başlıyor! Beylikdüzü'ne 328 konutluk yeni proje geliyor!

Güven Reform Group tarafından Beylikdüzü’ne inşa edilecek Violet Diamond projesi resmen başlıyor. 328 konut ve 10 ticari alan kapasiteli proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor!

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor. Peki Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare?

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar fiyat! KİPTAŞ Gürpınar fiyatları ne kadar?

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Peki 505 adet konut ve 20 adet ticari ünitenin yer aldığı KİPTAŞ Gürpınar fiyatları ne kadar?

Kiler GYO Beylikdüzü arsalarının değeri ne kadar oldu?

Kiler GYO'nun Beylikdüzü arsaları, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Kavalı Mahallesi, Ada Çiftliği Mevkii, 183 ada 1 parsel ve 184 ada 1 parselde yer alıyor. Peki bu arsaların 2021 yılsonu değeri ne oldu?

Beylikdüzü'ne yeni Anadolu Lisesi inşa ediliyor!

İlçedeki eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü'ne yeni bir Anadolu Lisesi daha inşa ediyor.

Beylikdüzü'ne metro geliyor!

AKP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Işık, "Metrobüse alternatif olarak bu dönemde metroyu Beylikdüzü'ne getiriyoruz. Tüm hazırlıkları, bütçeleri tamamlandı. Beylikdüzü'nün üst mahallesi ile deniz tarafındaki mahalleleri birbirine birleştirecek yeni bir ulaşım ağı hazırladık" dedi...

Beylikdüzü'ne metro müjdesi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Beylikdüzü'ne metro gelecek. Hayırlı uğurlu olsun. Ambarlı Limanı'ndan, Esenyurt'a kadar yeşil vadi koridorunu yapıyoruz'' diye konuştu.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 7.6 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan Yakuplu ilçesinde yer alan 13 adet gayrimenkul toplamda 7 milyon 600 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Beylikdüzü'ne metro ve tramvay müjdesi!

''Şehrin tüm ulaşım ihtiyacını ortadan kaldıracak projelerle geliyoruz'' diye konuşan AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü'ne metro müjdesi verdi.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 7.6 milyon TL'ye satılık 14 gayrimenkul!

Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan 14 adet gayrimenkul toplamda 7 milyon 610 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Beylikdüzü Belediyesi'nden 2.9 milyon TL'ye satılık dükkan!

Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan, Beylikdüzü İlçesi Yakuplu Mahallesi'nde yer alan dükkan vasıflı gayrimenkul 2 milyon 950 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Beylikdüzü'ne metro gelecek!

CHP tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'na aday gösterilen Ekrem İmamoğlu projelerini anlattı. Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'ne metro müjdesi verdi.

Rekortmen sporculardan Beylikdüzü Belediyesi'ne yıkım tepkisi!

Beylikdüzü Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Derneği Kulübü üyeleri, dernek binalarının yıkılmasından dolayı Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.

Beylikdüzü Kalekent ne zaman teslim Haberi

Beylikdüzü Kalekent ne zaman teslim

Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa ediliyor.


Sosyal alanları arasında projede seyir terasları, Türk hamamı, sauna, tenis kortu, yapay adalar, açık ve kapalı yüzme havuzları, yürüyüş ve bisiklet parkurları, su oyunları, su basamakları, fitness center bulunuyor.


İstanbul'un Beylikdüzü ilçesi Adnan Kahveci Mahallesi'nde hayata geçirilen projede 1. etap daire teslimleri 2015 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.


2. etap dairelerin 2016 yılı Aralık ayında teslim edilmesi öngörülen proje toplam 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.


Daire fiyatlarının 240 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinat ya da 48 ay 0 faiz ile taksitlendirme uygulanıyor. 


Beylikdüzü Kalekent...