25 / 04 / 2024

beylikdüzü konut ve avm projeleri

beylikdüzü konut ve avm projeleri

Beko'nun 180 milyon dolara satışa çıkardığı Beylikdüzü'ndeki fabrika arazisine rekor sayıda başvuru oldu. Toplam 176 dönümlük arazi için 17 müşteri çıktı.

Artık konutu değil borsayı konuşacağız! Konut ve otomobil sektöründe şok!

Konut ve otomobil piyasasındaki son durumlar yatırımcılar tarafından sık sık merak konusu oluyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, "Artık konutu değil borsayı konuşacağız" dedi. İşte o paylaşım ve vatandaşların yorumları...

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Kiler GYO Referans Beylikdüzü'yle 709 konut geliyor! Yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Referans Beylikdüzü projesi için düğmeye bastı. Projede 709 konut ve 19 adet ticari alan yer alıyor. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

KİPTAŞ'tan Beylikdüzü'ne kentsel dönüşüm müjdesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar’daki Siteler Bölgesi’nde kentsel dönüşüm için harekete geçti. Bölgede yapılacak dönüşüm için ilk adım Beylikdüzü Belediyesi ve KİPTAŞ arasında yapılan görüşmelerle atıldı.

Ümraniye, Sultangazi ve Beylikdüzü'nde konut satışları virüs dinlemedi!

İstanbul genelinde konut satışları yılın ilk 5 ayında 2019'un aynı dönemine göre yüzde 4,9 düşerken, 14 ilçede arttı. En yüksek artış yaşanan ilçeler ise yüzde 28,66 ile Ümraniye, yüzde 15,54 ile Sultangazi ve yüzde 13,41 ile Beylikdüzü olarak kaydedildi.

EMS Yapı'dan Beylikdüzü'ne 424 konut! Yeni proje!

Beylikdüzü'ndeki Marka City AVM'nin yerine yapılacak rezidans projesinin detayları belli oldu. EMS Yapı imzası ile yükselecek Brand İstanbul, 424 konut ve 54 iş yerinden meydana gelecek...

Evim Yüksekdağ Beylikdüzü konut teslimleri!

İstanbul Beylikdüzü'de hayata geçirilen Evim Yüksekdağ projesinde indirimli fiyatlar 297 bin TL'den başlıyor. Evim Yüksekdağ Beylikdüzü konut teslimleri ne zaman?

Gençlerin gözü Beylikdüzü konut projelerinde!

Avenue İstanbul projesinin tanıtım toplantısında konuşan Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, gençlerin yoğun olarak Beylikdüzü'nde yer alan konut projelerini tercih ettiğini söyledi.

Deniz İstanbul Beylikdüzü konut fiyatları!

Deniz İstanbul Beylikdüzü konut fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Keleşoğlu Holding imzasıyla yükselen projede toplam 4 bin 649 daireye yer veriliyor...

Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattında konut projeleri öne çıkıyor!

İstanbul büyüdükçe doğu ve batı yönünde yeni gelişim bölgeleri de oluşuyor. Bunlardan biri de kentin batı yönündeki büyüme aksı olan Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattı. Sırtköy villa, Beylikdüzü ise konut projeleriyle öne çıkıyor.

Konutta en hızlı amortisman süresi Esenyurt ve Beylikdüzü'nde!

TUVİMER araştırmasına göre, İstanbul'da konut amortisman süresi en kısa olan ilçelerin başında 17 yıl ile Esenyurt ve Beylikdüzü geliyor.

Kiler Marmara Evleri ile Beylikdüzü'ne 800 konut geliyor!

Kiler GYO, Beylikdüzü Yakuplu'da Marmara Evleri projesine başlıyor. Kiler Marmara Evleri'nde 800 konut ve 25 dükkan olacak...

beylikdüzü konut ve avm projeleri Haberi

beylikdüzü konut ve avm projeleri




Talipler arasında TOKİ ve Büyükçekmece Belediyesi'nin de ismi geçiyor.


İSTANBUL'DA büyük şirketlerin çeşitli projeleri için uygun arazi bulmakta giderek daha fazla zorlanması, satışa çıkarılan büyük araziler için alıcı kuyruğu oluşmasına neden oluyor. Son olarak, bir süre önce satışa çıkarılan Beko'nun Beylikdüzü'ndeki fabrika arazisi için rekor sayıda başvuru oldu. Etrafındaki büyük konut ve alışveriş merkezi projeleriyle dikkat çeken fabrika arazisinin satışının, potansiyel alıcılarla bire bir görüşmek suretiyle yapılması planlanıyor. Arçelik Genel Müdür Yardımcısı Şirzat Subaşı'nın verdiği bilgiye göre, arazi için şu ana kadar 17 teklif geldi. Beko'nun fabrika arazisinin 124 dönümlük kısmı için 130 milyon dolarlık muhammen bedel belirlenmişti. 52 dönümlük...