28 / 03 / 2024

beylikdüzü proje

beylikdüzü proje

Beylikdüzü'nde uzun zamandır merakla beklenen 78.000 metrekare arsa üzerinde inşa çalışmaları başladı. Beylikdüzü'nde yükselmeye başlayan yeni konut ve ticari alan projesi buradayasamakistiyorum.com sitesi üzerinden gizemli bir tanıtım yapıyor...

Violet Diamond projesi resmen başlıyor! Beylikdüzü'ne 328 konutluk yeni proje geliyor!

Güven Reform Group tarafından Beylikdüzü’ne inşa edilecek Violet Diamond projesi resmen başlıyor. 328 konut ve 10 ticari alan kapasiteli proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Pelin Alpkökin, İstanbullulara son dakika müjdesi verdi. Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı!

KİPTAŞ'tan Beylikdüzü Gürpınar'a 505 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar'da 505 konut ve 20 ticari alanlık yeni proje inşa edecek.

Babacan Holding'ten Beylikdüzü'ne 2 yeni proje!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokları erittiklerini, öteledikleri yeni projelerine başlayacaklarını söyledi. Babacan, ''Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde 250 konut yapacağız. Yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

Kiler GYO'dan Beylikdüzü ve Kartal'a yeni proje!

2,7 milyar liralık beş projesi devam eden Kiler GYO, bu yıl Kartal ve Beylikdüzü'nde iki yeni proje geliştirmeyi planlıyor. 

Esenyurt-Beylikdüzü'nde 59 yeni proje inşa ediliyor!

Esenyurt-Beylikdüzü'nde proje yarışları başladı. Bölgede 59 yeni konut projesi üretim ve geliştirme aşamasında.

İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi'nden Beylikdüzü'nde yeni proje!

İhlas Pazarlama, İhlas Holding, İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve İhlas Yapı Turizm'in pay sahibi olduğu İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi kuruldu.İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi, Kiler GYO'nun Beylikdüzü Yakuplu'daki arsasında 1.200 konutluk yeni proje geliştirecek.

Gül Proje Vira İstanbul Beylikdüzü Kavaklı!

Gül Proje Vira İstanbul Beylikdüzü Kavaklı projesinde metrekare satış fiyatı 3 bin 100 liradan başlayarak yükseliyor. Vira İstanbul Beylikdüzü'nde 1.156 daire ve 39 cadde mağazası olacak...

Gül Proje Beylikdüzü'nde 'VİRA' dedi!

Gül Proje, Beylikdüzü'ndeki 630 milyonluk yatırımı Viraİstanbul'u satışa çıkardı. Fiyatların 220 bin liradan başladığı projede kişi başına 12,5 metrekare yeşil alan düşüyor. İşte ayrıntılar...

Beylikdüzü Viraİstanbul Gül Proje!

Beylikdüzü Kavaklı'da yükselen Viraİstanbul projesi, Gül Proje imzasını taşıyor. Viraİstanbul Beylikdüzü fiyat listesi 220 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Projede 1.155 daire, 38 cadde mağazası yer alıyor...

Gül Proje Viraİstanbul Beylikdüzü!

Gül Proje Viraİstanbul Beylikdüzü Evleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Ödeme planı kapsamında 30 ay 0 faiz avantajı sunan proje 17 blok halinde yükseliyor.

Beylikdüzü Belediyesi cemevi mimari proje yarışması başladı!

Beylikdüzü Belediyesi Cemevi ve Kültür Merkezi, ulusal mimari proje yarışması düzenliyor. Cemevi ve Kültür Merkezi’nin çevre düzenlemeleri ile beraber tasarlanacağı yarışmanın birincisine 60 bin TL para ödülü verilecek.

Demir İnşaat Beylikdüzü'ne 900 konutluk proje yapacak!

Beylikdüzü’nde 500 milyon lira bedelle 900 konutluk bir projeye imza atacaklarını anlatan Demir, "Arsa bedeliyle birlikte 500 milyon liralık bir proje olacak. Buradan 630 milyon liralık getiri bekliyoruz. "diye konuştu.

beylikdüzü proje Haberi

beylikdüzü proje
BEYLİKDÜZÜ'nde uzun zamandır merakla beklenen 78.000 metrekare arsa üzerinde inşa çalışmaları başladı. Bölgenin en değerli arsaları arasında yer alan proje alanı, E5 Otoyolu'na yakınlığı ve bitişiğindeki koru ile öne çıkıyor. Birçok firmanın talep gösterdiği arsa üzerinde 5 firmanın ortak girişimiyle ve yaklaşık 150 milyon dolar yatırımla bir proje yükseliyor. Konut ve ticari alanların yer alacağı projenin inşaat alanı ise 275 bin metrekareye ulaşıyor.
Gizemli proje olarak adlandırılmaya başlayan proje için ilginç bir pazarlama stratejisi yürütülüyor. Ekim ayında lanse edilecek proje için oluşturulan web sitesi; buradayasamakistiyorum.com'da proje için ön talep toplanıyor. Markası ve detayları lansman dönemine kadar gizli tutulan projeye konumu itibarıyla şimdiden yüzlerce kişinin yoğun ilgisi görülüyor. Bölgenin en değerli arsası olarak da nitelendirilen proje alanı, yeni bir çekim...