19 / 04 / 2024

beylikdüzü rüya yaşam evleri fiyatları

beylikdüzü rüya yaşam evleri fiyatları

Teslimlerin Nisan 2013 tarihinde gerçekleşeceği Rüya Yaşam Evleri projesinde dairelerin fiyatları 90 bin TL'den başlayıp, 285 bin TL'ye kadar yükseliyor...

İnşaat sektörü yaşamımızdaki değişikliklerden etkileniyor!

MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, EMEA bölgesindeki en büyük marka ve iş dünyası festivali Brand Week İstanbul’da “21. Yüzyılda Evimiz Neresi?” başlıklı panelde Fütürist Ufuk Tarhan ile buluştu. Boysanoğlu, “İnşaat sektörü de yaşamımızdaki değişikliklerden nasibini alıyor" dedi.

Ağrı'da yağışlardan evleri hasar gören aileye yaşam konteyneri tahsis edildi!

Ağrı Tutak'ta yağışlar sebebiyle evleri hasar gören ve çadırda yaşayan 11 nüfuslu aileye Türk Kızılay yaşam konteyneri verdi.

Beylikdüzü Kavaklı'ya kreş inşa edilecek!

Beylikdüzü Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı'nıda Kavaklı Mahallesi'nde bin 367 metrekarelik belediye hizmet alanının İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne kreş yapılmak üzere 25 yıllığına bedelsiz tahsisi oy çokluğuyla kabul edildi. 

Kayseri Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız Sosyal Yaşam Merkezi ile yapımı tamamlanan Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Beylikdüzü Kavaklı'ya yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi Kavaklı Mahallesi Çim Sokak ile Burgaz Sokak kesişiminde yeni bir sosyal tesis kazandırıyor.

Beylikdüzü Kavaklı'ya sosyal tesis!

Beylikdüzü’nde göreve gelindiğinden bu yana 5 tane sosyal tesisi hazır eden Beylikdüzü Belediyesi Kavaklı Mahallesi’ne Emekliler Lokali ve Sosyal Tesis kazandıracak.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından yaptırılan İstanbul’un en yeşil ve en büyük kent içi parklarından Yaşam Vadisi’nin ilk etabı açıldı.

Beylikdüzü Kavaklı'ya sosyal tesis müjdesi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Kavaklı’ya sosyal tesis müjdesi verdi. İmamoğlu aynı zamanda Kavaklı Stadı'nı yenileyeceklerine değindi.

Beylikdüzü'nün yaşam vadisi 19 Mayıs'ta açılacak!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından yaptırılan İstanbul’un en yeşil ve en büyük kent içi parklarından Yaşam Vadisi’nin ilk etabı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda açılacak.

Loda Mobilya Form Yemek Odası ile yaşam alanlarınızı özel kılın!

Söz konusu yaşam alanları olduğunda farkı hissetmek isteriz. Size farkı hissettirecek olan ise Loda’dan geçiyor. Loda güçlü tasarım yönüyle farkını ortaya koyuyor ve yaşam alanlarınızı özel kılıyor. Tıpkı Form Yemek Odası gibi…

Beylikdüzü Makyol Yaşam satış fiyatları!

Toplam 464 daire ve 84 dükkandan meydana gelen Beylikdüzü Makyol Yaşam projesi Makyol İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Beylikdüzü Makyol Yaşam satış fiyatlar...

Makyol Yaşam Beylikdüzü fiyat listesi 2017!

Toplam 464 daire ve 84 dükkandan meydana gelen Beylikdüzü Makyol Yaşam projesi Makyol İnşaat imzasına sahip. İşte Makyol Yaşam Beylikdüzü fiyat listesi 2017...

Beylikdüzü Makyol Yaşam ev fiyatları 2017

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Makyol Yaşam projesinde daireler 380 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Beylikdüzü Makyol Yaşam ev fiyatları 2017...

beylikdüzü rüya yaşam evleri fiyatları Haberi

beylikdüzü rüya yaşam evleri fiyatları

228 daireden meydana gelen Rüya Yaşam Evleri'nde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. Projede 0,75 faiz oranı ile 120 ay vadelendirme imkanı sağlanıyor.



24 adet ticari birimin de yer aldığı Rüya Yaşam Konutları, İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta inşa edildi. Proje 14 katlı 2 bloktan oluşuyor.


Pusula İnşaat imzası ile yükselen Beylikdüzü Rüya Yaşam Konutları'nda dairelerin alanları 39 metrekare 56 metrekare arasında 1+0, 62 metrekare ile 77 metrekare arasında 1+1, 86 metrekare ile 114 metrekare arasında 2+1, 122 metrekare 3+1 olarak tasarlandı.


E-5'e 350 metre mesafede yer alan Beylikdüzü Rüya Yaşam Konutları'nda; tenis kortu, yüzme havuzu, çocuk havuzu, basketbol sahası, açık ve kapalı otopark gibi imkanlar bulunuyor.




4 bin 800 metrekare inşaat alanı üzerinde konumlanan Rüya Yaşam Evleri Beylikdüzü'nde; 1+0...