26 / 04 / 2024

Beylikdüzü Westside nerede

Beylikdüzü Westside nerede

Beylikdüzü Westside satış ofisi telefon numarası 444 9 066 olarak belirlendi. Toplam 1.155 daire ve 166 dükkandan oluşan projede 36 ay 0 faiz fırsatı ile konut sahibi olunabiliyor.

Beylikdüzü Westside teslim tarihi!

Toplamda 1.155 adet daire ile 166 adet dükkandan oluşan Beylikdüzü Westside teslim tarihi 2017 yılı Mart ayı olarak belirlendi. Projede banka kredisi veya firma bünyesinde kredi imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul daire fiyatları!

Beylikdüzü Westside İstanbul daire fiyatları 198 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 1+0'dan 4+1'e kadar farklı konut seçenekleri sunan proje Atatürk Havaalanı'na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul konut fiyatları!

Teslimleri Mart 2017'de gerçekleşecek olan Westside İstanbul Evleri satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşuyor. İşte Beylikdüzü Westside İstanbul konut fiyatları...

Westside İstanbul telefon numarası!

Westside İstanbul telefon numarası 0212 871 41 02 olarak belirlendi. Teslimleri 2017 yılının Mart ayı içerisinde yapılacak olan proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde hayata geçiriliyor.

Beylikdüzü Westside Evleri nerede?

Daire fiyatları 160 bin TL'den başlangıç gösteren Westside İstanbul'da çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. Proje toplam 1.155 adet daireden oluşuyor. Peki Beylikdüzü Westside Evleri nerede?

Westside İstanbul Evleri fiyatlar!

Westside İstanbul projesi 73 bin 800 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede yer alan konutlar 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden oluşuyor. İşte Westside İstanbul Evleri fiyatlar...

Beylikdüzü Westside İstanbul ulaşım!

Beylikdüzü Westside İstanbul ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Satışları devam eden projede daire fiyatları 160 bin TL'den, dükkan fiyatları ise 450 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul Evleri ulaşım!

Beylikdüzü Westside İstanbul Evleri ulaşım bilgileri haberimizde bulunuyor. Daire fiyatları 160 bin TL'den başlangıç gösteren proje Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat imzası ile yükseliyor.

Beylikdüzü Westside Konutları fiyat listesi!

Konut teslimleri 2017 yılı Mart ayı içerisinde gerçekleşecek olan Westside İstanbul'da 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. İşte Beylikdüzü Westside Konutları fiyat listesi...

Beylikdüzü Westside satış ofisi iletişim!

Daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteren Beylikdüzü Westside satış ofisi iletişim için 0212 871 41 02 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat imzası ile yükseliyor.

Beylikdüzü Westside satılık dükkan!

Beylikdüzü Westside satılık dükkan fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Dairelerin büyüklükleri 40 ile 210 metrekare arasında değişiklik gösteren proje Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat imzası taşıyor.

Beylikdüzü Westside iletişim!

Daire fiyatları 156 bin TL'den başlangıç gösteren Beylikdüzü Westside iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Satışları devam eden projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire tiplerine yer veriliyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul adres!

Beylikdüzü Westside İstanbul'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Projede 1.115 adet daire ve 166 adet cadde dükkanı bulunuyor. İşte Beylikdüzü Westside İstanbul adres bilgileri..

Referans Beylikdüzü'nde teslimler yıl sonunda! 

Kiler GYO tarafından hayata geçirilen Referans Beylikdüzü projesinde konut teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. Peki Kiler GYO Referans Beylikdüzü projesi nerede? İşte merak edilenler...

Beylikdüzü Westside İstanbul'da daire fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü Westside İstanbul'da daire fiyatları 396 bin liradan başlıyor. Westside İstanbul Evleri Beylikdüzü projesinde 0,79 faiz oranıyla 120 aya kadar taksit seçeneği sunuluyor...

Kameroğlu Beylikdüzü Konutları nerede?

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Projesi'nde büyük metrekarelerde daireler olacak. Detayların netleşmediği projede satışların Nisan ayı içerisinde başlayacağı öngörülüyor. Kameroğlu Beylikdüzü Konutları nerede?

Deniz İstanbul Beylikdüzü projesi nerede?

Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Projenin 2017 yılı Kasım ayında teslim edilmesi öngörülüyor. Peki Deniz İstanbul Beylikdüzü projesi nerede?

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü Evleri nerede?

Dekar Asmalı Hayat'ta fiyatlar 796 bin 890 TL'den başlıyor. Arsa alanı 78 bin metrekare olarak belirlenen projede 244 adet konut bulunuyor. Peki Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü Evleri nerede?

Viraİstanbul Beylikdüzü nerede?

Viraİstanbul'da daire teslimlerinin 2017 yılı içerisinde yapılması planlanıyor. Proje 92 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Viraİstanbul Beylikdüzü nerede?

Fly Salmiya Beylikdüzü nerede?

Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği Fly Salmiya Rezidans'ta fiyatlar metrekare bazında 2 bin 500 TL'den başlıyor. Peki Fly Salmiya Beylikdüzü nerede?

Beylikdüzü Kalekent Evleri nerede?

Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa edilen Beylikdüzü Kalekent Evleri 100 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Beylikdüzü Kalekent Evleri nerede?

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina Evleri nerede?

Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan Deniz İstanbul Marina'da banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Proje 8 etap halinde yükselen Deniz İstanbul'un etabı olarak tanıtılıyor. Peki Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina Evleri nerede?

Beylikdüzü Kale Kent Evleri nerede?

Kale Kent Beylikdüzü'nde daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Satışları devam eden proje 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Beylikdüzü Kale Kent Evleri nerede?

Westside İstanbul Beylikdüzü'nde 195 bin TL'ye! 36 ay 0 faizle!

Daire fiyatlarının 195 bin TL'den başlangıç gösterdiği Westside İstanbul Beylikdüzü'nde 36 ay ve 12 ay faizsiz vadelendirme seçeneği uygulanıyor. Projede teslimler Mart 2017'de gerçekleştirilecek.

Beylikdüzü Westside İstanbul'da 195 bin TL'ye! 36 ay 0 faizle!

Beylikdüzü Westside İstanbul projesinde yer alan konut seçeneklerinin fiyatları 195 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutlar için 12 ay ve 36 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor.

Westside İstanbul Beylikdüzü'nde faizsiz ödemeler! 195 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 195 bin TL'den başlangıç gösterdiği Westside İstanbul Beylikdüzü projesi kapsamında yer alan konutlar için 36 aya kadar faiz ödemeden vadelendirme seçeneği uygulanıyor.

Beylikdüzü Westside nerede Haberi

Beylikdüzü Westside nerede

Teslimlerin 2017 yılı Mart ayında gerçekleşmesi planlanan Westside İstanbul'da stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. 


Westside İstanbul Konutları İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabilen proje 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Beylikdüzü Westside satış ofisi telefon numarası 444 9 066 olarak belirlendi. Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat imzası taşıyan proje 11 katlı 5 bloktan meydana geliyor.


Westside İstanbul Rezidans'ta dairelerin büyüklükleri 40 ile 210 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede konutta yüzde 8, ticaride ise yüzde 18 KDV uygulanıyor. 


Westside Beylikdüzü'nde Türk hamamları, 3 adet fitness center açık/kapalı spor alanları, saunalar, 4 adet açık-...