27 / 04 / 2024

Beylikdüzü yatırımcıları

Beylikdüzü yatırımcıları

İstanbul’un hızla gelişen bölgesi Beylikdüzü'nü Emlak İstasyonu Özgün Ofis Broker’ı Erkan Bayrak masaya yatırdı.

İslam Memiş'ten altın için rekor sinyali! Net tarih belli oldu! Yatırımcılar şimdiden gardınızı alın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki hareketliliğe dikkat çekerek rekor siyalini verdi. Altın için rekor tarihini açıklayan Memiş yatırımcıları uyardı.

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Arsa, konut ve borsa yatırımcıları kırmızı kodla uyarıldı! Bu yatırım aracı kısa sürede zengin eder!

Yatırımcılar, yatırım tercihlerini arsa, konut ve borsadan yana yapmaya devam ediyor. Peki hangi yatırım aracı kısa sürede kazandırır? Borsa yorumcusu yatırımcıları kırmızı kodla uyardı. İşte en kısa sürede zengin edecek o yatırım aracı...

Borsadaki küçük yatırımcılar dikkat! Arsa, konut almış gibi unutacaksınız!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,83 değer kaybederek 7.830,23 puana geriledi. Borsadaki düşüşler yatırımcıları tedirgin ederken, küçük yatırımcılar için uyarı geldi...

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

Uzman isim altın yatırımcılarına seslendi: Gram altında 2 bin 300 liraya hazır mısınız? 

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken Ft. Ekonomist sosyal medya hesabından gram altının 2 bin 300 lira olacağını açıkladı. 

Borsa İstanbul yatırımcılarını incitmeye devam ediyor! Vatandaşlar ne diyor? 

Borsa İstanbul yatırımcılarını incitmeye devam ediyor. Peki söz konusu bu duruma vatandaşlar ne diyor? 

Arsa yatırımı 2023 yılının yıldızı oldu! Bu sene yatırımcılar en çok arsa aldı!

Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral, 2023 yılında yatırımcıların en çok arsaya yatırım yaptıklarını açıkladı.

Yabancı konut yatırımcılarının çekilmesinin ekonomiye maliyeti?

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, yabancı konut yatırımcılarının çekilmesinin ekonomiye maliyetini kaleme aldı. İşte Soner Keleş'in o yazısı...

Dolarda boğa ayı geliyor! Yatırımcılar fırtınaya şimdiden hazır olsun! Kırmızı alarm...

Fed ve Hazine Bakanlığı kararlarına odaklanan piyasalar, dolarda boğa piyasası beklentisi ile pozisyon aldı. Dolar ne olacak? Yatırımcılar şimdiden hazır olun...

Aydın'da arsa, arazi ve zeytinlik satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Aydın İli Çine Belediye Başkanlığı, Aydın Çine'de  yer alan arsa, arazi ve zeytinlikleri satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen söz konusu satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına talep artarken fiyatlar tavan yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi.

Yatırımcıların gözü yurt dışına çevrildi! Konut sektörü daralıyor mu?

Türkiye'de gayrimenkul sektöründe daralma yaşandığını belirten Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar yatırımcıların gözünün yurt dışına çevrildiğini açıkladı.

Beylikdüzü yatırımcıları Haberi

Beylikdüzü yatırımcıları

Beylikdüzü, Türkiye'deki ilk toplu konut bölgesi olma özelliğini taşıyor. Yemyeşil ağaçları, geniş caddeleri, temiz havası ve planlı yapılaşması ile İstanbul'un en yaşanılabilir bölgelerinden biri olan Beylikdüzü, hızlı gelişimi ile dikkatleri üzerine çekiyor.


Markalı konut projeleri ile öne çıkıyor

Geniş yeşil alanları, düzenli siteleri ve sorunsuz yapılaşması nedeniyle ekonomik ve kaliteli konut almak isteyenler için cazibe merkezi haline gelen bölge, markalı konut projeleri ile öne çıkıyor.


Gelişen altyapısı, ulaşım olanakları ve prim potansiyeli sebebi ile yatırımcıların da yoğun ilgi gösterdiği ilçede 50'ye yakın konut projesi bulunuyor.


Bölgede Makyol Yaşam Beylikdüzü, Demir Romance, Marmara Evleri 3, Dekar Asmalı Hayat, Vira İstanbul, Kale Kent, West Side İstanbul, Asmalı Park Konakları, Altın Vadi Konakları, Kavaklı Konakları ve Aris Park Residence  gibi projeler dikkat çekiyor.


Alanı yeşil, havası temiz...