18 / 04 / 2024

beylikdüzü yeni okul yatırımları

beylikdüzü yeni okul yatırımları

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun geçtiğimiz aylarda Beylikdüzü’ne 2 yeni okul kazandıracaklarını müjdelediği Yakuplu ve Gürpınar’a yapılmaya başlanan okul projeleri hızla devam ediyor.

Beylikdüzü Yakuplu ve Gürpınar'a iki yeni okul geliyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu, “Yakuplu ve Gürpınar'da bu sonbaharda iki yeni okulun temelini atmak için bağışçılarımızla ve milli eğitim kadrolarımızla gerekli görüşmeleri tamamladık. Bu okulların tüm maliyetleri belediyemiz tarafından karşılanacak” dedi.

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor!

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor. Peki Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare?

KİPTAŞ'tan Beylikdüzü Gürpınar'a 505 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar'da 505 konut ve 20 ticari alanlık yeni proje inşa edecek.

Tor Beylikdüzü yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor!

 Tor Holding’in yeni konut projeleri arasında yer alan Tor Beylikdüzü, yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor...

Beylikdüzü Gürpınar Polis Merkez Amirliği'nin yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Polis Merkez Amirliği'nin yeni hizmet binasının temel atma törenini gerçekleştirdi. Yeni hizmet binasının 8 ay içerisinde bitirilmesi bekleniyor.

Babacan Holding'ten Beylikdüzü'ne 2 yeni proje!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokları erittiklerini, öteledikleri yeni projelerine başlayacaklarını söyledi. Babacan, ''Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde 250 konut yapacağız. Yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

Beylikdüzü'ne yeni okul müjdesi!

Beylikdüzü Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı'nın 1. Oturumu, belediye meclis salonunda yapıldı. Toplantıda ilçede Şubat ayı içerisinde hayata geçirilecek önemli projelerin de müjdesini verdi.  

Beylikdüzü'ne 2 yeni kreş müjdesi!

2020 yılının ilk meclis toplantısını başlatan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ilçeye 2 yeni kreş müjdesi verdi.

Beylikdüzü'ne yeni Anadolu Lisesi inşa ediliyor!

İlçedeki eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü'ne yeni bir Anadolu Lisesi daha inşa ediyor.

Kiler GYO'dan Beylikdüzü ve Kartal'a yeni proje!

2,7 milyar liralık beş projesi devam eden Kiler GYO, bu yıl Kartal ve Beylikdüzü'nde iki yeni proje geliştirmeyi planlıyor. 

Beylikdüzü Kavaklı'ya yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi Kavaklı Mahallesi Çim Sokak ile Burgaz Sokak kesişiminde yeni bir sosyal tesis kazandırıyor.

Beylikdüzü Belediyesi'nden yeni kreş!

Beylikdüzü Belediyesi'nin Adnan Kahveci Mahallesi'nde hayata geçirdiği yeni kreşin inşaatı tamamlandı.

Esenyurt-Beylikdüzü'nde 59 yeni proje inşa ediliyor!

Esenyurt-Beylikdüzü'nde proje yarışları başladı. Bölgede 59 yeni konut projesi üretim ve geliştirme aşamasında.

İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi'nden Beylikdüzü'nde yeni proje!

İhlas Pazarlama, İhlas Holding, İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve İhlas Yapı Turizm'in pay sahibi olduğu İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi kuruldu.İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi, Kiler GYO'nun Beylikdüzü Yakuplu'daki arsasında 1.200 konutluk yeni proje geliştirecek.

beylikdüzü yeni okul yatırımları Haberi

beylikdüzü yeni okul yatırımları


Önce eğitim diyen ve ilçedeki okulların daima yanında olan Beylikdüzü Belediyesi, iki yeni okulu Beylikdüzü’ne kazandırmak için hızla çalışıyor. Yakuplu’da inşaasına başlanan ve çalışmaları hızla devam eden Yakuplu Cevat Güleç Ortaokulu 6 bin 500 m2 alana sahip, 24 derslikli bir okul olacak. Zemin kazma işlemleri tamamlanan okulun şu an %15'lik kısmı bitmiş durumda.


Türkiye’de ilk olma özelliğine sahip okul Beylikdüzü’nde yükseliyor


Aynı noktada otizmli bireyler için hem yetişkin iş okulu, hem anaokulu, hem de ilkokul ve ortaokulun yer almasından ötürü Türkiye’de ilk olma özelliğine sahip olacak diğer bir okul olan Gürpınar Özel Eğitim Ortaokulu ise Gürpınar’da yükseliyor. Otizmli yetişkinlere hitap eden Beylikdüzü Özel Eğitim İş Okulu’nun hemen yanında 3bin 500 m2‘lik bir alana konumlandırılan 12 derslikli Gürpınar Özel Eğitim İlk ve...