16 / 04 / 2024

beylikdüzünde satılık rezidans

beylikdüzünde satılık rezidans

Gümüş Rezidans 'ta stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor, 36 ay 0 faiz imkanıyla konut sahibi olunabilen proje Beylikdüzü 'nde yükseliyor...

Loft Marin Beylikdüzü'nde satışlar başladı! Yeni proje!

Loft Marin Beylikdüzü projesi, İstanbul Beylikdüzü'nde Kavaklı'da yükseliyor. Projede konut satışları başladı. Peki Loft Marin'de hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...

Beylikdüzü'nde 42.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Büyükçekmece 1. Satış Memurluğu İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan arsayı 42 milyon 779 bin 100 TL bedelle satışa çıkardı.

Beylikdüzü'nde 4.9 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan arsa Avrupa Yakası Milli Emlak Daire Başkanlığı tarafından satışa çıkarılıyor. Arsa için 4.9 milyon TL bedel isteniyor...

İstanbul Defterdarlığı'ndan Beylikdüzü'nde satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Beylikdüzü Yakuplu'da bulunan arsayı satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon 355 bin TL olarak belirlendi.

Shell Petrol'den Beylikdüzü'nde satılık gayrimenkul!

Shell Petrol A.Ş., Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'ndeki akaryakıt depolama alanını satışa çıkardı. Gayrimenkulün toplam alanı 69 bin 697 metrekare.

Beylikdüzü Metrohome satılık ev fiyatları!

Kameroğlu İnşaat tarafından inşa edilen Beylikdüzü Metrohome satılık ev fiyatları 258 bin liradan başlıyor.

En çok satılık konut Beylikdüzü'nde arandı!

Gayrimenkul için en çok arama Beylikdüzü ve Esenyurt’ta yapıldı. Daire aramalarının yüzde 70’i satılık, yüzde 30’u kiralık ev için yapılırken, satılıkta en çok arama Beylikdüzü, kiralıkta ise Esenyurt’da gerçekleşti.

Beylikdüzü'nde günlük ev operasyonu!

Kiralık ev terörü Türkiye'yi virüs gibi sardı. Ülkemizi hedef alan teröristlerin barındığı kontrolsüz evler, uyuşturucu tacirlerine de mekan oldu.İstanbul Beylikdüzü'nde sadece son bir ayda 350 kişi gözaltına alındı. İlçede 113 binanın komple mühürlendi.

Kameroğlu Metrohome Beylikdüzü satılık!

Kameroğlu Metrohome Beylikdüzü satılık dairelerin fiyatları peşinde 510 bin TL'den başlıyor. Metrohome Residence Beylikdüzü'nde konut ve ticaret alanları olacak...

Esenyurt'taki konutlar Beylikdüzü olarak satılıyor!

Beylikdüzü'nde hizmet veren birçok emlakçı, Esenyurt'un uzak bölgelerinde yapılan konutların bazı emlak siteleri tarafından Beylikdüzü adres gösterilerek satışa sunulduğunu ifade ederek vatandaşı mağdur ettiğini savundu.

Beylikdüzü West Wall Marina Vilları'nda icradan satılık villa!

Büyükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan West Wall Marina Vilları'nda yer alan villayı satışa çıkardı. 612 metrekare yüzölçümlü villanın toplam satış bedeli 3 milyon TL olarak belirlendi.

İstanbul Gazi Mahallesi'nde satılık ev ilanları arttı!

Evrensel Gazetesi köşe yazarı olan Hülya Bal bugünkü yazısında İstanbul'da yer alan Gazi Mahallesi'ni anlattı. Bal, yazısında satılık ev ilanlarının arttığını ve Gazi Mahallesi'nin yeni rant alanı olacağını belirtti.

11. Mahalle Beylikdüzü Rezidans satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü İlçe'sinde yükselen proje 29 bin 918 metrekare arsa alanına yayılıyor. 11. Mahalle Beylikdüzü Rezidans satılık daire teslimleri Ekim ayı 2018 yılında yapılması planlanıyor.

beylikdüzünde satılık rezidans Haberi

beylikdüzünde satılık rezidans


İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü 'nde yaşama geçirilen Gümüş Rezidans 'ta satış süreci devam ediyor. Proje Harşit Yapı imzası ile yükseliyor.


36 ay 0 faiz imkanıyla konut sahibi olunabilen Beylikdüzü Gümüş Residence yer alan konutlar 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.


3 bin 725 metrekare alan üzerine yayılan Gümüş Residence 'ta; 1+0 daireler 46 metrekare, 1+1 daireler 66-77 metrekare, 2+1 daireler 103 metrekare alana sahip olarak tasarlandı.


Gümüş Residence daire fiyatları:

1+0 daireler 101 bin TL'den, 

1+1 daireler 152 bin TL'den, 

2+1 daireler 236 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


Sosyal alanları arasında; Türk hamamı, kapalı yüzme havuzu, fitness center, 24 saat güvenlik, resepsiyon hizmetleri ve masaj odası bulunan Gümüş Residence'ta anahtar teslimler Ağustos 2014'te gerçekleştirilecek.


Telefon: 0212 852 54 07

Web Adresi: www.gumusresidence.com

Ceren...