25 / 04 / 2024

Beymen Outlet viaport avm

Beymen Outlet viaport avm

Dünyaca ünlü markaların buluşma noktası Beymen'in seri sonu mağazası, Türkiye'nin outlet konseptli en büyük alışveriş merkezi Viaport'ta açıldı.

Şıklığın adresi Beymen’de outlet fırsatlarını kaçırma! Yüzde 70'e varan indirimlerle 20 Eylül 2022 Beymen fiyat listesi

Hazır giyim markaları arasında kaliteli ve zarif çizgisiyle dikkat çeken Beymen, ev ürünlerinde indirim kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında fincandan şarap setine, kupadan sırt çantasına, tepsiden kokulu muma kadar bir çok üründe 2 ve üzeri alımlarda yüzde 30 indirim uygulanıyor. İşte kalitenin

Viaport Asia büyümeye devam ediyor!

Türkiye’nin en büyük outlet alışveriş merkezleri arasında yer alan Viaport Asia büyümeye devam ediyor. 

Türkiye outlet konseptli AVM'leri çok sevdi!

Viaport Asia ve Viaport Marina ile yılda ortalama 50 milyon kişinin alışveriş ihtiyacını karşıladığı projelerin yatırımcısı Via Properties, yeni yatırımlarını “outlet” konsepti üzerinden planlıyor.

Media Markt, Viaport Asia’da mağaza açtı

Türkiye’nin en çok ziyaretçi çeken “Outlet” yaşam merkezlerinden biri olan Viaport Asia büyümeye devam ediyor. Dünyanın en önemli elektronik marketlerinden biri olan Media Markt 3 bin 200 metrekarelik yeni mağazasının kapılarını Viaport Asia’da açtı.

Guess ilk outlet mağazasını Viaport Asia'da açtı!

Amerika'nın moda devi Guess Türkiye'deki ilk outlet mağazasını Viaport Asia'nın yeni etabında açtı. Viaport Asia'da, dünyaca ünlü Hugo Boss markası da açılışa gün sayıyor.

Beymen Outlet, Viaport'ta açıldı!

Dünyaca ünlü markaların buluşma noktası Beymen'in seri sonu mağazası, Türkiye'nin outlet konseptli en büyük alışveriş merkezi Viaport'ta açıldı.

Viaport Venezia AVM açılış tarihi!

Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak gösterilen Viaport Venezia AVM açılış tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Projede dünyaca ünlü markalar "outlet" fırsatlarıyla ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Viaport ABD'de ikinci AVM'sini aldı!

Türkiye'nin 'outlet' konseptli en büyük alışveriş merkezi Viaport ABD'deki ikinci yılında ikinci alışveriş merkezini de bünyesine kattı.

Viaport Venezia AVM'de kiralamalar sürüyor!

Nisan ayında açılışı yapılacak olan Viaport Venezia AVM'de kiralamalar sürüyor. Viaport'un Kurtköy'de hayata geçirdiği outlet konseptinin hayat bulduğu projede 180 mağaza yer alıyor. AVM'yi yılda 20 milyon kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Viaport'un outlet konsepti, Gaziosmanpaşa'da açılacak!

Via Properties ve Gürsoy ortaklığında Konut, ofis ve AVM ile karma proje olarak tasarlanan Viaport Venezia’nın içinde açılacak alışveriş merkezi için kiralamalar başladı.Viaport outlet konsepti Venezia’da da açılıyor...

Viaport outlet konsepti Venezia’da da açılıyor!

Via Properties ve Gürsoy ortaklığında Konut, ofis ve AVM ile karma proje olarak tasarlanan Viaport Venezia’nın içinde açılacak alışveriş merkezi için kiralamalar başladı.Viaport outlet konsepti Venezia’da da açılıyor.

Viaport Marin projesinin lansmanı 5 Mart'ta!

Kadir Topbaş’ın açıkladığı Tuzla marina projesi, Via Properties tarafından inşa ediliyor. Viaport Outlet, Vialand gibi projeleri hayata geçiren Via Properties, Viaport Marin projesinin lansmanını 5 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilecek

Viaport Outlet Shopping Center 20 milyonuncu ziyaretçi sayısına ulaştı!

Türkiye'nin en büyük outlet konseptli açık hava AVM'si olan Viaport, 2013 yılındaki 20 milyonuncu ziyaretçi sayısına ulaştı. Açıldığı 2008 yılından itibaren, sektörde en bilinen, markalarca en çok tercih edilen ve en çok ziyaretçi çeken AVM...

Beymen Outlet viaport avm Haberi

Beymen Outlet viaport avm


Beymen'in seri sonu mağazası Beymen Outlet, Viaport'ta hizmet vermeye başladı. Şirketten yapılan açıklamaya göre, dünyaca ünlü markaların buluşma noktası Beymen'in seri sonu mağazası, Türkiye'nin outlet konseptli en büyük alışveriş merkezi Viaport'ta açıldı.


Beymen Outlet, 2 bin metrekarelik alanıyla Academia ve Beymen Collection'ın yanı sıra Tory Burch, Emilio Pucci, Stella McCartney, Tod's, Corneliani, Brunello Cucinelli, Etro ve Valentino gibi dünya modasına yön veren markaların eski sezon tasarımlarını yüzde 70'e varan indirimlerle modaseverlerin beğenisine sunuyor.


Kadın ve erkek koleksiyonlarının yanı sıra home, ayakkabı ve çanta departmanlarının da bir arada bulunduğu Beymen Outlet, iki haftada bir yenilenen ürün seçkisi ve özel fırsat köşeleriyle müşterilerine 10.00-22.00 saatleri arasında hizmet...