25 / 04 / 2024

Beyoğlu boş evler

Beyoğlu boş evler

Beyoğlu'nda 2 katlı metruk bina çöktü. Şehit Muhtar Mahallesi Fındıklı Sokaktaki yaklaşık 3 yıl önce boşaltılan 2 katlı bina, henüz belirlenemeyen nedenle yıkıldı.

Beyoğlu'nda 2 katlı metruk binada çökme!

İstanbul Beyoğlu'nda, boş olduğu öğrenilen 2 katlı binada çökme yaşandı.

Beyoğlu Gençlik Merkezi'nin ihalesi yapıldı!

İBB Meclisi’nde oy çokluğu ile Beyoğlu Belediyesi’ne 10 yıllığına tahsis edilen ve mahkemelik olan İBB’ye ait Beyoğlu’ndaki gençlik merkezini yurt olarak işletmek için açılan ihale sonuçlandı. İhaleyi, İBB şirketi Boğaziçi Yönetim A.Ş. kazandı. 

Beyoğlu'ndaki Lale Plak 65 yıl sonra kapandı!

Bir dönemin gözde mekanlarından Lale Plak kapandı. 65 yıldır Beyoğlu’nda açık olan baba yadigarı dükkanı boşaltırken Hakan Atala “Burası müzisyenlerin buluşma yeriydi, içim buruk” diye konuştu...

Beyoğlu'nda riskli binanın yıkımı tamamlandı!

Beyoğlu'nda deprem sonucunda çökme tehlikesi oluşan ve boşaltılan bina yıkıldı.

Beyoğlu'ndaki halı saha yurt mu olacak?

İBB ve Beyoğlu Belediyesi’nin CHP’li Meclis üyesi Süleyman Solmaz yaptığı açıklamada, “Beyoğlu’nda yapılaşma yoğunluğu fazla, yeşil alan çok az. Depremde kullanılacak boş alan ihtiyacı var” dedi.

Beyoğlu'nda sokak kapatıldı, dükkanlar boşaltıldı!

Beyoğlu'nda çökme riski bulunan bina boşaltıldı. Ardından başlatılan güçlendirme çalışmaları da durdurulan 5 katlı tarihi binanın bulunduğu sokak kapatıldı.

Beyoğlu'nda dükkanlar boşalıyor, konutlar doluyor!

Emlakjet.com'un Eylül ayı verilerine göre, Beyoğlu'nda konut bazında satılık arama oranı yüzde 17, kiralık arama oranı ise yüzde 7 artış gösterdi

Beyoğlu'nda boşalan dükkanların yerine yenileri geliyor!

Beyoğlu uzun süredir sosyal medyanın gündeminde. Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, "Boşalan dükkanların yerine yeniler daha uygun şartlarda kiralanıyor. Fiyatlar çok yükselmişti Biraz gevşer de bu vesileyle biz de gireriz diye bekleyenler de çok" dedi.

Beyoğlu'nda 5 katlı bina çöktü!

Beyoğlu'nda 5 katlı boş bir bina çöktü. Şehit Muhtar Mahallesi Taksim Yağhanesi Sokak'ta daha önce boşaltılan ve çevresi sacla kaplanan binadan sesler gelmesi üzerine, çevre sakinleri sokaktan geçenleri uyardı.

Beyoğlu'nda 2 katlı bina çöktü!

Beyoğlu'nda 2 katlı metruk bina çöktü. Şehit Muhtar Mahallesi Fındıklı Sokaktaki yaklaşık 3 yıl önce boşaltılan 2 katlı bina, henüz belirlenemeyen nedenle yıkıldı.

Beyoğlu Narmanlı Han'ın restorasyonunda son durum ne?

Beyoğlu'ndaki tarihi Narmanlı Han'da yürütülen restorasyon çalışmaları görüntülendi. Görüntülerde, binaların bir kısmının içinin tamamen boşaltıldığı, sadece dış duvarların kaldığı görülüyor.

Beyoğlu'ndaki Narmanlı Han'ın kolonları mı kırıldı?

Her an yıkılabileceği belirtilen tarihi Beyoğlu Han’daki dükkânlar iki yıl önce ‘yangın güvenliği yok’ diye boşaltıldı ama Narmanlı Han’ın sahibine ait dükkân hâlâ kirada ve açık.

Beyoğlu'ndaki hasarlı bina tamamen yıkıldı!

İBB ve Beyoğlu Belediyesi ekipleri, Tarlabaşı Bulvarı Zambak ve Kurabiye sokaklarındaki tadilat yapılan boş binaların yıkımı için bölgeye geldi. Ekiplerin uyarısıyla bu binaların yanındaki çökme tehlikesi bulunan binalar tahliye edildi.

Beyoğlu boş evler Haberi

Beyoğlu boş evler

Beyoğlu'nda 2 katlı metruk bina çöktü. Şehit Muhtar Mahallesi Fındıklı Sokaktaki yaklaşık 3 yıl önce boşaltılan 2 katlı bina, henüz belirlenemeyen nedenle yıkıldı.


İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekiplerinin yaptığı incelemede, yıkıntıda kimsenin bulunmadığı belirlendi. Yan tarafta bulunan binalarda oturanlar tedbir amacıyla dışarı çıkarıldı. Ayrıca itfaiye ekipleri ellerindeki fenerlerle yakındaki evlerde hasar olup olmadığını araştırdı.


Çevredeki binalarda hasar olmadığının belirlenmesinin ardından, bazı bina sakinleri evlerine döndü.


Bu arada, çöken binanın 4 katlı olduğu, 2 katının daha önce yıkıldığı ve içinde kimsenin yaşamadığı...