24 / 04 / 2024

beyoğlu gayrimenkul fiyatları

beyoğlu gayrimenkul fiyatları

BEYDER Yönetim Kurulu Üyesi Bulca: "İlçedeki taşınmazların kirası şu anda çok düşük seviyede ve bu yatırımcılar için büyük bir şans" dedi.

Galata ve Kuledibi'nde gayrimenkuller yüzde 45 değerlendi!

Galata ve Kuledibi bölgelerinde gayrimenkul piyasası benzerlik gösteriyor. Galata ve Kuledibi bölgesindeki gayrimenkullerin, bir yıl öncesi ile kıyaslandığında yüzde 35-45 civarında prim yaptığı ifade ediliyor.

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 150 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

İstanbul Belediyesi 16 Ocak 1929'da Beyoğlu'ndaki 2 adet arsayı satılığa çıkarmış. Peki, 1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

Kentsel dönüşüm bölgelerinde satış fiyatları en fazla Beyoğlu'nda, kiralar ise en fazla Esenler'de arttı!

15 milyondan fazla kişinin yaşamını sürdürdüğü İstanbul, kentsel dönüşüm çalışmalarının odak noktası oldu. Kentsel dönüşüm bölgelerinde değer değişimine bakıldığında satış fiyatlarında en fazla artış Beyoğlu, kirada en fazla artışın ise Esenler’de olduğu görüldü.

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın, Kenan Karğın ve Özlem Belinay Karğın ortaklığında kuruldu. 

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hidayet Birşey, İbrahim Özcan Aydın, Muhammed Akdemir ve Sacide Tanseli Özer ortaklığında kuruldu.

Beyoğlu Afrikahan Gayrimenkul Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Afrikahan Gayrimenkul Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Balcı, Kaan Namlıcı ve Mehmet İlbak ortaklığında kuruldu.

Milli Emlak Beyoğlu ve Arnavutköy'deki iki gayrimenkulü satışa çıkardı!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Beyoğlu ve Arnavutköy'de yer alan iki adet gayrimenkulü 25 milyon 578 bin 320 TL bedelle satışa çıkardı. 

İBB Beyoğlu'ndaki gayrimenkulü 3 yıllığına kiraya verecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beyoğlu'nda yer alan gayrimenkulü 3 yıllığına kiraya verecek. 

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı! 

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 30 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Beyoğlu'nda 11.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Kemankeş Mahallesi, 93 ada, 13 parselde yer alan gayrimenkulü 11 milyon 600 bin TL'ye icradan satışa çıkardı...

Beyoğlu'nda 46.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul 10. Sulh Hukuk Mahkemesi, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi Kemankeş Mahallesi'nde 94 ada 75 parselde yer alan gayrimenkulü 46 milyon 150 bin TL'ye icradan satıyor...

İmar barışı en fazla Beyoğlu ve Zeytinburnu'nda konut fiyatlarını artırdı!

Toplamda 10 milyon 250 bin vatandaşın başvurduğu ve bir yıldan fazla süren imar barışı düzenlemesi süresince İstanbul'da konut fiyatları en çok yüzde 12,77 ile Beyoğlu'nda arttı...

Beyoğlu'nda 7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Firuzağa Mahallesi, Faik Paşa Mevkii'nde yer alan kargir apartman vasıflı gayrimenkul 7 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

beyoğlu gayrimenkul fiyatları Haberi

beyoğlu gayrimenkul fiyatları

Beyoğlu Eğlence Yerleri Derneği (BEYDER) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tahir Bulca, Beyoğlu'nda kiraların çok düşük seviyede olduğunu belirterek, bunun yatırımcılar için büyük şans olduğunu kaydetti.


Bulca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 12 çocuklu bir ailenin ferdi olarak doğup büyüdüğü Mardin'den 17 yaşında çalışmak için Antalya'ya çalışmaya gittiğini, burada turizm ve eğlence sektöründe komi olarak çalıştıktan 20 yıl önce İstanbul'a geldiğini söyledi.


İstanbul'da da bir süre komi ve garson olarak çalıştıktan sonra Beyoğlu'nda işyeri açtığını ve 16 yıl işçi olarak çalıştığı sektörde artık işin sahibi olduğunu dile getiren Bulca, dünyada eğlence ve yeme içme sektörünün nasıl ilerlediğini ve işleyişini görmek için sık sık yurtdışına çıktığını anlattı.


İşletmelerinde Türk kültürüne has motiflere de özellikle yer verdiğini belirten Bulca, İstiklal Caddesi'nin yaşayan bir tarih abidesi olduğunu,...