19 / 04 / 2024

beyoğlu toprak kayması son durum

beyoğlu toprak kayması son durum

BEYOĞLU'da Bülbül Mahallesi Turan Caddesi'nde süren pansiyon inşaatında toprak kayması oldu. İnşaatta çalışan Ramazan Altun isimli işçi, kayan toprağın altında kaldı.

Beyoğlu'nda 7 bina mühürlendi!

Beyoğlu Sütlüce'de çöken bina sonrası çökmesine sebep olan toprak kaymasının yaşandığı bölgede 7 bina daha tedbir amacıyla mühürlendi.

Beyoğlu'nda tedbirsiz inşaat nedeniyle binalarda çatlaklar oluştu!

Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'nde yapılan inşaat sırasında yaşanan toprak kayması nedeniyle, bitişikteki binada çatlaklar meydana geldi. Kayma nedeniyle bazı dairelerin kolonlarında da çatlaklar oluştu.

İzmit'te toprak kaymasına yönelik tedbir alındı!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alikahya Atatürk Mahallesi Turnaoğlu Caddesi’nde toprak kaymasına karşı yapımına bir süre önce başladığı duvarı tamamladı.

Manisa'da toprak kayması meydana geldi!

Manisa Demirci ilçesinde etkili olan sağanak, toprak kaymasına neden oldu. Alınan bilgiye göre, Yağmur Mahallesi Kuloğlu Cami yakınındaki yolda, iki gündür devam eden yağış nedeniyle heyelan meydana geldi.

Beyoğlu'da toprak kayması meydana geldi!

BEYOĞLU'da Bülbül Mahallesi Turan Caddesi'nde süren pansiyon inşaatında toprak kayması oldu. İnşaatta çalışan Ramazan Altun isimli işçi, kayan toprağın altında kaldı.

Beyoğlu'nda bir binada göçük meydana geldi!

Beyoğlu’nda bir binada yapılan tadilat çalışması sırasında göçük meydana geldi. Yarı beline kadar toprak altında kalan bir işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor..

Bayraklı'da toprak kaymasına 'dolgu'lu önlem!

Bayraklı'da bir inşaat firması tarafından yapılan hafriyat çalışması sırasında yaşanan toprak kayması nedeniyle Bayraklı Belediyesi çalışma başlattı. Fen İşleri Müdürlüğü olası bir kaymayı önlemek için alana hafriyatı dökmeye başladı.

Kağıthane'deki toprak kayması korkuttu!

Kağıthane Seyrantepe İbrahimkaraoğlanoğlu Caddesi 'ndeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü 'nün bulunduğu arazide, saat 19.30 sıralarında toprak kayması meydana geldi.

Sancaktepe'de bir fabrika inşaatında toprak kayması meydana geldi!

Merve Mahallesi İslamoğlu Caddesi'ndeki fabrika inşaatının kanalizasyon çalışmaları kapsamında kepçe ile açılan 3 metrelik çukura rögar kapağı koymak için inen Hüseyin Arslanca, meydana gelen toprak kayması sebebiyle hayatını kaybetti..

Örnektepe Mahallesi'nde otel inşaatı 4 sokakta toprak kaymasına yol açtı!

İstanbul Beyoğlu'ndaki Örnektepe Mahallesi'nde Haliç manzarasına yapılmakta olan otel inşaatı, 4 sokakta toprak kaymasına yol açtı. Evlerinin duvarlarında derin çatlaklar oluşan mahalle halkı korku içerisinde yaşıyor...

Tarlabaşı 360 Beyoğlu vaziyet planı!

Tarlabaşı 360 Beyoğlu vaziyet planı henüz açıklanmadı, proje kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Tarlabaşı 360 Beyoğlu ofis büyüklükleri 78 metrekare ile 630 metrekare arasında değişiyor.

Beyoğlu Şahkulu'nda restorasyon karşılığı kiralama!

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu Şahkulu'nda restorasyon karşılığı kiralama işi yaptırılacak...

Beyoğlu Erenler Tekkesi kat karşılığı konut inşaatı işi!

İstanbul Beyoğlu Sütlüce'de bulunan Beyoğlu Erenler Tekkesi kat karşılığı konut inşaatı işi ihale ediliyor...

beyoğlu toprak kayması son durum Haberi

beyoğlu toprak kayması son durum

BEYOĞLU'da Bülbül Mahallesi Turan Caddesi'nde süren pansiyon inşaatında toprak kayması oldu. İnşaatta çalışan Ramazan Altun isimli işçi, kayan toprağın altında kaldı. Boğazına kadar toprağa gömülen işçi, itfaiye ekiplerinin kurtarma çalışmaları sonucu yaralı olarak ambulansa konuldu. Yaralı işçi hastaneye sevk edildi. Olayı gören vatandaşlar ise büyük bir gürültü ile toprak kaymasının olduğunu bir işçinin toprak altında kaldığını...