25 / 04 / 2024

Beyoğlu yatırım planı

Beyoğlu yatırım planı

İstanbul'un gözbebeği Beyoğlu yaralarını sarıyor, iyi zamanlarda 20 milyon lira iş hacmi yaratan esnafın, terör saldırılarının ardından eski günlerine dönebilmesi için tanıtım atağı başlatıldı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "İstiklal'de kalan kazanır" dedi.

Ekonomist Tunç Satıroğlu yatırımcıları uyardı! Garanti yatırım yapmak isteyen gayrimenkulü seçer!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu yatırım yapmak isteyenleri uyararak en garanti yatırımın gayrimenkul olduğunu açıkladı.

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 150 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

TSMC, Tayvan'daki yeni yatırım planını açıkladı!

Dünyanın en büyük çip üreticisi TSMC, CNBC'ye yaptığı açıklamada, Tayvan'daki gelişmiş bir çip paketleme tesisine 2,9 milyar dolar yatırım yapmayı planladığını belirtti.

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de Candan Özağdaş tarafından kuruldu.

Behramoğlu Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Behramoğlu Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mehdı Salehızadeh tarafından kuruldu.

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy'de 34 milyon 286 bin 744 TL sermaye bedeli ile Fettah Kadıoğlu tarafından açıldı.

Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı!

Türkiye ekonomisine güvenen yabancı şirketler, Türkiye’ye yatırım yapmaya devam ediyor. Son olarak Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı...

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

Beyoğlu Afrikahan Gayrimenkul Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Afrikahan Gayrimenkul Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Balcı, Kaan Namlıcı ve Mehmet İlbak ortaklığında kuruldu.

Alioğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alioğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mertcan Alioğlu tarafından kuruldu.

Eşrefoğlu Yatırım İnşaat Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eşrefoğlu Yatırım İnşaat Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Eşrefoğlu tarafından kuruldu.

Herkes şapkasını önüne alıp yatırım planı yapmalı!

Hürriyet yazarlarından Elir Ergu, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ile röportaj gerçekleştirdi. Hamdi Akın, yeni gündemi ve yatırımları değerlendirdi ve “Yatırım ortamı giderek iyileşecek." dedi...

Çolakoğlu Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Yılmaz tarafından kuruldu.

Beyoğlu yatırım planı Haberi

Beyoğlu yatırım planı

Yaşanan bombalı terör saldırıları ve 15 Temmuz darbe girişiminin bütün olumsuz etkilerine rağmen İstanbul Taksim-Beyoğlu, yine güçlü bir şekilde cazibe merkezi olma iddiasmı sürdürüyor. Esnafın asıl gelir kaynağı turizm olan Beyoğlu'nda popüler zamanlarda 15 milyonu dış, 5 milyonu da iç ziyaretçiden olmak üzere günde 20 milyon lira iş hacmi yaşanıyor. 45 bin yatak kapasiteli Beyoğlu'nda iyi zamanlarda doluluk oranı ise yüzde 80'i buluyor. 


Darbe sonrası yüzde 10 


Kısa süreli düşüşten sonra şimdilerde yeniden eski doluluk oranlarına yaklaşıldığını kaydeden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Belli ki fiyatlarımız toparlanacak" dedi. Darbe girişiminin ertesi günü bu oranın yüzde 10'a gerilediğini belirten Demircan, Rusya, İsrail ve İran ile iyileşmenin ardından hemen turistin gelmeye başladığını kaydetti. Demircan, "Beyoğlu'na güvenerek gelin" dedi. 


192 bin çalışan var


Kaybettikleri müşteriyi...