16 / 04 / 2024

beypazarı Şehr-i Osman Gazi

beypazarı Şehr-i Osman Gazi

Ankara'nın termal ve kültür turizmi açısında en önemli ilçelerinin başında gelen Beypazarı'na ilçe belediyesi tarafından Osmanlı kültürünün yaşatıldığı, "Şehr-i Osman Gazi" kurulacak.

Güngören Gençosman Mahallesi 1/1000 ölçekli plan notu değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul ili, Güngören ilçesi, Gençosman Mahallesi 337 Ada 1 Parsel, 347 Ada 1 Parsel İle Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin Askı İtirazı Kapsamında Yapılan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem'in Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı devam ediyor. 

Prof. Dr. Osman Bektaş açıkladı! Bursa için uyardı, tehlike devam ediyor!

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Bursa için 7'den büyük deprem ile ilgili olarak uyarı yaptı. Buna göre, deprem tehlikesinin yükseldiğine dikkat çeken Sayın Bektaş, "İstanbul- Bursa deprem çifti modeline göre sırada Bursa var" ifadelerini kullandı.

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da ocak ayına özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde ocak ayna özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı devam ediyor.

TOKİ Ankara Beypazarı 2023 kura çekilişi bugün! Beypazarı 2+1 ve 3+1 kura sonuçları sorgulama!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesindeki 197 konut bugün sahibini buluyor. İşte Beypazarı 2+1 ve 3+1 kura sonuçları sorgulama detayları...

TOKİ Ankara Beypazarı kura çekilişi 6 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesinde yer alan konutların kura çekilişi 6 Aralık tarihinde yapılacak.

Osman Turgay Durak kimdir? Osman Turgay Durakne iş yapar? Eğitim ve Kariyeri Nedir?

Osman Turgay Durak kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Osman Turgay Durak ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

İBF Şehr-i Yaşam 60 aya varan vade fırsatıyla satışta! Yeni Proje!

İBF Şehr-i Yaşam projesi, Kayseri’nin değerli semti İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yükseliyor. İBF Doğan İnşaat tarafından inşa edilen İBF Şehr-i Yaşam projesi 60 aya varan vade fırsatı ile satışa çıktı. İşte detaylar...

Osman Tokur iş hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Panora GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Osman Tokur kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Osman Tokur hakkında merak edilen her şey...

Güngören Gençosman Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi 337 Ada 1 Parsel, 347 Ada 1 Parsel İle Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Güngören Gençosman'daki rezerv alanın imar planı değişikliği askıda!

Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi, 560 Ada, 3 Parseli Kapsayan Rezerv Alana İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ali Osman Öztürk Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı oldu!

Ali Osman Öztürk, 26 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda oy birliği ile Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı oldu...

Ankara Beypazarı Azmak Küçük Sanayi Sitesi'nde 100 iş yeri yapılacak!

Ankara Beypazarı Azmak Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 100 iş yeri için yapım ihalesi düzenliyor.

beypazarı Şehr-i Osman Gazi Haberi

beypazarı Şehr-i Osman Gazi

Beypazarı Belediyesi, Fetullahçı Terör Örgütü'nden geri aldığı bin dönümlük arazi üzerine yaklaşık 3 bin nüfuslu bir Osmanlı şehri kurmayı planlıyor.


Projeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunacaklarını belirten Başkan Kaplan, "Osmanlı hayatını ve mimarisini bu kurulacak dev şehirde yaşatacağız"dedi.


Ankara'nın termal ve kültür turizmi açısında en önemli ilçelerinin başında gelen Beypazarı'na ilçe belediyesi tarafından Osmanlı kültürünün yaşatıldığı, "Şehr-i Osman Gazi" kurulacak. Bin dönümlük arazi üzerine kurulacak olan şehirde evlerinden sokaklarına, külliyelerinden çeşmelerine kadar Osmanlı dönemine ait mimariye yer verilecek. FETÖ'nün araziyi üniversite yapmak için bir önceki belediye başkanından aldığını ancak 30 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelir gelmez araziyi geri aldıklarını belirten Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, "Geçmiş dönemdeki belediye başkanımızın orada üniversite yapılması karşılığında vermiş olduğu bir bölge. 17-25 Aralık'ın hemen...