26 / 04 / 2024

beypazarına doğalgaz gelecek mi

beypazarına doğalgaz gelecek mi

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın yoğun mesailerle bürokrasiyi hızlandırarak tamamlanması için çalıştığı Doğalgaz Projesinde önemli aşamalar kat ediliyor.

Türkiye'de doğalgaz ithalatı geçen kasım ayında yüzde oranında 7,5 yükseldi...

Türkiye'nin doğalgaz ithalatı, geçen sene kasım ayında bir önceki senenin aynı ayına oranla yüzde 7,5 yükselerek 4 milyar 433 milyon 830 bin metreküp olduğu açıklandı.

Yeni yılda ne kadar doğalgaz faturası gelecek? Doğalgaz faturasında bu rakamı görmeye hazır olun!

Kış mevsiminin gelmesiyle vatandaşlarda doğlgaz fatura korkusu başladı. Vatandaşlar doğalgaz faturalarının nasıl geleceğini merak ederken, ilk rakamlar gelmeye başladı.  Doğalgaz faturasında bu rakamı görmeye hazır olun!

Savaşın ateşi doğalgaz fiyatlarını da uçurdu! Okkalı zam kapıda!

Ortadoğu'da İsrail-Filistin arasında yaşanan savaş pek çok emtianın fiyatının artmasına neden oldu. Savaşın ateşi doğalgaz fiyatlarını da uçurdu! Okkalı zam kapıda!

Elektrik ve doğalgaz faturaları alev alacak! Çiftte zam yolda! 

Elektrik, doğalgaz ve akaryakıt fiyatları, özellikle kış döneminde daha çok gündemde yer alacak. Elektrik, doğalgaz fiyatlarına yüzde 20-30 arası iddiası gündeme bomba gibi düştü. Elektrik ve doğalgaz faturaları alev alacak! Çiftte zam yolda! 

BOTAŞ'tan Eylül doğalgaz tarifesi açıklaması geldi! Eylülde doğalgaza zam mı gelecek? 

BOTAŞ, eylül itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesi ile ilgili açıklama yaptı. Eylül ayında doğalgaz faturalarına zam mı gelecek? Bu ay doğalgaza zam mı geliyor? İşte detaylar...

BOTAŞ Temmuz doğalgaz tarifesini resmen açıkladı! Doğalgaza zam mı geliyor? 

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) temmuz ayı itibariyle geçerli olacak yeni tarifeyi açıkladı. Peki temmuzda doğalgaza zam mı geliyor? Doğalgaza zam gelecek mi? İşte 2023 Temmuz doğalgaz tarifesi.

Enflasyon hesaplamasına doğalgaz ayarı; Yapılacak indirim dikkate alınacak

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), doğalgazın bir ay boyunca ücretsiz olarak verilmesi nedeniyle Mayıs ayı Tüketici Fiyatları Endeksi (TÜFE) hesaplamasında "sıfır fiyat" yöntemini uygulayacağını duyurdu. Bu değişiklik, Mayıs ayı enflasyonunda sert bir düşüşe neden olacak.. İşte detaylar...

Ücretsiz doğalgaz kampanyası hangi ay bitecek? Yeni ay faturaları 0 TL mi olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doğalgaz faturalarına ilişkin yaptığı açıklama gündemde büyük yankı uyandırdı. Peki, Ücretsiz doğalgaz kampanyası hangi ay bitecek? Yeni ay faturaları 0 TL mi olacak? İşte detaylar...

Doğalgaz hangi ay bedava olacak? Bu ay doğalgaz faturası gelecek mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doğalgazın ücretsiz olacağını açıklamasından sonra vatandaşlar "Doğalgaz hangi ay bedava olacak? Bu ay doğalgaz faturası gelecek mi?" sorularına yanıt arıyor. İşte merak edilen tüm detaylar...

BOTAŞ tarife tablosunu yayımladı! Doğalgaz mayıs tarifesi değişti mi?

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), internet sitesinde mayıs ayına ilişkin tarife tablosu yayımlandı. Peki Doğalgaz mayıs tarifesi değişti mi?

Doğalgaza indirim mi gelecek? 2023 Karadeniz gazı ile doğalgaz faturalarına indirim yapılacak mı?

Doğalgaz faturalarında indirim olacak mı, doğalgaz faturaları düşecek mi? sorusu vatandaşlar tarafından soruluyor. İşte detaylar!

Doğalgaz fiyatlarına resmen yüzde 20 indirim yapıldı! BOTAŞ'tan son dakika açıklaması geldi!  

BOTAŞ'ın internet sitesinde doğalgaz tarifeleri güncellendi. Nisan ayı için doğalgaz tarifelerinde indirim uygulanacak. İşte detaylar..

Doğalgaz fiyatı yüzde 90 düşmesine rağmen Türkiye'de hala indirim yok! 

Rusya-Ukrayna savaşının etkileri azalırken, Avrupa’da gaz fiyatları yüzde 90 geriledi. Ancak Enerji Bakanı Fatih Dönmez’in açıklamasına rağmen Türkiye’de doğalgaz fiyatları gerilemeyerek sabit kaldı. Peki neden?

beypazarına doğalgaz gelecek mi Haberi

beypazarına doğalgaz gelecek mi


Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın yoğun mesailerle bürokrasiyi hızlandırarak tamamlanması için çalıştığı Doğalgaz Projesinde önemli aşamalar kat ediliyor. Sarıoba-Beypazarı arasında döşenecek borular yüklenici firmanın Kırbaşı yolu üzerine kurduğu şantiyeye getirildi. Kısa zamanda başlayacak boru döşeme işlemleri ile proje hızla tamamlanacak.


Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ilçemiz için çok önemli olan bu projemizde geldiğimiz nokta sevindirici, bütün bürokratik engelleri aşarak ilçemize bu hizmeti kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz, Allah nasip ederse önümüzdeki kış ilçemizin bazı lokasyonlarına doğalgazı vermiş olacağız. İlçemiz için hayırlı olsun dedi. 



Beypazarı...