25 / 04 / 2024

beyşehir satılık konut ihalesi

beyşehir satılık konut ihalesi

Beyşehir Belediyesi, Yenimahalle ve Hamidiye'de yer alan 15 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. İhale 7 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Kiralık konuta talep arttı, satılık konut fiyatları düştü!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi ve sahibindencom işbirliği ile hazırlanan sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü ağustos ayı sonuçları açıklandı. Buna göre kiralık konuta talep artarken, satılık konut fiyatları düştü.

Satılık konut fiyatları en hızlı hangi ilde arttı?

sahibindencom ve Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM)’ın hazırladığı “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporunda satılık konut fiyatlarının en hızlı arttığı illere yer verildi. İşte detaylar...

Türkiye genelinde satılık konut fiyatı en çok artan 5 il!

Hürriyet Emlak Kasım 2020 Emlak Endeksi’ne göre, bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep (yüzde 59,14), Adıyaman (yüzde 49,33), Antalya (yüzde 48,57) Eskişehir (yüzde 43,70) ve Sakarya (yüzde 43,07) geldi.

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık!

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık konut tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. Artaş İnşaat imzası taşıyan projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

Nidapark Kayaşehir satılık daire!

Toplam 843 konut ve 23 ticari birimden meydana gelen Nidapark Kayaşehir satılık daire fiyatları 534 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Konya Temaşehir satılık ev fiyatları!

Torkam İnşaat tarafından Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Konya Temaşehir satılık ev fiyatları 350 bin liradan başlıyor.

Satılık konut fiyatları neden en çok Rize’de arttı?

REIDIN Genel Müdürü Kerim Bertrand, Rize’yi “satılık konut fiyatlarının en çok yükseldiği şehir” yapan 3 nedeni açıkladı.

Türkiye'de satılık konut fiyatları Ekim ayında en çok Rize'de arttı!

Türkiye’nin 68 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları Rize'de yüzde 2.00 oranında arttı ve Rize fiyatların en çok yükseldiği şehir oldu. Aynı dönem içerisinde konut kira değerleri yüzde 2.08 ile en çok Yozgat’ta arttı.

Türkiye'de satılık konut fiyatları Mayıs'ta en çok Muğla'da arttı!

REIDIN Emlak Endeksleri Mayıs ayı raporu açıklandı.Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan rapora göre, Türkiye’nin 62 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları en çok yükselen şehir yüzde 2,33 ile Muğla oldu.

Kayaşehir Adım İstanbul satılık konut!

Kayaşehir Adım İstanbul satılık konut fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yükselen projede 615 adet daire ve 120 adet ticari birim bulunuyor.

Adım İstanbul Kayaşehir satılık konut!

Adım İstanbul Kayaşehir satılık konut alanları 60 ile 300 metrekare arasında değişiyor. 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede banka kredisi kullanılabiliyor.

Adım İstanbul Başakşehir satılık konut!

Adım İstanbul Başakşehir satılık konut alanları 60 ile 300 metrekare arasında değişiyor. 35 bin 76 metrekare arsa üzerinde inşa edilen projede peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

beyşehir satılık konut ihalesi Haberi

beyşehir satılık konut ihalesi

Beyşehir Belediye Başkanlığı tarafından Yenimahalle'de bulunan 14 konut ve Hamidiye'de yer alan 1 işyeri ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 5 milyon 20 bin TL olarak belirlenen gayrimenkullerin ihalesi 7 Ağustos'ta yapılacak.

GAYRİMENKULLER SATILACAKTIR

Beyşehir Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti Belediyemize ait, aşağıda yazılı 15 adet gayrimenkul, 2886 sayılı Yasanın 45 inci maddesi hükmü gereğince açık artırma usulü ile satılacaktır.

1 - İhale 07.08.2018 Salı günü saat 11.00 de belediye encümen toplantı salonunda ve encümen huzurunda yapılacaktır.

2 - İsteklilerin ihaleye katılabilmesi için istenilen belgeler;

2.1. Geçici teminat bedeli makbuzu veya teminat mektubu.

2.2. Gerçek kişiler için nüfus cüzdanı fotokopisi.

2.3. Gerçek kişiler için Yerleşim Yeri Belgesi.

2.4. Gerçek kişiler için, ihaleye vekaleten iştirak ediyorsa, isteklinin adına teklif vermeye yetkili olduğuna dair noter tasdikli vekaletname.

2.5. Tüzel kişi olması...