26 / 04 / 2024

Bican Tarakçı

Bican Tarakçı

Monster Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Tarakçı, İlhan Tarakçı, Bican Tarakçı, Hafize Tarakçı, Nurcan Tarakçı Kılıç tarafından 210 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Yılın son sıfır araç kampanyaları! 2023 model sıfır araçlarda güncel fiyatlar...

2023 senesinin geride bırakarak yeni bir yıla adım atarken, otomobil dünyası da 2024 model sıfır araç modelleri ile yeni bir döneme girecek. Otomobil üreticileri, yeni modellerini tanıtarak müşterilerine sunuyor. İşte markalar ve fiyatları...

Türkiye Bankalar Birliği’nden dolandırıcılık uyarısı! Sakın bunları yapmayın!

Türkiye Bankalar Birliği, finansal hizmet müşterilerini dolandırıcılık olaylarına önemli uyarılarda bulundu. TBB, tüketicilerin dolandırıcılık olaylarına maruz kalmamak için kendilerini polis, görevli, kargo çalışanı gibi tanıtarak şifre talep eden kişilere şifrelerini paylaşmaması konusunda uyardı.

Epic Games oyuncuları sevinçten havaya uçuracak! Bu oyun serisi bedava oldu

Oyuncuların vazgeçilmez platformu Epic Games bedava oyun dağıtarak oyuncuları sevindirmeye devam ediyor. Bu hafta içinde hangi oyunları bedavadan vereceğini duyuran platforma ilgi çoğaldı. Bir oyun serisini komple ücretsiz vereceğini duyuran platformun vereceği oyun merak ediliyor. İşte detaylar.

Vivo Y35+ 5G ve Y35m+ 5G bütçe dostu fiyatı ile sahneye çıktı! İşte o fiyat etiketi ve özellikler!

Vivo, bugün yeni modellerini tanıtarak kullanıcılara aynı özelliklere sahip iki seçenek sunuyor. İşte Vivo'nun Y35+ 5G ve Y35m+ 5G modellerinin özellikleri ve fiyatları!

Samsung GE83X Mikrodalga Fırın Hepsi Burada'da indirimli fiyatıyla satışta! İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi

Samsun GE83X Solo Mikrodalga Fırın, 23 Lt geniş iç hacmi , ızgara fonksiyonu ve üçlü ısıtma sitemi sayesinde yemek ve içecekleri pratik bir şekilde saniyeler içinde ısıtarak kullanıma hazır hale getiriyor.

Sltr İnşaat Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sltr İnşaat Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Tarakçı tarafından kuruldu.

Natureza Yapı Proje Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Natureza Yapı Proje Mühendislik Limited Şirketi Ataşehir'de Doğa Yıldız ve Engin Tarakçı ortaklığında kuruldu.

iPhone 14'te son dakika! Telefonunuza iyi bakın! iPhone 14'ün fiyatı dudak uçuklatacak! 24 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Apple, yeni telefonlarını yılın belirli günlerinde tanıtarak iPhone ailesinin son üyesi olacak iPhone 14 serisini kullanıcılarla buluşturmak için hazırlıklara başladı. Telefon hakkında yepyeni bir iddia gündeme geldi! Peki, iPhone 14 serisi ne zaman çıkıyor? 24 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Sinan Tarakçıoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Tarakçıoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Abdullah Sinan Tarakçıoğlu tarafından kuruldu.

Gladium İnşaat Hafriyat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Gladium İnşaat Hafriyat Ve Otomotiv Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Tarakçı tarafından kuruldu.

Mar And More İç Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mar And More İç Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Duygu Tarak tarafından kuruldu.

Düzce'de ev sahipleri öğrencileri dolandırdı!

Düzce'de özellikle üniversitenin yakınında olan yerlerde bulunan evlerde kiralık fiyatları yükselişe geçti. Bölgedeki ev sahipleri kendilerini emlakçı olarak tanıtarak öğrencileri dolandırdı. 

Öz Onur Ayakkabıcılık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Öz Onur Ayakkabıcılık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Tarak tarafından kuruldu.

Bican Tarakçı Haberi

Bican Tarakçı
Monster Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Tarakçı, İlhan Tarakçı, Bican Tarakçı, Hafize Tarakçı, Nurcan Tarakçı Kılıç tarafından 210 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta kuruldu. 


Monster Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Şirket her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, apartman, site, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına her türlü gayrimenkul almak ve satmak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapabilir. 2.Şirket her türlü inşaat, onarım ve dekorasyon taahhüt işlerini yurt içinde ve yurt dışında yapabilir. 3.Şirket her türlü makine alım, satım, imalat, ithalat ve ihracatını yapabilir. 4.Şirket her türlü inşaat malzemesi imalatı, toptan ve perakende alım satımı, ithalat ve ihracatını yapabilir. 5.Şirket her türlü inşaat, onarım ve...