16 / 04 / 2024

Biçer Gayrimenkul İnşaat iletişim

Biçer Gayrimenkul İnşaat iletişim

Biçer Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Buğra Biçer tarafından kuruldu.

Retro Dizayn Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Retro Dizayn Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpin Koçer tarafından kuruldu.

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Sena Hançer tarafından kuruldu.

Son Nokta Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Son Nokta Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Uğur Can Erşik tarafından kuruldu!

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Erkan Ersoy ve Harun Demir Kaan ortaklığında kuruldu.

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Hosseın Ghaseranı ve Rıdvan Yel ortaklığında kuruldu.

İndex Real Estate Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İndex Real Estate Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nihan Hançer tarafından kuruldu.

Darna İnvest Gayrimenkul İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Darna İnvest Gayrimenkul İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da   400 bin TL sermaye bedeli  ile Khalaf    Turkı  Omaıer  Chabban, Omran ve  Shaaban Sarı Shaban tarafından kuruldu.

Zzem Gayrimenkul İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Zzem Gayrimenkul İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Maltepe’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Oğuz  tarafından kuruldu.

Altın Oran Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Oran Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Öztürk tarafından kuruldu.

Harmony Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Harmony Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Gençer Şener ve Okay Eroğlu ortaklığında kuruldu.

Topgün Gayrimenkul İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Topgün Gayrimenkul İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ufuk Aytop ve Merdal Ergün ortaklığında kuruldu.

Biçer Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biçer Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Buğra Biçer tarafından kuruldu.

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Kuyumculuk Ve Oto Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Kuyumculuk Ve Oto Kiralama Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 12 bin 500 TL sermaye bedeli ile Bayram Bal tarafından kuruldu.

Biçer Gayrimenkul İnşaat iletişim Haberi

Biçer Gayrimenkul İnşaat iletişim

Biçer Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Buğra Biçer tarafından kuruldu.

Biçer Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis etmek, ipotek almak, ipotek vermek ve ipotekleri fek etmek. Bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola...