27 / 04 / 2024

bien karoları

bien karoları

Karo seramik alanında dünyanın önemli pazarlarından biri olan ABD’nin Chicago şehrinde düzenlenen Coverings’te BİEN standına ilgi büyüktü. BİEN yenilikçi tarzı ve göz alı­cı ürün­le­riy­le fuara katıldı.

Bien, Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı! Yatırımcılar dikkat, işte Bien’in yatırım planları!

Seramik sektöründe faaliyet gösteren Bien, talep toplama sürecinin ardından Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı. Yüzde 20 hissesini halka açan şirketin halka arz büyüklüğünün ise 3,1 milyar lira olarak gerçekleştiği belirtildi.

Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir? Yatırımcılar aman dikkat! İşte tek tek açıklanan o detaylar!

Pek çok kişi Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir gibi soruların yanıtlarını merak ediyor ve araştırıyor. Yatırımcılar aman dikkat... İşte tek tek açıklanan o detaylar...

Gratis’te indirimler bitiyor! Yetişen alacak! Luis Bien yağ 119 TL yerine 83 TL! 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

Gratis’in Ekim ayına özel uyguladığı yüzde 50 indirimine yeni ürünler eklendi. Bu ürünlerden biri de Luis Bien saç yağı oldu. Luis Bien saç yağı fiyatı 119 TL’den 83 TL’ye düştü.

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Hakan Günderen, Bien Banyo Genel Müdürü oldu!

2017 yılı Ağustos ayı itibariyle Ercan Şirketler Topluluğu şirketlerinden Bien Banyo Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. Genel Müdürü olarak göreve başlayan Hakan Günderen 55 yaşında ve 2 çocuk babasıdır.

Bien Seramik'ten 2017'nin yeni serileri!

Bien Seramik, 2017'nin yeni serilerini tanıttı. Zebra Wood, Angle, Ethnic, Antique Dekofon ve Geo Wood Serileri ile yaza damga vuracak.

Bilecik Belediyesi Bilgi Evi'nin protokolü imzalandı!

Projesini Bilecik Belediyesince hazırladığı ve Bien Seramik tarafından hayata geçirilecek olan Bilecik Belediyesi Bilgi Evi için imzalar atıldı.

Bien Seramik Amazon Koleksiyonu çok konuşulacak!

Bien Seramik’in Amazon Koleksiyonu sadece renkleri ve tarzı ile değil aynı zamanda büyük ebatlarda olması ile de gözde bir seri.

BİEN Seramik, Coverings 2017'de!

Coverings 2017 ABD’nin Orlando şehrinde 4-7 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuara bu yıl da katılacak olan BİEN Seramik büyük ebatlı ürünlerini ve ABD pazarı için hazırladığı özel koleksiyonlarını tanıtacak.

Bien Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bien Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülent Şefik Tekin ve Adnan Kocagil ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Villeroy&Boch'tan zemine soluk aldıran karolar!

Villeroy&Boch dış mekanlar için karo serileri geliştirdi. Porselen karo serileri, tasarımı özgürleştiriyor.

BİEN 2017 koleksiyonunu UNICERA’da tanıtacak!

Seramik sek­tö­rünün ön­cü­le­rin­den Bİ­EN, en son teknoloji ile ürettiği ve 2017 yılının en yeni tasarımlarını ilk kez UNICERA’da tanıtacak.

VitrA karolarına 2 yeni ödül

VitrA'nın karoları, mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Design Award 2017 tarafından 2 ödüle layık görüldü.

bien karoları Haberi

bien karoları

18-21 Nisan 2016 tarihleri arasında ABD’nin Chicago şehrinde yapılan Coverings 2016 fuarında BİEN yenilikçi tarzı ve göz alı­cı ürün­le­riy­le fuara katıldı. 150 m2 büyüklüğündeki alanda ürünlerini sergileyen BİEN ödül­lü ta­sa­rım­la­rı, özel ve sü­rek­li ye­ni­le­nen ürün yel­pa­ze­siy­le sektörde adından söz ettiriyor. Bİ­EN, Coverings Fuarı’nda 20 mm’lik ürünler başta olmak üzere ahşap dokulu ürünler, doğal taş dokulu ürünler ve 30x60, 60x60, 45x90, 60x120, sırlı porselen karoları öne çıkardı. BİEN’in Full Polished ürünlerine ve pazarın ana ebatı olan 30x60 sırlı porselen ürünlerine ve 19,7x19,7 dekoratif serilere de talep yoğun oldu.




ABD pazarında seramik sektörü için tek uluslararası fuar olan Coverings geçen yıldan itibaren tekrar yükselişe geçmeye başladı. Fuarın stratejik açıdan önemi her geçen yıl artıyor.




Bien İhracat Müdürü Mehmet ÖZMAL Coverings Fuarı’na katılmanın ticari...